Curs Copywriting
Curs Copywriting
Curs Copywriting
Curs Copywriting
Home Publicitate Studii de caz Puterea imaginatiei

Nu cred că a fost cineva care în copilărie să nu își fi imaginat că este cine știe ce minunăție: fie că eram o pasăre, un tanc sau poate un dulap, acele momente rămân mereu întipărite în sufletul nostru.

Îmi amintesc că dintotdeauna îmi doream să fiu o mașină de teren. Explicația pe care o dădeam mereu era că vreau să pot descoperi orice mediu și să fiu capabil să fac fața oricărei ostilități din partea naturii.

Doream să fiu puternic precum este un Toyota Land Cruiser și să circul cu viteză în orice condiții de drum. Mi-am dorit să fiu pregătit pentru orice, iar caracteristicile unei mașini de genul acesta mi-ar permite să fac asta chiar și într-un mediu off-road care de cele mai multe ori este imprevizibil.

sursa imagine

Azi, dacă ar fi să aleg ce mașină aș fi, probabil aș alege să fiu un avion pentru că vreau să străbat cerul în lung și în lat. Chiar și așa, acum pot privi lucrurile mai profund și alegerea din copilărie, care atunci îmi părea instinctuală, a ajuns să mă definească ca persoană.

Analizând mai atent alegerea de atunci, unele dintre caracteristicile modelului ales se potrivesc de minune cu principiile de viață după care încerc să mă ghidez și azi.

În primul rând, trebuie să fim pregătiți să întâlnim obstacole și mai ales să fim dispuși să cerem ajutorul în acele situații: precum sistemul Crawl Control care ajustează viteza, exact așa poate fi privit și orice ajutor pe care noi am putea să îl căutăm în jurul nostru. Este ok ca uneori să recunoști că nu poți face totul de unul singur, vorba aceea ”unde-s 2, puterea crește”.

Mai mult decât atât, am învățat că trebuie să ne adaptăm fiecărei situații, iar posibilitatea selectării tipului de teren pe care se deplasează Land Cruiserul este exact corespondentul în viața reală a acestui lucru.

sursa imagine

Desigur că, dacă privim realist, să fiu o mașină de teren este imposibil, însă eu vreau să cred că nu e așa. Puterea imaginatiei poate străbate lumea reală și doar cu ajutorul acesteia am putea ajunge să facem imposibilul să devină posibil.

Mă bucur enorm când văd cum puterea imaginatiei este încă intactă la mulți copii, însă mă întristez când văd că, odată cu înaintarea în vârstă, această putere slăbește. Ce bine ar fi dacă ar fi invers… oare nu ar fi lumea mai bună? Dacă nu, mai frumoasă cu siguranța ar fi!

Așa că, din când în când, mai străbat lumea în lung și în lat sub forma unei Toyota 4X4 poate doar de dragul vremurilor când eram copil și totul părea posibil.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-ne un like pe Facebook:

Lasă un comentariu