Content Marketing:
de la idei la rezultate

Noi dăm tonul, scriem versurile și cântăm la instrumente. Tu culegi roadele.

„Muzica înainte de toate.” Paul Verlaine, Arta Poetică, 1855

De acum înainte, ai nevoie de o scenă mai mare

Imaginează-ți brandul tău ca pe un talent încă nedescoperit. Clienții așteaptă cu nerăbdare să vină la spectacolele tale... dar ei încă nu știu asta. Cu un conținut de excepție, șansele tale să devii cunoscut cresc exponențial. Lasă-ne pe noi să fim managerii tăi de conținut. Iată care sunt etapele noastre de lucru.

 • Vocalizele

  Audit conținut

  Totul începe de la vocea și prestanța pe care le ai deja. Analizăm starea comunicării actuale a brandului tău, de la site și blog la rețelele sociale, e-mailuri, apariții media și poziționarea în motoarele de căutare.
 • Repetiții, repetiții

  Planuri editoriale

  Ca să pornim la drum, avem nevoie de un plan lunar. Analizăm cuvintele cheie. Alegem instrumentele care să-ți asigure calea către succes și le pregătim. Realizăm planuri de acțiune pe fiecare canal de comunicare.
 • Concerte live

  Implementarea

  Viața unui artist e un concert neîntrerupt. La fel este și modul în care comunică un brand. Ne asigurăm de buna implementare a planurilor de conținut stabilite anterior și de faptul că instrumentele tale merg ca unse.
 • Albume de studio

  Monitorizare

  Fie că afacerea ta este un artist în devenire sau aflat la maturitate, trebuie să scoată mereu albume noi. La noi în studio, măsurăm impactul comunicării tale online și asigurăm mentenanța instrumentelor folosite.
Andrei Prescură, SEO & Content Strategist, Romanian Copywriter

Content marketing înseamnă un plan bine stabilit pe termen lung și o comunicare neîntreruptă. Totul începe de la strategia SEO bazată pe alegerea cu atenție a cuvintelor cheie și a subiectelor de interes pentru audiența ta. Alături de colegii mei, mă asigur de buna funcționare a instrumentelor tale pentru a comunica impecabil și fără oprire în mediul online. Rolul nostru? Creșterea vizibilității și a numărului de leaduri pentru afacerea ta, în mod organic, prin puterea conținutului.

Let's rock!

Ce facem pentru tine

Oferim servicii complete de content marketing pentru a transforma comunicarea afacerii tale în artă. Soluțiile noastre au impact pe termen lung. Rolul nostru este de a îți crește audiența în mod organic, cu fiecare tip de conținut creat, fie că e text, foto sau video.

 • Audit SEO & Conținut

  Folosind instrumente de analiză pentru a identifica situația actuală a site-ului sau blogului tău, fie că deții un site de prezentare sau magazin online. Propunem soluții de îmbunătățire a poziției în motoarele de căutare pe principalele cuvinte cheie de interes.
 • Branding și identitate online

  Ai nevoie de o direcție vizuală unitară în comunicarea online? Sau ai nevoie de materiale vizuale pentru promovarea online? Te poți baza pe noi. Creionăm identitatea afacerii tale, de la logo la ghid de brand și reguli de comunicare.
 • Creare website sau blog

  Strategia ta de content marketing necesită crearea unui site sau schimbarea celui existent? Ne ocupăm noi! Folosim WordPress ca platformă de bază, pentru simplitate. Lucrăm fie cu teme predefinite, fie realizăm teme custom, în funcție de necesitățile tale.
 • Content writing

  Scriem conținut unic, optimizat și valoros pentru potențialii tăi clienți. De la siteuri de prezentare, articole de blog, advertoriale, ebookuri și scenarii video educative, nimic nu e străin de condeiul content writerilor noștri experimentați.
 • Conținut social media

  Afacerea ta e prezentă pe Facebook, Instagram, LinkedIn? Suntem pe toate rețelele sociale unde ai nevoie de noi. Realizăm planuri editoriale, scriem postări eficiente și administrăm conturile tale social media, de la A la Z.
 • Mentenanță SEO

  Algoritmii motoarelor de căutare se schimbă mereu. Echipa noastră se asigură că site-ul tău atrage trafic organic și apare pe primele poziții. Monitorizăm și propunem lunar soluții de îmbunătățire, atât on-page cât și off-page.

Ce spun clienții despre noi

Ovidiu Bălcăcian, co-fondator The Pharmacy

Cătălin este unul dintre cei mai pasionați, dedicați și bine pregătiți copywriteri din România. Spun asta, mai ales pentru că am ocazia să lucrez cu el constant, iar aceste calități au fost testate în campaniile noastre și au adus rezultate foarte bune. Sunt numeroase motivele pentru care recomand în orice moment o colaborare cu el, dar mă voi rezuma la a spune că este un profesionist al online-ului și un colaborator pragmatic, orientat pe rezultate.

Ești gata să urci pe scenă?

Completează formularul și solicită un audit gratuit!

Vei primi soluții concrete de content marketing și branding personalizate, care stau la baza viitoarei noastre colaborări.

Dacă ai anumite întrebări pentru noi, înainte de a solicita oferta, scrie-ne la: contact[at]romaniancopywriter.ro  De ce să lucrezi cu noi

  Dacă vrei să fii un rockstar sau ești deja unul care încă își caută vocea, ai nevoie de un manager de conținut. Ca să avem o relație bună pe tot parcursul colaborării, iată care sunt principiile noastre și, implicit, ce așteptări avem de la tine. Ne rezervăm dreptul de a refuza proiecte care contravin principiilor noastre.

  • filter_1Sinceritate și transparență.
   Indiferent de cerințele tale, vom oferi mereu un răspuns. Feedback-ul nostru e sincer și, dacă nu ne putem asigura că munca noastră va aduce rezultate, vom comunica acest lucru. Încă de la trimiterea ofertei, vei afla tot ce trebuie să știi despre modul nostru de lucru.
  • filter_2Timp de lucru realist.
   Transmitem timpi de lucru realiști pe care îi stabilim împreună și mereu îi respectăm. Lucrăm cu deadline-uri intermediare și așteptăm feedback-ul tău într-un timp optim pentru nu decala proiectul. Prioritizăm colaborările în funcție de ordinea solicitărilor primite. Nu ne implicăm în colaborări de scurtă durată, punctuale. Orice proiect cu noi are o durată minimă de 3 luni.
  • filter_3Calitate, nu cantitate.
   Google penalizează conținutul realizat superficial. Utilizatorii de internet nu mai consumă conținut de slabă calitate. Nu te aștepta să scriem pe bandă rulantă într-un timp scurt. Nu solicita conținut punctual, fără să ai o strategie. Lasă-ne să stabilim întâi direcțiile.
  • filter_4Corectitudine.
   Tarifele noastre nu sunt standard și ele se stabilesc în funcție de complexitatea fiecărui proiect. În urma auditului inițial, stabilim direcțiile de content marketing și oferta de preț. Ne respectăm angajamentele și avem așteptarea ca să împărtășești cu noi această valoare.
  • filter_5Comunicare constantă.
   Noi suntem vocea și orchestra. Tu ești imaginea și specialistul afacerii tale. De aceea, îți vom solicita constant informații privind produsele / serviciile oferite. Avem așteptarea să ne oferi răspunsuri de fiecare dată, preferabil în scris, pentru a crea materiale de calitate.

  Scena te așteaptă.

  Completează formularul și ia microfonul în mână.

  Let's rock!