Curs Email Marketing
Curs Email Marketing
Curs Email Marketing
Curs Email Marketing
Home Marketing Online Social Media Cum creezi postarea perfecta in social media

Fiecare rețea de socializare presupune crearea unei comunități de fani care să interacționeze constant cu mesajele pe care le postezi. De cele mai multe ori, durează destul de mult până când creezi comunitatea și chiar mai mult până ajungi să îi cunoști și să știi exact ce fel de informații au fanii nevoie să le transimți. 

Poate că publici o imagine care ție îți place, dar vezi că nu a generat nicio reacție din partea fanilor tăi. Un status care are mare succes pe Twitter nu va fi la fel de apreciat și pe Facebook. Intervalele orare de postare pentru fiecare rețea de socializare diferă, iar imaginile care conțin fețe umane aș șanse mai mici de succes pe Pinterest.

Acestea sunt câteva concluzii care reies din infograficul realizat de My Clever Agency, care prezintă sub forma unui ghid ușor de citit rețeta „perfectă” pentru o postare în rețelele de socializare.
mycleveragency Social Media Perfect Post InfographicPentru întrebări sau completări pe această temă, te invit să discutăm în secțiunea de comentarii de mai jos.

1 comentariu la acest articol

Lasă un comentariu