resurse pentru marketeri

Orice om de publicitate și marketing trebuie să fie permanent conectat cu piața, să știe ce se întâmplă în mediul extern și să-și îmbunătățească permanent cunoștințele.

De aceea, pe această pagină voi vorbi despre resursele pe care le folosesc eu (sau le-am folosit de-a lungul timpului) pentru a îmi ușura munca și a îmi dezvolta cunoștințele și abilitățile de publicitate și content marketing.

Hostingul folosit

Totul a început de la un website – acest website. Pentru că lucrăm pe platformă WordPress, hosting-ul pe care îl folosim este Simplenet. Acesta este un hosting special pentru website-urile pe platformă WordPress, asigurând buna lor funcționalitate și suport tehnic pe măsură. Te invit să afli mai multe despre Simplenet!

Tool-uri de marketing

În activitatea mea zilnică, folosesc diverse instrumente care mă ajută să îmi optimizez activitățile de marketing online. Tool-urile pe care le folosesc sunt pentru crearea de conținut vizual, pentru crearea de newslettere, pentru a citi informații noi și pentru a îmi eficientiza veniturile și cheltuielile lunare.

Carti de publicitate și marketing:

Blog-uri și documentare despre publicitate și marketing:

 

Dacă ai sugestii noi ce pot fi incluse aici, lasă-ne un mesaj pe Facebook sau un e-mail și le vom trece în această listă!

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele apariții din această listă, dă-ne un like pe Facebook: