Curs Copywriting
Curs Copywriting
Curs Copywriting
Curs Copywriting
Home Recomandări Stiri Participa la prima editie New Age Marketing!

Tu ce stii despre consumatorii tai? Cum a evoluat piata in ultima perioada? Stii care sunt cele mai noi si eficiente tehnici de marketing?

Iata cateva dintre intrebarile la care iti ofera raspuns New Age Marketing.

Ce este New Age Marketing?

Este un nou proiect, marca Inspire Group, care vine in completarea revistei Inspire Magazine – Ce nu stiai despre… produsele pe care le folosesti, in care sunt reunite povestile brand-urilor despre cum se nasc, cum se dezvolta si ce le definesc. Evenimentul se adreseaza specialistilor in marketing, interesati sa-si cunoasca indeaproape consumatorii.

In cadrul evenimentului, speakerii invitati vor impartasi din experienta si know-how-ul lor, cu privire la evolutia pietei, cum s-a modificat profilul consumatorului, ce il atrage pe acesta la raft, dar si un studiu de caz care prezinta impactul pe care il au campaniile de marketing. 

Printre speakeri se numara Dana Burghel – Executive & Team Coach si Innovation Consultant, Olivian Breda – Internet Marketer, Ioan Simu – Director General Mercury Research, Catalin Dobre – Executive Creative Director McCann, Nir Refuah – VP Creative McCann Digital.

Acest eveniment a fost amânat pentru luna noiembrie 2013. Vom anunța ulterior data și locația evenimentului.

Lasă un comentariu