Curs Email Marketing
Curs Email Marketing
Curs Email Marketing
Curs Email Marketing
Home Diverse Stiri Inovatia se invata la Biz Innovation Forum!

Biz Innovation Forum

La nivel global, 84% dintre directori sunt de acord ca inovatia este importanta pentru companie. Din păcate, însă, doar 6% sunt multumiti cu performanta lor in inovare.

Din păcate si in Romania inovatia inregistreaza un nivel scazut. Managerii nu au cultura necesara si nu se implica activ in dezvoltarea unor sisteme de management avangardiste, ceea ce conduce la ideea ca avem nevoie de specialisti care sa ne invete. 

In acest context, oportunitatile oferite de progresele tehnologice vin la pachet cu mari provocari iar managerii sunt obligati mai mult ca niciodata sa se adapteze si sa inoveze.

Biz Innovation Forum este evenimentul la care specialistii care dau tonul in industria digitala vin si vorbesc despre cum poti sa inovezi in compania ta. Intre invitatii conferintei se numara atat profesionisti internationali care pot ghida audienta in directia inovarii, cat si lideri ai companiilor care implementeaza modele de inovatie.

Profesionistii care vor expune cea mai noua metoda de crestere a performantei companiei, DESIGN THINKING, sunt: Daniela Marzavan, Partener DesignThinkersGroup, Mark Vernooij, General Manager THNK si Moodi Mahmoudi, Founder and CEO Collaborne.

Invitatii vor impartasi din experienta lor cele mai bune practici, dar vor atinge multe subiecte de interes actual pentru companiile care vor sa se afirme.

Biz Innovation Forum va avea loc in data de 20 mai, la Mega Mall, Bucuresti. Conferinta reuneste profesionisti recunoscuti la nivel international pentru spiritul inovator si manageri care isi doresc sa aduca un plus de valoare companiei in care isi desfasoara activitate. Auditoriul este format din persoane cu pozitii din top management care vor sa afle cele mai noi practici de inovare, pe plan international.

In cadrul conferintei este organizat si un SHOWCASE in care sunt prezentate cele mai noi aplicatii si gadgeturi care vor putea fi testate de catre participanti.

Evenimentul este organizat de Revista Biz. Mai multe informatii despre eveniment pot fi regasite pe pagina dedicata.

Lasă un comentariu