De la idei la rezultate. Pentru că suntem preocupați de sănătate.

Scopul proiectului:
brand awareness, trafic organic, creștere rată de conversie

Faunus Plant este unul din cei mai importanți producători de remedii naturiste din România, având o tradiție de aproape 50 de ani. În baza unor rețete proprii, această afacere de familie din inima Munților Apuseni realizează, prin prelucrare manuală, o gamă largă de remedii pentru zeci de afecțiuni. Produsele Faunus Plant sunt certificate internațional și au efecte dovedite.

Colaborarea noastră a început în anul 2021 și, treptat, am reușit să ne construim drum spre o relație de prietenie. Inițial, ne-am ocupat de campaniile de email marketing și administrarea blogului. Provocarea a fost să ajungem la publicul țintă, oamenii interesați de remedii naturiste și preocupați de sănătate, într-o piață din ce în ce mai aglomerată.

Secretul? O strategie de email marketing bine pusă la punct, un calendar editorial pentru social media și blog clar stabilit, precum și o comunicare constantă și proactivă, de ambele părți. Funnel-uri de vânzare, campanii de lead generation, strategii de creștere a ratei de conversie pe site, pe toate le-am servit la micul dejun. Și au dat roade.

Realizări principale: - creșterea traficului organic cu aproximativ 150% în decurs de 3 ani; - creșterea numărului de conversii din email marketing cu 300% în decurs de 2 ani.

Linkuri: Intră pe site

Flaviu Matei, General Manager, Faunus Plant

Colaboram cu echipa RoCopy de aproape 2 ani, timp in care am apreciat profesionalismul, creativitatea, proactivitatea si punctualitatea in tot ceea ce fac. Ne-au ajutat in numeroase proiecte punctuale dar si activitati recurente din zona de copywriting, optimizare SEO, strategie de marketing dar si in alte domenii conexe. Ne bucuram sa ii avem alaturi de noi in aceasta calatorie si speram sa putem colabora in continuare multi ani de aici incolo!

Mulțimea e în delir.

Ești pregătit să urci pe scenă? Ia-ne de mână

Rock on!

Îi auzi? Publicul te aplaudă deja.

Ești pregătit să urcăm împreună pe scenă?

Dacă ai anumite întrebări pentru noi, înainte de a solicita oferta, scrie-ne la: contact[at]romaniancopywriter.ro