Curs Email Marketing
Curs Email Marketing
Curs Email Marketing
Curs Email Marketing
Home Diverse Stiri Te invitam la curs marketing online Cabinetul de Business

În zilele noastre, comunicarea între branduri și consumatori s-a mutat într-un manieră semnificativă în mediul online. Avantajele sunt nenumărate: costuri mai mici, interacțiune de ambele părți, iar rezultate măsurabile cu ușurință datorită indicatorilor puși la dispoziție de instrumentele online.

Începând de astăzi îți lansez o invitație: în data de 31 mai – 1 iunie, va avea loc la București cursul de inițiere în marketing online susținut de Cabinetul de Business, la care am onoarea să mă număr printre speakeri.

În cele două zile ale cursului, vom trece împreună prin toate etapele realizării unei strategii de marketing online: de la analiza unui produs sau serviciu și analiza publicului țintă, până la promovarea prin mijloacele online și redactarea conținutului pentru acestea.

Care sunt temele acestui curs marketing online?

Evenimentul se desfășoară pe structura a două serii de workshop-uri, atât practice cât și teoretice, în cadrul cărora participanții vor lucra împărțiți pe echipe. Temele acestor workshop-uri sunt:

  • Realizarea unei analize CAB pentru un produs sau serviciu;
  • Stabilirea profilului pentru fiecare segment de public țintă și metode de cercetare;
  • Crearea și structurarea unui website, pașii de realizare și reguli de marketing pentru design;
  • Optimizarea pentru motoarele de căutare – metode onpage și offpage;
  • Planul de comunicare online, stabilirea indicatorilor de performanță și folosirea instrumentelor de comunicare principale;
  • Rețelele de socializare, planul de conținut și măsurarea performanțelor acestora (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+);
  • Importanța unei strategii de conținut, indicatori și metode de realizare.

Vezi mai multe detalii despre temele acestui curs, precum și agenda workshop-urilor aici.

Detalii de înscriere

Înscrierea la acest curs se poate face până la data de 29 mai  prin completarea formularului de pe pagina evenimentului.

Dacă ești interesat să participi la acest curs marketing online, îți ofer ocazia de a te înscrie cu o reducere de 20%, prin intermediul următorului cod promoțional: ROCOPY020

Codul va fi introdus în formularul de înscriere și este valabil pe toată înscrierilor. Grăbește-te, însă, pentru că numărul de locuri este limitat!

curs marketing online

Ce este Cabinetul de Business?

La inițiativa unui grup de tineri antreprenori, Cabinetul de Business a pornit sub forma unei serii de cursuri de specialitate, ajungând în prezent la a patra ediție. Prin această inițiativă, dorim să contribuim la dezvoltarea și educarea mediului de afaceri din România.

 Vrem să demonstrăm că schimbarea și dezvoltarea unei companii provine din interior, fără să fie nevoie de sprijin extern.

Pentru mai multe detalii despre această inițiativă, intră pe site-ul www.cabinetuldebusiness.ro

Te așteptăm la cursul nostru!

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-ne un like pe Facebook:

Lasă un comentariu