Te-ai săturat de patul tău de-acasă? Trolerele și gențile îți zâmbesc!

Scopul proiectului:
creștere organică a vânzărilor și notorietății

De e vreme bună, de e vreme rea, oamenii tot își fac bagajele. Pentru că pur și simplu ne place să călătorim. Așa că am început în urmă cu câțiva ani o colaborare fructuoasă, am spune noi, cu magazinul online eBagaje. Primul lucru ce l-am făcut? Generare de lead-uri pentru campanii de newsletter. Al doilea lucru? Concepte creative pentru campaniile PPC Marketing. Și ne-a ieșit!

Brieful l-am creat împreună, iar repetițiile în studio au loc în fiecare lună. Oferim pachetul complet pentru artiștii de la eBagaje: de la optimizarea site-ului și reîmprospătarea conținutului acestuia, până la copywriting pentru campanii lunare, pe bază de concept și materiale vizuale, inclusiv newslettere, bannere online și spoturi video.

Concertele live le susținem în fiecare lună, prin crearea unui audit SEO și de conținut, care dă tonul, ca un bun dirijor, al strategiei de content marketing. Pe de altă parte, în culise, punem la cale campanii mișto, de fiecare dată ceva nou!

Realizări: - îmbunătățirea imaginii online a brandului prin conținut de calitate pe site, inclusiv informativ; - creșterea constantă lunară a numărului de abonați la newsletter și menținerea comunicării cu aceștia; - administrarea contului 2Performant pentru a desfășura campanii de afiliere cu rezultate concrete; - creșterea poziției în motoarele de căutare pe principalele cuvinte cheie targetate; - menținerea constantă a traficului organic, față de aceeași perioadă a anului trecut, chiar și în contextul pandemiei Covid-19.

Link: Intră pe site (RO)

Laurențiu Antone, administrator Mondial Caprice & eBagaje

În Romanian Copywriter am descoperit un partener proactiv, de încredere, care răspunde prompt fiecărei cerințe și este mereu acolo pentru noi, oferind inclusiv consiliere de fiecare dată când avem nevoie. Colaborarea noastră depășește cu mult aria de scriere de texte, cuprinzând inclusiv strategii de comunicare și poziționare a brandului nostru în mediul online. Recomand cu căldură această agenție care reprezintă, în opinia mea, un etalon al marketingului digital românesc.

Mulțimea e în delir.

Ești pregătit să urci pe scenă? Ia-ne de mână

Rock on!

Îi auzi? Publicul te aplaudă deja.

Ești pregătit să urcăm împreună pe scenă?

Dacă ai anumite întrebări pentru noi, înainte de a solicita oferta, scrie-ne la: contact[at]romaniancopywriter.ro