Curs Email Marketing
Curs Email Marketing
Curs Email Marketing
Curs Email Marketing
Home Diverse Stiri De ce trebuie sa vii la Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor

În calitate de manager sau antreprenor, trebuie să fii mereu preocupat de afacerea ta. Trebuie să ai mereu o perspectivă de ansamblu asupra tuturor proceselor interne și externe, asupra activității resurselor umane și, în special, asupra evoluției finanțelor în compania ta.

Deși oportunități noi de dezvoltare și finanțare există, timpul îți este limitat și trebuie să iei întotdeauna deciziile corecte, la timpul potrivit. Când spun „decizii”, mă refer la orice fel de acțiune sau investiție care, chiar dacă inițial presupune un efort, are un scop benefic pentru afacerea ta.

De cele mai multe ori, în afaceri, se aplică zicala lui Robert Kiyosaki: „Singura diferență dintre bogați și săraci stă în modul cum își folosesc timpul”. De aceea, astăzi, eu îți recomand o modalitate prin care să-ți gestionezi timpul într-un mod eficient pentru business-ul tău: te invit la a doua ediție Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor.

De ce este Forumul un eveniment unic?

Spre deosebire de ediția anterioară, dar și spre deosebire de orice alt eveniment de business organizat în România, acest eveniment introduce noțiunea de „prezentări tip forum”. Imaginează-ți o sală împărțită în semicerc, unde participanții se pot vedea între ei și pot avea o viziunea clară asupra a ceea ce vorbește persoana din față. Fiecare prezentare tip forum va cuprinde ultimele tendințe din diferite domenii precum antreprenoriat, networking, finanțări, management, vânzări, tehnologie, marketing și branding.

Fiecare prezentare va fi susținută de un specialist în domeniu, care va răspunde, punctual, la toate întrebările participanților. 

Sala va fi formată exclusiv din manageri, antreprenori și freelanceri. Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor este un eveniment select, adresat numai persoanelor din aceste categorii. De aceea, Forumul este și un prim pas către formarea unei comunități locale de oameni de afaceri și spre punerea bazelor unor viitoare parteneriate de succes.

De ce să iei parte la Forum?

Dacă te încadrezi într-una din categoriile menționate mai sus, Forumul este un eveniment dedicat ție. Participarea la eveniment se face pe bază de invitație, pe care o poți primi doar dacă o soliciți de pe site-ul evenimentului. Invitația valorează 99 de Euro, însă organizatorii o oferă gratuit.

Cu ajutorul invitației, ai acces la toate prezentările din cadrul evenimentului, care vor fi susținute de speakerii:

 • Amalia Sterescu, care îți va arăta modalitățile prin care poți face networking strategic la orice eveniment,
 • Gabriel Brănescu, care îți va prezenta ultimele tendințe pentru branding-ul unui business,
 • Ciprian B. Vișan, care te va ajuta să găsești oportunitatea de finanțare potrivită pentru afacerea ta,
 • Ionuț Țața, care te va ajuta să inovezi în domeniul antreprenoriatului,
 • Florin Câmpeanu, de la care vei afla cele mai noi tendințe în tehnologie pentru orice tip de business,
 • Daniel Roșca, speaker-ul care va vorbi, alături de Ovidiu Slătineanu, despre importanța vânzărilor pentru creșterea cifrei de afaceri,
 • Ovidiu Bălcăcian, care îți va arăta cele mai noi tendințe în materie de marketing online.

De asemenea, accesul tău la eveniment presupune și alte beneficii:

 • vei avea ocazia să întemeiezi relații noi cu oamenii de afaceri prezenți la eveniment,
 • ai asigurate pauzele de cafea și masa de prânz la hotelul unde va avea loc evenimentul,
 • participi automat la o tombolă cu premii oferite de parteneri,
 • participi la o degustare de vin.

Vrei să afli mai multe despre eveniment?

Mă bucur că ți-am stârnit interesul! Forumul va avea loc la Hotel Aro Palace, în Brașov, pe data de 22 mai. Poți afla mai multe informații de pe site-ul: forum.cabinetuldebusiness.ro

Nu uita că, în calitate de manager, freelancer sau antreprenor, poți solicita o invitație la acest eveniment, pe care o vei primi gratuit.

Te aștept să ne cunoaștem la Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor! Evenimentul este organizat de Cabinetul de Business în colaborare cu Asociația Oamenilor de Afaceri „PRO INVEST”.

Evenimentul e finanțat de Agenția Metropolitană Brașov prin programul european Tok Toc.

Printre partenerii evenimentului se numără: Interreg IVC, Fondul de Garantare a Creditului Rural, Fondul Local de Garantare FNGC IMM, 2NET Computer, HP, European Bank, Worldwide Consulting & Training Services, DR Consultants, Leonidas, Tersamonia, Expert Online, Heat-X, Perla Ciucașului, Iceberg, Indigo, Somfy și Pensiunea Topaz.

Parteneri media: KISS FM, The Money Channel, Metropola Brașov, Prețul Zilei, Romanticu.org, News Brașov, Digi24 Brașov, Romanian Copywriter și Looms.

Lasă un comentariu