Servicii Traduceri Română Engleză. Copywriting bilingv

Cânți în deplasare? Vrei să cucerești inima fanilor din afara țării? Te ajutăm noi.

„Limitele limbii mele sunt limitele lumii mele.” Ludwig Wittgenstein

Extinde-ți afacerea în afara granițelor

Îți extinzi afacerea din România în afara țării sau invers? Desfășori campanii de promovare destinate unei audiențe vorbitoare de limba engleză? Lasă-ne să te ajutăm. Cu iscusință și atenție la detalii, ne ocupăm de traduceri română engleză, corectură și editare sau adaptare mesaje de copywriting în ambele limbi. Scriem și rescriem orice material dintr-o campanie publicitară, având în vedere specificul audienței vizate.

 • Ascultăm, luăm aminte

  Stabilim nevoile

  Avem ochi doar pentru tine. Trimite-ne materialele, detalii despre audiență, tonalitate, eventual concurență și industrie. Ne ajută foarte mult să ne cunoaștem, în cadrul unui call video.
 • Încălzirea, bat-o vina

  Facem un plan

  Odată ce avem toate informațiile, stabilim un plan de acțiune. De la postări social media, scenarii pentru spoturi video, landing page-uri, newslettere până la broșuri de prezentare, stabilim prioritățile lunare.
 • Remasterizăm albumul

  Traducem și adaptăm

  Corectăm din mers. Avem colegi dedicați care scriu și corectează în română, precum și colegi care scriu și corectează în engleză. Nu vom face o traducere directă, ci o adaptare în funcție de context, public țintă și limbajul din industria în care activezi.
 • Mergem în turneu

  Copywriting în engleză

  Dacă dorești să îți adaptezi website-ul, paginile de vânzare, descrierile de produs sau postările social media în engleză, te poți baza pe noi. Dacă ai nevoie de copywriting în engleză pentru materiale de la zero, ai ajuns în locul potrivit.
Zoe-Larisa Ionașcu, Sales Copywriter, Traducător Autorizat

În cei peste 5 ani de activitate la Romanian Copywriter, am „atins” zeci de mii de persoane prin textele mele. Am trimis email-uri care au generat sute de mii de euro pentru clienții mei, am scris landing page-uri care au adus zeci de mii de lead-uri și conversii. Hai să stabilim o întâlnire online ca să vorbim despre obiectivele tale. Acum e momentul.

Să Începem

Ce facem pentru tine

Oferim servicii de traduceri română engleză și engleză română, precum și servicii de content writing și copywriting în limba engleză. La cerere, facem proofreading pe materialele tale de marketing, pentru a ne asigura că totul este corect și lizibil. Colaborăm cu echipe externe de traducători, în cazul în care este nevoie de texte în orice altă limbă.

 • Proofreading

  Pentru materialele destinate unui public larg, noi putem fi a doua pereche de ochi care le verifică. Dacă ai nevoie de corectare pentru materiale de marketing deja traduse, echipa noastră le poate verifica în detaliu.
 • Copywriting în engleză și română

  Dacă ai în plan extinderea afacerii în afara țării, te putem ajuta. Adaptăm mesajele tale publicitare, website-ul, blogul, postările, paginile de vânzare, reclamele social media. Oferim servicii de copywriting și content writing în engleză, pentru o gamă largă de materiale.
 • Traducere materiale publicitare

  Campaniile tale se fac auzite în mai multe țări? Am tradus de-a lungul timpului mii de pagini, texte de campanii respectiv texte de vânzare, pentru industrii variate, de la medicină la agricultură. Traducem dar și adaptăm în funcție de domeniu.
 • Servicii traduceri în alte limbi

  Vrei să îți traduci site-ul în mai multe limbi? De la italiană la spaniolă, franceză și germană, precum și alte limbi populare, intermediem servicii de traduceri rapide și precise. Colaborăm cu birouri de traduceri cu experiență vastă, pentru a cuprinde o gamă cât mai largă de nevoi.

Ei au încredere în noi

Radu Garmacea, Marketing Manager, Barrier

„Colaborarea cu „Mica dar inimoasa echipă Romanian Copywriter” a început în luna septembrie 2019, noi fiind în căutarea unei agenții de copywrite pentru a rescrie întreg conținutul website-ului. Am descoperit în Romanian Copywriter un PARTENER proactiv, empatic, entuziast și punctual, care a oferit și oferă constant o colaborare impecabilă. Comunicarea este la cel mai înalt nivel. Au înțeles încă de la bun început obiectivele pe care le avem și au venit cu soluții cu impact pozitiv pe termen lung! Este un sentiment foarte plăcut să poți colabora cu persoane în care ai încredere și sunt gata să te ajute în orice situație. Mulțumesc pentru profesionalism și rezultatele impresionante ce nu încetează să apară după fiecare proiect finalizat!”

Gândește global

Completează formularul și hai să stabilim un video call.

Trimite-ne toate informațiile despre proiectul tău.

Dacă ai anumite întrebări pentru noi, înainte de a solicita oferta, scrie-ne la: contact[at]romaniancopywriter.ro
  De ce noi și nu altcineva

  Scrisul. Acesta este valoarea adăugată a serviciilor noastre. Echipa noastră e unită de o forță comună: să îți înțelegem cât mai bine business-ul și să scriem pe limba clienților. Lasă-ne să încercăm să ajungem la inima lor. Prin scris.

  • filter_1Sinceritate și transparență.
   Nu suntem o firmă de traduceri, deși avem colegi cu autorizație de traducător. Nu practicăm tarife specifice unui birou de traduceri. Suntem corecți și transparenți cu fiecare estimare de preț, deoarece serviciile noastre nu includ doar traducerea unui anumit număr de caractere, ci și research, analiza industriei, stabilire TOV, analiza publicului țintă și adaptarea mesajului la nevoile actuale. Înțelegem, adaptăm și corectăm, după caz. Mai apoi, traducem.
  • filter_2Timp de lucru realist.
   Termenele noastre limită depind de complexitatea fiecărui proiect, cât și de alte proiecte are sunt deja în desfășurare. Respectăm planul inițial, comunicăm din timp dacă apar orice schimbări. Respectăm oamenii, atât din echipa noastră cât și traducătorii noștri parteneri.
  • filter_3Lucrăm eficient în echipă.
   Colaborăm cu echipa ta de marketing internă sau cu altă agenție, la nevoie. Uneori, serviciile de traduceri implică să fim parte dintr-o echipă de proiect mai amplă. Am colaborat cu firme internaționale, am adaptat pentru piața din România materiale din partea companiilor care au dorit să se extindă în țara noastră. Cu ei, am reușit. Suntem încrezători că va fi la fel și în cazul tău.

  Ești gata de expansiune?

  Noi da. Scrie-ne ce ai nevoie.

  Let's Be Friends