Curs Copywriting
Curs Copywriting
Curs Copywriting
Curs Copywriting
Home Recomandări Stiri PRbeta: Workshop-uri gratuite de comunicare online pentru studenti

PRbeta in parteneriat cu Romtelecom organizeaza o sesiune de workshop-uri de comunicare online adresate tinerilor interesati de sfera comunicarii online.  Pe langa training-urile propriu-zise, organizatorii ofera tinerilor posiblitatea de a isi gasi un job sau un internship la unele dintre cele mai cunoscute companii din oras.

Workshop-urile se organizeaza in Timisoara, Cluj Napoca, Iasi si Bucuresti si sunt sustinute de specialisti in comunicare online precum Alexandru Negrea, Monica Jitariuc, Victor Kapra, Corina Saftescu, Dragos Alexa si Razvan Baciu. In perioada 21-28 Noiembrie, caravana PRbeta poposeste la Bucuresti pentru cea de-a treia sesiune de workshop-uri.

Evenimentul a debutat in Timisoara unde, pe durata a 2 saptamani, am luat parte la unele dintre cele mai bune cursuri care mi-au fost predate vreodata. In afara de cursurile de la facultate care se bazeaza pe teorie si multa maculatura, training-urile acestea ne-au adus in fata oameni de comunicare, oameni cu experienta care nu s-au sfiit sa impartaseasca cu noi pasiunea lor pentru online dar mai ales experienta lor in comunicare.

Rand pe rand, fiecare trainer ne-a povestit cum a ajuns acolo unde este acum, obstacolele pe care le-a intampinat si, cel mai important, ne-a incurajat sa mergem mai departe.

Pot sa spun ca cele 6 workshop-uri au facut mai mult decat un semestru intreg de facultate si ca, chiar daca volumul de informatie a fost extrem de mare, am ramas cu multe cunostinte, secrete nescrise ale acestei meserii care inca este atat de tanara.

In afara de faptul ca acesti 6 oameni minunati ne-au povestit despre comunicare in online, planificare si branding, ne-au pus si la munca. Corina Saftescu ne-a lansat provocarea de a promova un sortiment de pizza mai neobisnuit – pizza cu gandaci, Monica Jitariuc ne-a ajutat sa construim un plan de comunicare in functie de diferite situatii iar Razvan Baciu ne-a invatat cum se filmeaza cu telefonul mobil solicitandu-ne chiar sa construim propriul nostru videoclip de prezentare pentru un brand generic.

In afara de faptul ca am cunoscut niste traineri minunati, mi-am facut si cativa prieteni. In cele doua saptamani am interactionat mult, am invatat sa lucram in echipa si sa ne organizam ideile, oricat de multe ar fi ele. Consider ca este foarte important sa reusesti sa lucrezi in echipa atunci cand nu stii nimic despre cei de langa tine si trebuie sa dai tot ceea ce e mai bun.

 

Daca iti doresti sa iei parte la workshop te mai poti inscrie la Workshop-urile PRbeta Iasi pana pe 25 Noiembrie. Mai multe informatii gasesti pe website.

Impresii de la Timisoara poti citi pe cateva dintre blogurile participantilor sau ale voluntarilor: ArnoldJasminaLaurentiuDemeAlinaRoxana.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-ne un like pe Facebook:

Lasă un comentariu