Povestea Romanian Copywriter

În primăvara anului 2012, pornind de la o idee și o pasiune puternică pentru scris, am lansat blogul Romanian Copywriter. De atunci și până astăzi, blogul a crescut, devenind o comunitate online de autori care împărtășesc sfaturi și noutăți de content marketing pentru orice român care activează sau caută un job în industriile creative.

Cu timpul, comunitatea a crescut numărând în ziua de astăzi zeci de membri activi, atât pasionați cât și specialiști. Comunitatea Romanian Copywriter a devenit vocea a sute de începători și specialiști în domeniu, devenind cel mai citit blog de Content Marketing și Copywriting din România.

În 2016, comunitatea a făcut un pas înainte. Acum suntem mai mult decât o echipă de redactori ai unui blog. Suntem o echipă dinamică și lucrăm în regim de agenție specializată în content writing și copywriting.

Vrei să fii la curent cu noutățile? Înscrie-te!

Mica dar inimoasa Echipă Romanian Copywriter

Cătălin Ionașcu Fondator, Content Writer

Sunt pasionat de scris de la vârsta de 7 ani. În 2012 mi-am început cariera în marketing online, odată cu lansarea blogului Romanian Copywriter. De atunci am scris pentru mai bine de 250 de companii și în continuare generez idei și redactez zilnic, în medie, peste 1000 de cuvinte. Sunt trainer certificat și susțin frecvent cursuri de Content Writing și Copywriting.

Alina Ingrid Băgărean Copywriter

Cu peste 6 ani de experiență în Copywriting, pasionată de content marketing și advertising, integrez cu ușurință creativitatea în afaceri. Consider redactarea de conținut esențială pentru succesul unui business online. Ofer forme agreabile poveștilor și șlefuiesc mesaje pentru publicul tău țintă. Vrei să afli cum te putem ajuta? Abia așteptăm să îți scriem povestea.

Iulian Vâlvoiu Content Marketing Strategist

Pasionat de marketing online și specializat pe crearea de conținut, am ales această modalitate de exprimare după 14 ani de presă scrisă. Cred cu tărie că fiecare business are povestea lui și fiecare poveste are cititorii ei. Trebuie doar să știi cum, când și cui să o spui. Vrei să-ți faci cunoscută povestea? Contactează-ne cu încredere și află cum te putem ajuta!

Gânduri alese din Comunitatea noastră

Elena Știubei

A fi copywriter e ca și cum ai fi genist: orice mișcare greșită te costă viața, iar timpul e mereu la limită. RC e grupul de oameni care nu se tem de provocări și deadline-uri. Sunt cei care îți împărtășeșc pasiunea de a scrie și îți vin în ajutor cu un sfat profesionist.

Sorin Amzu

Romanian Copywriter este singura resursa onesta, precisa si la curent despre tot ce misca in copywriting si content marketing in Romania. Puterea site-ului ii este data nu de continutul prezentat, ci de comunitatea din spate. De copywriteri, marketeri si oameni interesati de arta scrisului.

Andra Istrate

De-a lungul timpului, Romanian Copywriter m-a ajutat să fiu mereu la curent cu tot ceea se întâmplă în lumea fascinantă a creatorilor de publicitate. Mulțumesc!

Andra Nicula

Voi m-ați ajutat să găsesc informații și cursuri online care să mă ajute să fac lucrurile mai bine. Mult succes în continuare!

Tîrziu Alexandra

Citind blogul vostru mi-am dezvoltat pasiunea de a scrie. Studentă fiind la comunicare, îmi doream foarte tare sa scriu, dar nu aveam curajul. Mi-a fost frica de greșeli. Citind articolele voastre, am prins curaj.

Corina Sariu

Am invatat cu ajutorul vostru ca pe langa facultate sau alt mediu de studiu, lucrul individual este esential, iar voi sunteti profesorul cel mai bun!

Vrei să fii la curent cu noutățile? Înscrie-te!