Curs Email Marketing
Curs Email Marketing
Curs Email Marketing
Curs Email Marketing
Home Diverse Stiri eventures devine partener Havas Sports & Entertainment in Romania

Agenția de comunicare integrată eventures a semnat un parteneriat strategic cu Havas Sports & Entertainment (HS&E), rețeaua de brand engagement a grupului Havas.

Acest parteneriat are ca scop extinderea activităților agentiei HS&E din Estul Europei, aceasta fiind deja prezentă în piețele din Polonia și Rusia. Creativitatea și experiența agenției eventures în mediul digital, organizarea de evenimente și PR vor completa oferta globală a HS&E în ceea ce privește strategia, cercetarea, comunicarea de brand, activările, conținutul sau social media. Condusă de Amalia Năstase și de Răzvan Vasilescu, eventures deține câțiva clienți comuni cu HS&E, precum LVMH, BMW, BBC și adidas.

Referitor la noul parteneriat, Lucien Boyer, Președinte & CEO Global Havas S&E, a declarat: ”Suntem foarte entuziasmați să intrăm pe piața din România și să susținem clienții interesați de expertiză locală, în Europa de Est, precum și de forța unei rețele globale. Ideile inedite ale eventures bazate pe noi tehnologii și pasiune se potrivesc perfect viziunii și spiritului HS&E. Suntem nerăbdători să colaborăm cu clienții eventures, să le satisfacem nevoile de comunicare globală și, în același timp, să le furnizăm o ofertă completă clienților noștri care își propun să ajungă pe piața din România. Suntem dornici să realizăm lucruri mărețe împreună.”

Amalia Năstase, Managing Partner eventures, a declarat: ”Acest parteneriat reprezintă un pas important în dezvoltarea agenției noastre, având în vedere faptul că vom beneficia de palmaresul global, expertiza și oportunitățile pe care ni le oferă această rețea de referință în materie de sport și divertisment. Așteptăm cu nerăbdare să le putem oferi clienților noștri servicii complete și o vizibilitate extinsă pe plan internațional prin crearea unei punți de legătură între agențiile noastre. Și aici mă refer la un exemplu concret: StratoSfera, cea mai mare sferă de proiecție din lume, va sta la dispoziția clienților HS&E și Havas pentru evenimentele organizate în viitor.”

Răzvan Vasilescu, Managing Partner eventures, a adăugat: “Asocierea cu o rețea globală de prestigiu precum Havas Sports & Entertainment reprezintă o nouă aventură pentru agenția noastră. Profesionalismul și dorința de a satisface nevoile clienților noștri, precum și valorile comune – dinamism, creativitate și inovație – reprezintă piatra de temelie a unui parteneriat de succes.”

Colaborarea între eventures și HS&E va beneficia și de sprijinul agențiilor Havas Media Group din România, conduse de Dinu Terețean, Managing Director.

Lasă un comentariu