Noi suntem Romanian Copywriter

Creatori de conținut, planificatori de vise și creatori de experiențe virtuale.

„Un obiectiv fără un plan este doar un vis.” Antoine de Saint-Exupéry

Povestea noastră

În 2012 am lansat blogul RomanianCopywriter.ro și comunitatea pe Facebook cu același nume. Ambele au devenit o sursă de referință pentru zeci de mii de români care caută lunar inspirație. În anul 2017 a luat naștere agenția noastră, la Brașov, care cu timpul a ajuns una din cele mai competitive agenții specializate exclusiv în content marketing și copywriting din România. Cu timpul, am creat și îmbunătățit prezențe online pentru peste 300 de companii, atât pe plan național, cât și internațional.

Rolul nostru este să transformăm modul în care brandurile comunică online și să generăm lead-uri și vânzări. Imaginația este punctul nostru forte. Gândirea strategică este avantajul nostru competitiv. Suntem atât pragmatici cât și poetici; atât visători cât și calculați.

Viziunea noastră

Ne-am propus să aducem un plus de valoare brandurilor din România prin conținut constant și calitativ, care să le aducă mai mult trafic organic și lead-uri. Iubim conținutul, indiferent de forma sa, și credem că acesta este și va fi mereu vocea oricărui brand. Misiunea noastră este să fim vocea de care brandul tău are nevoie.

Oamenii Romanian Copywriter

Cătălin Ionașcu

Fondator, Content Marketer

Zoe-Larisa Ionașcu

Sales Copywriter, Traducător

Sorina Țuru

Digital Marketer

Anna-Maria Cândea

SEO Content Writer

Adrian Cojocariu

Partener Strategic SEO Tehnic

Lasă-ne pe noi să îți spunem povestea

Suntem creatorii de conținut și digital marketerii care îți vor crește traficul organic și numărul de conversii.

Lasă-ne să fim vocea brandului tău.

Contactează-ne