Curs Email Marketing
Curs Email Marketing
Curs Email Marketing
Curs Email Marketing
Home Diverse Stiri Rezerva-ti locul la Laboratorul de Online Timisoara!

Au trecut deja 3 ani de când am început seria de cursuri Laboratorul de Online, alături de colegii de la The Pharmacy. Mă bucur să privesc în urmă și să văd că în acest timp am avut 16 ediții la care au participat reprezentanți din peste 250 de companii.

Fiind unul din cele mai practice cursuri de marketing online de pe piață, Laboratorul de Online este conceput special pentru cei care vor să dobândească atât cunoștințe cât și experiență practică în marketing online. De ce? Pentru că participanții vin cu propriile laptop-uri și lucrează direct pentru afacerile din care fac parte.

Acum a sosit momentul să anunț ediția cu numărul 17, care va avea loc la Timișoara, pe 26-27 septembrie, la Hotel Ambassador.

Ce poți experimenta la Laboratorul de Online?

Cursul se împarte în 5 workshop-uri, pornind de la statistici despre mediul online din România, strategia de conținut și continuând cu cele mai importante metode de promovare online de la ora actuală:

  • Noțiuni generale și statistici despre mediul online în România și la nivel mondial
  • Content marketing și blogging – realizarea strategiei de conținut pentru website și blog
  • SEO – cum să îți optimizezi site-ul ca să atragi mai mult trafic din motoarele de căutare
  • Campanii Google AdWords – cum să realizezi o campanie eficientă de AdWords (Search și Display)
  • Facebook organic – cum îți administrezi pagina de Facebook
  • Facebook Ads – cum desfășori o campanie eficientă de Facebook Ads

De ce este acest curs diferit?

În primul rând, vom învăța și experimenta metodele menționate mai devreme la un curs format din 60% practică și 40% teorie. Partea practică va însemna lucru individual, având ca studiu de caz propria companie.

În urma cursului, participanții vor obține nu doar noi cunoștințe în marketing online ci și o strategie adaptată pentru propriile lor companii, cu posibilitatea implementării ei imediate având ca scop o promovare mai eficientă, orientată către rezultate. La curs fiecare participant va lucra pe propriul laptop.

Îți ofer o reducere cadou

Faptul că ești cititor Romanian Copywriter este dovada că ne apreciezi munca, motiv pentru care îți ofer un cadou la înscrierea la cursul din Timișoara.

Când completezi formularul de înscriere, folosește codul promoțional #RoCopy20 și ai reducere de 20 euro.

Este a doua oară când Laboratorul de Online poposește la Timișoara și ultima de anul acesta, așa că îți recomand să îți rezervi un loc la curs acum! Locurile sunt limitate. buton webinar

Lasă un comentariu