Servicii Email Marketing și Campanii de Newslettere

Întâi ascultăm, apoi vorbim. Stabilim ritmul și scriem notele. Bucură-te de spectacol.

„Avem două urechi și o gură astfel încât putem asculta de două ori mai mult decât vorbim.” Epictet

Fanii așteaptă noutăți de la tine în inbox

Știm că brandul tău e un artist desăvârșit. Însă, ei știu asta? Fanii abia așteaptă să primească pe email vești din partea ta. Email marketing este canalul cu cea mai mare rată de conversie față de alte metode de promovare. Așa că ține-ne aproape. Suntem specializați în campanii personalizate de email, copywriting cu răspuns direct, funnel-uri de vânzare, redactare newslettere și flow-uri de automatizare.

 • Primele note

  Strategii și obiective

  Analizăm obiectivele, publicul țintă, produsele sau serviciile. Dacă trimiți deja campanii de email marketing, realizăm un audit. Analizăm ce merge, ce nu merge, venim cu propuneri de creștere.
 • Încălzirea

  Calendarul de email

  Analizăm toate datele și realizăm calendarul de email-uri. Planificăm, pe zile, luând în calcul A/B teste, emailuri către diverse segmente, campanii de vânzări și notorietate. Stabilim frecvența de trimitere, structura email-urilor și conținutul lor.
 • Concerte live

  Creare și administrare campanii

  Oferim servicii email marketing bazate pe copywriting de valoare. Optimizăm subiectele pentru o rată de deschidere mai mare. Scriem mesaje și secțiuni call to action pentru conversie mai mare. Administrăm campaniile.
 • Întâlniri cu fanii

  Strategii de generare lead-uri

  Realizăm structura și conținutul paginilor de abonare. Propunem promoții și mecanisme de atragere adrese în mod organic. Planificăm funnel-uri de vânzare și scriem materialele aferente, de la formulare la pagini de mulțumire.
Cătălin Ionașcu, Email & Content Marketer

Secretul unei colaborări de succes pe partea de email marketing? Implicare constantă și proactivă din partea clientului. Cât timp lucrăm, cot la cot, la un plan de campanii și promoții cât mai concret, nu ne scapă nimic din vedere. Pe noi, în fond, ne interesează să existe oferte cât mai dinamice, deschidere pentru idei noi și buget de reclame PPC pentru campaniile de lead generation. De acolo începe, de fapt, munca noastră.

Ce facem pentru tine

Dacă te afli aici, știi că poți salva multe coșuri abandonate, poți converti vizitatorii în abonați sau că poți atrage mai mulți clienți prin campanii de email marketing. Scriem, testăm, rescriem și trimitem emailuri care aduc vânzări de zeci de mii de euro lunar pentru clienții noștri. Și oricând e loc de mai bine.

 • Strategie și planificare campanii

  Analizăm datele din prezent. Pornim cu un audit și stabilim abordarea, tonul vocii, structura și frecvența email-urilor. Punem totul cap la cap într-un calendar pe care-l actualizăm lunar, și pe care-l respectăm cu strictețe.
 • Funneluri de generare lead-uri

  Ne asigurăm că noi abonați intră constant în flow-uri. Propunem funneluri de atragere pe site, de la coduri promo la magneți de lead-uri. Scriem landing page-uri, mesaje de automatizare, pop-ups, formulare de abonare și tot ce au nevoie campaniile tale să funcționeze.
 • Copywriting pentru Email Marketing

  Oferim servicii de email marketing personalizate. Scriem cu atenție la detalii fiecare newsletter, personalizăm conținutul, gândim teste A/B pentru crește rata de deschidere și de click. Scriem SMS-uri sau mesaje personalizate.
 • Administrare campanii

  Indiferent de platforma de email marketing folosită, de la MailerLite la Klaviyo, MailChimp, OmniSend sau altele, suntem pregătiți să acționăm. Scriem email-urile direct în platformă, așezăm elementele, testăm conținutul, programăm trimiterea.
 • Strategii de segmentare

  Pentru a maximiza rezultatele, recomandăm segmentarea listei pe criterii cât mai specifice. Realizăm campanii de email marketing către abonați aflați în diferite stadii ale procesului de achiziție, de la inactivi la clienți fideli. Rezultatele nu vor înceta să apară.
 • Flow-uri de email automate

  Pune-ți campaniile pe pilot automat! Setăm flow-uri de automatizare, de la recuperare coș abandonat la bun venit, fidelizare clienți, recenzii produse, abandon site, precum și alte criterii bazate pe comportamentul utilizatorilor pe site. Optimizăm flow-urile pentru a vinde și atunci când suntem în vacanță.
Flaviu Matei, General Manager, Faunus Plant

Colaborăm cu echipa RoCopy de aproape 2 ani, timp în care am apreciat profesionalismul, creativitatea, proactivitatea și punctualitatea în tot ceea ce fac. Ne-au ajutat în numeroase proiecte punctuale, dar și activități recurente din zona de copywriting, optimizare SEO, strategie de marketing, dar și în alte domenii conexe. Ne bucurăm să îi avem alături de noi în această călătorie și sperăm să putem colabora în continuare mulți ani de aici încolo!

Spectacolul merge mai departe

Completează formularul și hai să ne auzim la un call.

Scrie-ne și programează o întâlnire 1:1 ca să vorbim despre campaniile tale de email marketing. Acesta poate fi începutul unei frumoase prietenii.

Dacă ai anumite întrebări pentru noi, înainte de a solicita oferta, scrie-ne la: contact[at]romaniancopywriter.ro
  De ce să ai încredere în noi

  Te asigurăm că toate datele privind campaniile tale de email marketing rămân confidențiale. Pentru mai multe detalii despre modul de lucru pentru servicii de email marketing, citește în continuare.

  • filter_1Sinceritate și transparență.
   Pornim la drum cu o strategie aliniată cu obiectivele tale. Dacă folosești o platformă de email marketing și ai campanii în desfășurare, începem cu un audit, în baza căruia facem o serie de propuneri care se pot transforma în activități lunare. Vei ști cine sunt specialiștii implicați în proiectul tău și ce atribuții are fiecare. Prețurile se stabilesc în funcție de numărul de campanii trimise lunar, cât și de volumul de muncă suplimentar (campanii trimise în weekend sau zile de sărbătoare, flow-uri de automatizare, teste A/B, analiză heatmaps, rapoarte lunare pe campanii, design grafic pentru newslettere, call-uri lunare etc). Lucrăm numai în bază de abonament lunar pentru serviciile de email marketing.
  • filter_2Timp de lucru realist.
   Odată ce am semnat un contract și începem colaborarea, avem nevoie de o medie de 2 săptămâni să „punem țara la cale”. Analizăm campaniile existente, funnelurile create, audiența, ne familiarizăm cu produsele sau serviciile tale, publicul țintă și activitatea concurenței. Respectăm calendarul stabilit și ne adaptăm în funcție de promoții apărute pe parcurs.
  • filter_3Calitate, nu cantitate.
   Uneori, în campaniile de email marketing, suntem cu toții tentați să credem că dacă trimitem cât mai multe emailuri, avem mai multe vânzări. Acest lucru poate duce la creșterea ratei de spam și dezabonare, respectiv scăderea reputației domeniului. De aceea, sugerăm să trimitem campanii segmentate, adaptate în funcție de interese. Primul lucru la care lucrăm e rata de deschidere. Odată ce e satisfăcătoare, trecem la următorul obiectiv: rata de click.
  • filter_4Lucrăm eficient în echipă.
   Serviciile noastre de email marketing implică, de multe ori, o muncă de echipă. De la copywriteri pentru funneluri sau landing page-uri, la designeri pentru vizualuri, programatori pentru integrări tehnice, până la content writeri pentru articole și ebook-uri, cu toții avem același scop: mai multe conversii. De aceea, ne poți integra cu ușurință în echipa ta de proiect, alături de echipele existente. Am lucrat cu zeci de agenții și de fiecare dată ne-am înțeles de minune.
  • filter_5Expertiza noastră.
   Am lucrat cu platforme precum MailChimp, Klaviyo, Newsman, Sendmachine, MailerLite, ClickFunnels și altele pentru campanii de email marketing. Am utilizat servicii și aplicații de SMS marketing, Whatsapp Marketing (WAMM), aplicații de generare review-uri, testimoniale video, cât și module specifice de la platforme eCommerce precum Magento, Shopify, WordPress. Ne adaptăm cu ușurință la tool-uri și programe noi, la nevoie, pentru a răspunde prompt cerințelor și a colabora în mod proactiv cu fiecare client..

  Fanii tăi așteaptă vești pe email.

  Colegii noștri abia așteaptă să le scrie și să le trimită. Tu ce aștepți?

  Let's rock!