Curs Email Marketing
Curs Email Marketing
Curs Email Marketing
Curs Email Marketing
Home Publicitate Print si outdoor Print sau online?

Am asistat de curând la un meci de handbal incredibil între echipa Print și echipa Online. Înaintea partidei, casele de pariuri dădeau ca favorită clară prima echipă în contextul în care meciul era jucat pe terenul respectivei.              

Odată cu fluierul de start, echipa Online părea mai timorată spre deosebire de Print, care părea a fi în formă maximă, înscriind gol după gol. După primele 15 minute era o diferență de 9 goluri între cele două echipe.

Antrenorul oaspeților, tânărul Magazin Online, a cerut time-out în încercarea de a-și readuce la viață proprii jucătorii. Time-out-ul a avut efectul scontat, astfel că jucătorii echipei Online au început să surprindă pe contraatac. Au marcat pe rând jucătorii Google, YahooMail și Facebook, ultimii cu câte 2 reușite. Timp de 10 minute, echipa gazdă a nu a mai reușit să înscrie pierzând atac după atac și la pauză s-a intrat cu scorul de 13-9.  

sursa imagine

Odată cu repriza a doua, în tribune au apărut și susținătorii echipei oaspete reținuți la intrare din motive de securitate. Aceștia au împins parcă tot mai mult Printul în apărare prin scandări de încurajare pentru echipa favorită. Jucătorii Print au început să piardă mingi ușoare, fiind bombardați de atitudinea ofensivă a Online-ului.

Era nevoie de o schimbare tactică pentru că oaspeții se apropiau tot mai mult de egalare. A fost momentul în care tehnicianul echipei gazde a cerut time-out. „Să îi lovim cu multifuncționale ieftine părea a fi indicația principală pe care antrenorul a dat-o jucătorilor din echipa Print. Încet încet meciul s-a echilibrat și au apărut execuții spectaculoase ale pivotului din echipa gazdă, Hârtie Reciclabilă. În schimb, a marcat și Online-ul cu 2 reușite înscrise în dreptul căpitanului Kindle Reader.

Mai erau 10 minute din meci când tribunele au luat foc, susținătorii Printului scandând frenetic numele lui Reciclăm Hârtie. Chiar și așa, presiunea Online-ului a fost mult prea mare și echipa a egalat la 20 începând să-și domine adversarii care păreau deja obosiți. Printr-un 7 metri obținut de oaspeți, Smartphone înscrie fără emoții, ducându-și echipa în avantaj.

sursa imagine

 În ultimele 30 de secunde de joc meciul era deja decis în favoarea echipei oaspete. Un ultim atac al gazdelor a reușit să reducă diferența de 3 goluri prin tânăra speranță a Printului, Discount HP. Acest lucru nu a fost suficient și, la fluierul de final, coechipierii săi s-au prăbușit pe teren extenuați. A fost un meci nebun ce a lăsat publicul șocat.

Online a reușit să întoarcă meciul în favoarea sa cu un joc spectaculos, deși nimeni nu prevedea acest lucru. Mai este, totuși, o șansă în retur pentru Print, însă tehnicianul echipei trebuie să gândescă un alt sistem de joc pentru că Online-ul a dominat clar cea de-a doua repriză surprinzând atât în apărare, cât și în atac prin execuții inovatoare.   

sursa imagine

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-ne un like pe Facebook:

Lasă un comentariu