Atunci când cadastrul și intabularea devin distractive ...

Scopul proiectului:
rebranding și creștere organică

Totul a început cu articole pentru blog. Însă, dacă tu ca artist știi doar o melodie, câtă lume mai vine la concertul tău? Așa că am continuat să lustruim instrumentele și să ne pregătim să scoatem un album. Ce a ieșit? Un nou website, pe un nou domeniu, cu un logo proaspăt; web design custom, curat și optimizat, cu un copywriting impecabil.

Lună de lună, facem vocalize. Ne pregătim să întâmpinăm noul trafic care vine mereu pe site. Am extins cu noi pagini de servicii, articole de blog bine documentate, realizate cu feedback din partea specialiștilor StartCad și am introdus noi funcționalități. Am dansat după muzica pe care tot noi am creat-o: o strategie eficientă de content marketing, cu ebook-uri, funnel-uri de generare lead-uri, advertoriale, reîmprospătare conținut vechi de pe blog și crearea de noi pagini de vânzare.

În fiecare lună, reînnoim strategia. Urmărim creșterea și punem lumea la cale, cu mare atenție la detalii. Dacă publicul are o experiență plăcută, noi ne înclinăm în fața lor.

Realizări: - crearea unei imagini noi online și popularizarea brandului StartCad în județul Constanța; - telefoanele au început să sune, clienții din online apar în mod constant; - creșterea traficului organic lunar, în mai puțin de 1 an, cu peste 50% față de aceeași perioadă a anului trecut; - îmbunătățirea poziției site-ului pe principalele cuvinte cheie targetate în motoarele de căutare.

Link: Intră pe site (RO)

Parteneri web design: Really Studio

Ciprian Ghiță, fondator Startcad Advisor

Pasiune, stiinta si onestitate. Asta am gasit in cadrul echipei Romanian Copywriter, elemente pe cale de disparitie din activitatea altor firme. Ii recomand cu toata increderea.

Mulțimea e în delir.

Ești pregătit să urci pe scenă? Ia-ne de mână

Rock on!

Îi auzi? Publicul te aplaudă deja.

Ești pregătit să urcăm împreună pe scenă?

Dacă ai anumite întrebări pentru noi, înainte de a solicita oferta, scrie-ne la: contact[at]romaniancopywriter.ro