Noi suntem Romanian Copywriter

Creatori de conținut, planificatori de vise și designeri de experiențe virtuale.

„Scrieți, băieți, orice, numai scrieți!” Ion Heliade - Rădulescu, Dacia Literară, 1859

Povestea noastră

În cei peste 7 ani de existență, blogul nostru a devenit o sursă de referință pentru românii care caută inspirație în copywriting și content marketing. În cei peste 3 ani de activitate ca agenție, am proiectat experiențe digitale pentru mai bine de 300 de companii, atât pe plan național cât și internațional.

Suntem una din cele mai competitive agenții de content marketing și creație publicitară din România. Rolul nostru este să transformăm modul în care brandurile comunică online, să dezvoltăm afaceri și să îmbunătățim viața celor care interacționează cu ele. Imaginația este punctul nostru forte. Gândirea strategică este avantajul nostru competitiv. Suntem atât pragmatici, cât și poetici; atât visători, cât și calculați.

Viziunea noastră

Să contribuim la crearea unui mediu online românesc calitativ, cu informații complete și de valoare, accesibile tuturor. Fie el foto, video, audio sau text, conținutul este și va fi mereu vocea oricărui brand. Misiunea noastră este să fim vocea de care brandul tău a avut mereu nevoie.

Mica dar inimoasa echipă
Romanian Copywriter

Cătălin Ionașcu

Fondator, Project Manager

Andrei Prescură

SEO & Content Strategist

Zoe-Larisa Ionașcu

Copywriter

Sorina Țuru

Content Writer

Elisa-Maria Dobre

Content Writer

Lasă-ne pe noi să îți spunem povestea

Suntem o echipă de creatori de conținut, strategii editoriale și reclame care încântă simțuri, deznoadă gândiri și aduc rezultate.

Lasă-ne să fim vocea brandului tău.

Contactează-ne