Cătălin Ionașcu

Cătălin Ionașcu este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondator al blogului și agenției Romanian Copywriter, în cadrul căreia este Content Writer. În mod frecvent, susține cursuri de Content & Copywriting. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.

 • Interesant continutul articolului, parca imi aduc aminte cand eram si noi la inceput, trebuia sa fie o denumire care sa ne reprezinte cat mai bine brandul, si i-am zis EPS (de la Electric Power Systems) varianta englezeasca a autohtonului: “instalatii electrice”… dar nu a mers, cred ca denumirile din trei numai exista demult pe lista de disponibilitati de la Registrul Comertului, asa ca am incercat Electric Power Systems si cum si acesta numai era vacant am mai adaugat un cuvint si a rezultat: Electric Power Systems Solutions SRL.
  Suna bine, nu?

  • Multumesc pentru apreciere si pentru ca ne cititi! Suna bine numele brand-ului, important e sa reflecte valorile sale si sa fie memorabil, ceea ce acest nume o face foarte bine!

 • Vasile Ichim

  As vrea sa deschid o firma mica in Londra ,, cum at fi: Montez bucatarii , reparati:( glet , Vopsit , rigips , partitii camere ,, demolati ,, etc,, si la urma Curatenie ,, ma to gandesc la un nume Ptr firma un nume attractiv ,, care sa ma ajute sa dau drumul la firma .. Daca ma puteti ajuta cu un nume frumos si sa fie cat Mai bn vazut pe piata ,, va rog sa Ami Lasati un sms ,, Va multumesc ,,, Vasy

 • Andreea Roxana Dumitrache

  Buna ziua!doresc sa deschid un magazin micut cu haine de dama,insa nu am nici o idee in ceea ce priveste numele magazinului!ma puteti ajuta cu cateva idei?va multumesc frumos

  • Bună ziua! Având atât de puține detalii, ne este dificil să vă ajutăm! În schimb, vă putem ajuta cu o opinie. Puteți urma pașii acestui articol și să ne spuneți 3 variante de nume la care v-ați gândit. Noi putem să vă îndrumăm spre una din cele 3 opțiuni.

 • Buna ziua. Incerc sa gaesec cel mai potrivit nume pentru o societatea care presteaza servicii de evaluare bunuri mobile si proprietati imobiliare, active financiare,etc. M-am gandit la 3 variante “TRUST VALUE SRL”, “INFINITY MANAGEMENT SRL” si “EVOLUTION IN BUSINESS”. Care varianta credeti ca e mai buna? Daca ma puteti ajuta cu o idee………. Va multumesc

  • Buna ziua! Gasirea unui nume de firma – SRL – este un proces diferit fata de gasirea unui nume de brand, care va aparea pe website si materialele promotionale. Numele acestora se pot asemana, insa gasirea numelui de SRL trebuie sa respecte o serie de reguli impuse de Registrul Comertului. Din numele precizate de dvs, primul: TRUST VALUE, sub forma: TRUST EVALUATORS, cred ca ar fi cel potrivit pentru brand. Insa, la nivel de nume de firma, trebuie sa fie disponibil la Registrul Comertului

 • Ioana Cosma

  Buna ziua , vreau sa fac un ONG (băiatul cu autism), nu stiu ce nume sa pun.Ma gândeam la “Mereu impreună”!Va rog o idee!Multumesc!

  • Bună ziua! „Mereu Împreună” este prea general, sugerez să fie ceva mai apropiat de soluțiile pe care le oferiți, poate conține cuvinte precum „fericire”, „recuperare”, „depășire”, „învingere”, „putere” etc. Depinde foarte mult care e scopul ONG-ului.

Vrei să fii la curent cu noutățile? Înscrie-te!