Curs Copywriting
Curs Copywriting
Curs Copywriting
Curs Copywriting

resurse pentru marketeri

Orice om de publicitate și marketing trebuie să fie permanent conectat cu piața, să știe ce se întâmplă în mediul extern și să-și îmbunătățească permanent cunoștințele.

De aceea, pe această pagină voi vorbi despre resursele pe care le folosesc eu (sau le-am folosit de-a lungul timpului) pentru a îmi ușura munca și a îmi dezvolta cunoștințele și abilitățile de publicitate și content marketing.

Hostingul folosit

Totul a început de la un website – acest website. Pentru că lucrăm pe platformă WordPress, hosting-ul pe care îl folosim este Simplenet. Acesta este un hosting special pentru website-urile pe platformă WordPress, asigurând buna lor funcționalitate și suport tehnic pe măsură. Te invit să afli mai multe despre Simplenet!

Instrumente online utile

În activitatea mea zilnică, folosesc diverse instrumente care mă ajută să îmi optimizez activitățile de marketing online. Tool-urile pe care le folosesc sunt pentru crearea de conținut vizual, pentru crearea de newslettere, pentru a citi informații noi și pentru a îmi eficientiza veniturile și cheltuielile lunare.

Carti de publicitate și marketing:

Blog-uri și documentare despre publicitate și marketing:

 

Dacă ai sugestii noi ce pot fi incluse aici, lasă-ne un mesaj pe Facebook sau un e-mail și le vom trece în această listă!

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele apariții din această listă, dă-ne un like pe Facebook: