Servhost. Te servește și te găzduiește atunci când site-ul tău crește.

Scopul proiectului:
creștere trafic organic prin conținut

Atunci când pui pasiune în ceea ce faci, parcă orice microfon sună bine. Pe bună dreptate! Printr-o relație strânsă și de lungă durată cu echipa magică de la ServHost, putem face minuni. Putem spune că am „copilărit” împreună, întrucât agențiile noastre au crescut în același timp.

Pentru început, ne-am încălzit vocea. Am pornit cu profile buyer persona, cu planuri de conținut pe fiecare profil și o strategie multi-channel ce implică blog, newsletter, canal de YouTube și magneți de leaduri. Și asta nu e tot! Pe lângă toate materialele realizate, am pus osul la treabă ca să aducem rezultate. Într-un domeniu competitiv, unde firmele mari au un cuvânt de spus, am reușit să punem bazele unuia din cele mai calitative bloguri de marketing online care aparțin unei firme mici. Cu multe articole și ghiduri mai târziu, revizuim strategia, analizăm ce a mers și reîmprospătăm conținutul vechi, ca să aducem și mai multe rezultate.

Alături de frumoasa echipă de la ServHost, am adus un public numeros în sală, care deja și-a exprimat mulțumirea pentru invitație! De aici înainte, doar spre cer putem merge.

Realizări: - creșterea traficului organic cu peste 30% în fiecare an, față de anul precedent; - crearea unui blog de reper pentru afacerile mici sau la început de drum care vor să-și creeze o prezență online; - creșterea numărului de lead-uri obținute prin formularul de contact din site.

Narcisa & Ninel Decu, fondatori ServHost

Colaborarea cu Romanian Copywriter a început în 2017. După câteva sute de articole, idei scrise și discuții productive, lucrăm tot împreună și mereu reușim să reinventăm strategia noastră de content marketing cu scop de generare de lead-uri. Am lucrat cu Cătălin & echipa nu doar pentru brandul nostru, ServHost, ci și pentru clienții noștri. De fiecare dată, echipa RoCopy s-a implicat cu mare interes, ca și cum ar fi lucrat pentru ei înșiși. Ne face plăcere de fiecare dată când purtăm o discuție și mereu rămânem cu idei faine, pe care abia așteptăm să le implementăm. Recomandăm cu căldură această echipă pe care, în timp, am ajuns să o denumim gașcă de prieteni.

Îi auzi? Publicul te aplaudă deja.

Ești pregătit să urcăm împreună pe scenă?

Dacă ai anumite întrebări pentru noi, înainte de a solicita oferta, scrie-ne la: contact[at]romaniancopywriter.ro