Povestea Romanian Copywriter

În primăvara anului 2012, pornind de la o idee și o pasiune puternică pentru scris, am lansat blogul Romanian Copywriter. De atunci și până astăzi, blogul a crescut, devenind o comunitate online de autori care împărtășesc sfaturi și noutăți de content marketing pentru orice român care activează sau caută un job în industriile creative.

Cu timpul, proiectul a crescut, devenind vocea a sute de începători și specialiști în domeniu, ajungând cel mai citit blog de Content Marketing și Copywriting din România.

Din anul 2016, echipa Romanian Copywriter a făcut un pas înainte, devenind mai mult decât o echipă de redactori ai unui blog. În prezent, suntem una din cele mai competitive agenții specializate exclusiv în content writing și copywriting din România, cu un portofoliu de peste 250 de clienți, atât de pe plan local cât și internațional.

Vrei să fii la curent cu noutățile? Înscrie-te!

Mica dar inimoasa Echipă Romanian Copywriter

Cătălin Ionașcu Fondator, Content Writer

Sunt pasionat de scris de la vârsta de 7 ani. În 2012 mi-am început cariera în marketing online, odată cu lansarea blogului Romanian Copywriter. De atunci am scris pentru mai bine de 250 de companii și în continuare generez idei și redactez zilnic, în medie, peste 1000 de cuvinte. Sunt trainer certificat și susțin frecvent cursuri de Content Writing și Copywriting.

Teodora Cristina Spătaru Content Writer

Pasiunea pentru content writing am descoperit-o relativ recent, însă pot spune că este ceea ce îmi doresc să fac pe viitor. Sunt convinsă că șansa de a face parte din echipa Romanian Copywriter este contextul ideal în care îmi pot îmbunătăți abilitățile de a scrie. Iubesc să povestesc mult și să ma uit la seriale coreene. De acum însă, o să spun și povestea ta.

Cristina Tudose Content Writer

Sunt cea mai nouă membră a echipei Romanian Copywriter și sunt încântată să iau parte la proiectele de copywriting și content writing ale agenției, să-mi exersez talentul la scris și să le ofer clienților mai multă vizibilitate în online. Pasiunile mele includ scrisul, ciclismul, cântatul la chitară și filmele horror. Acum, contribui la construirea poveștilor clienților noștri, cuvânt cu cuvânt.

Gânduri alese din Comunitatea noastră

Elena Știubei

A fi copywriter e ca și cum ai fi genist: orice mișcare greșită te costă viața, iar timpul e mereu la limită. RC e grupul de oameni care nu se tem de provocări și deadline-uri. Sunt cei care îți împărtășeșc pasiunea de a scrie și îți vin în ajutor cu un sfat profesionist.

Sorin Amzu

Romanian Copywriter este singura resursa onesta, precisa si la curent despre tot ce misca in copywriting si content marketing in Romania. Puterea site-ului ii este data nu de continutul prezentat, ci de comunitatea din spate. De copywriteri, marketeri si oameni interesati de arta scrisului.

Andra Istrate

De-a lungul timpului, Romanian Copywriter m-a ajutat să fiu mereu la curent cu tot ceea se întâmplă în lumea fascinantă a creatorilor de publicitate. Mulțumesc!

Andra Nicula

Voi m-ați ajutat să găsesc informații și cursuri online care să mă ajute să fac lucrurile mai bine. Mult succes în continuare!

Tîrziu Alexandra

Citind blogul vostru mi-am dezvoltat pasiunea de a scrie. Studentă fiind la comunicare, îmi doream foarte tare sa scriu, dar nu aveam curajul. Mi-a fost frica de greșeli. Citind articolele voastre, am prins curaj.

Corina Sariu

Am invatat cu ajutorul vostru ca pe langa facultate sau alt mediu de studiu, lucrul individual este esential, iar voi sunteti profesorul cel mai bun!

Vrei să fii la curent cu noutățile? Înscrie-te!