Lansarea studiului „Social media si mediul de afaceri romanesc”

Patru din cinci companii din România (adică 78%) folosesc rețelele de socializare pentru promovare. Facebook este în top, urmat de Youtube și Linkedin, conform studiului „Social Media și mediul de afaceri românesc” realizat de EY România anul trecut.

În data de 28 octombrie 2014, la Hotel InterContinental din București, BusinessMark organizeză conferința Social Media Business Forum”, în cadrul căreia va avea loc și lansarea oficială a studiului realizat de EY România și TotalSoft „Social media și mediul de afaceri românesc în 2014”.

Evenimentul este dedicat specialiștilor în social media, comunicare și marketing în cadrul căruia își propune crearea unui mediu profesionist de discuții asupra modului în care marketingul prin rețelele de socializare ne poate ajuta în dezvoltarea de business. Conferința va dezbate subiecte precum construirea de strategii de social media potrivite pentru orice tip de companie, rolul social media in generarea de leaduri, identificarea nevoilor clientilor și întâmpinarea acestora prin social media.

Rezultatele studiului „Social media și mediul de afaceri românesc 2014” vor fi prezentate și discutate de Daniel Ionescu, Sales & Marketing Director, TotalSoft și Constantin Măgdălina, Strategic Development, EY România & IAB expert.

Printre speakerii evenimentului se mai numără și:

  • Elena Badea, Head of Marketing Enablement, EY România
  • Corina Vasile, Communication and PR Director, Raiffeisen Bank
  • Teodora Juravle, Marketing Communications Manager, Carrefour România
  • Gabriel Trăistaru, Resposible with Internal and External Media, Enel România
  • Mirela Nemțanu, Corporate Communication & Public Affairs Manager, L’Oreal Romania
  • Alexandru Negrea, Head of Facebook Department, Spada

Conferința „Social media business forumva avea loc marți, 28 octombrie 2014, la Hotel InterContinental din București.

Parteneri: EY Romania.

Evenimentul are drept parteneri media: Limonade, Profit360, Catalog-cursuri.ro, Jurnaluldeafaceri.ro, Promoafaceri.com, Calendar Evenimente, Efin, Business24, Ziare.com, Akcees, Indaco , Legestart.ro, Market Watch, Femei in afaceri, Hit.ro, Actmedia.ro, Ecompedia și Romanian Copywriter.

Pentru detalii suplimentare, accesaţi www.business-mark.ro

Organizatori: BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B, oferind clienţilor săi modele de dezvoltare complexe, conectându- i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

Cătălin Ionașcu

Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.