Portofoliu

Proiecte la care am lucrat cu drag

Suntem una din cele mai competitive agenții specializate exclusiv în content writing și copywriting din România. Experiența noastră cuprinde peste 250 de companii pentru care am lucrat cu pasiune în ultimii ani. De-a lungul timpului echipa noastră a scris milioane de cuvinte și a creionat sute de idei îndrăznețe. Ne place diversitatea, motiv pentru care am acceptat colaborări din zeci de domenii și industrii diferite, atât din România cât și la nivel internațional.

Rezultatele noastre

Deși lucrăm în cuvinte, uneori lăsăm cifrele să vorbească despre noi:

  • Peste 100 de clienți în ultimul an
  • Peste 5000 de cuvinte scrise pe zi
  • O echipă de 4 copywriteri full time

Iată o parte din companiile pentru care am lucrat cu drag:

Ai nevoie de soluții de copywriting pentru afacerea ta?

Completează formularul, spune-ne care sunt nevoile tale și vom reveni în scurt timp cu o propunere de colaborare personalizată.

* Datele tale de contact vor rămâne la noi. Nu le vom face publice și nu le vom folosi în scop comercial. Dacă ai anumite întrebări pentru noi, înainte de a solicita oferta, scrie-ne la: contact[at]romaniancopywriter.ro

Testimoniale

Ovidiu Bălcăcian co-fondator The Pharmacy

Cătălin este unul dintre cei mai pasionați, dedicați și bine pregătiți copywriteri din România. Spun asta, mai ales pentru că am ocazia să lucrez cu el constant, iar aceste calități au fost testate în campaniile noastre și au adus rezultate foarte bune. Sunt numeroase motivele pentru care recomand în orice moment o colaborare cu el, dar mă voi rezuma la a spune că este un profesionist al online-ului și un colaborator pragmatic, orientat pe rezultate.

Ciprian Enaru General Manager Quartz Data Recovery

Cătălin și echipa Romanian Copywriter au dat dovadă de profesionalism și corectitudine, respectând termenele limită și fiind mereu alături când am avut nevoie. De fiecare dată am fost mulțumiți de rezultate și îi recomandăm cu încredere.

Sebastian Kirilă Digital Marketer

Am avut parte de o colaborare de nota 10 cu Cătălin. Articolele propuse de el pentru planul de content marketing au fost foarte potrivite pentru compania noastră, iar articolele pe care ni le-a livrat, mereu la timp, sunt bine concepute atât pentru cititorii noștri, cât și pentru motoarele de căutare.

Kiss Istvan NetSiter

Suntem mulțumiți de colaborarea cu Cătălin și îl recomandăm pentru profesionalismul de care a dat dovadă.

Ai nevoie de servicii personalizate de Online Copywriting?
Contactează-ne!