Curs Email Marketing
Curs Email Marketing
Curs Email Marketing
Curs Email Marketing
Home Content Marketing Infograficele care te conving sa dai scroll

Din ce îmi dau seama de pe net, nu prea sunt populare în România infograficele. Să fi auzit de ele poate creatorii de copywriting și cei de content writing, cu precădere cei din urmă, deoarece sunt des folosite în revistele preluate la noi din plan internațional. Însă nu știu câți dintre creatorii lor știu despre eficiența lor în vânzări.

Infograficele sunt prezente în online mai ales pe bloguri de renume, dar și pe câteva site-uri de specialitate, însă prea puțin în mediul online românesc [până acum].

Sunt o modalitate foarte bună de a exprima statistici, de a explica un concept sau de a ilustra o istorie a unui brand, produs sau a unei națiuni, precum și de a ilustra o campanie, o cercetare sau conținutul unei reviste interactive.

Deși nu sunt deloc ușor de făcut, datorită design-ului atractiv, sunt foarte ușor citite și înțelese de aproape oricine, și recomandarea mea e să folosiți conceptul în orice campanie de promovare faceți, pentru că sunt foarte eficiente.

În continuare voi da câteva exemple:

1. Cel mai popular infografic despre copywriteri

sursa imagine

2. O lume fără Facebook

sursa imagine

Și acum câteva exemple românești:

3. Statistici social media în România

sursa imagine

4. Topul meseriilor la care visează bărbații români (campanie Bergenbier)

Dacă ați ajuns până aici înseamnă că v-am convins că infograficele chiar vă fac să dați scroll și să le citiți până la capăt.

Pentru cei care vor să se apuce de conținut și desing de infografice, câteva resurse utile:

Sper că acest articol v-a fost de folos! Ce alte site-uri despre infografice folosite în marketing ne mai puteți recomanda?

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-ne un like pe Facebook:

1 comentariu la acest articol

Lasă un comentariu