Servicii SEO & Content Marketing

Scriem versurile, pregătim scena și dăm tonul. Tu doar participi și te bucuri de aplauze.

„Muzica înainte de toate.” Paul Verlaine

De acum înainte, ai nevoie de o scenă mai mare

Imaginează-ți brandul tău ca pe un talent încă nedescoperit. Clienții așteaptă cu nerăbdare să vină la spectacolele tale... dar ei încă nu știu asta. Cu un conținut de excepție, bine optimizat și poziționat unde se află audiența ta, rezultatele cresc semnificativ. Oferim servicii SEO și content marketing care aduc mai mult trafic organic pe site-ul tău. Află care sunt etapele noastre de lucru.

 • Vocalizele

  Audit SEO și de conținut

  Totul începe de la prezența și reputația pe care le ai deja. Analizăm conținutul brandului tău pe site și blog, cuvintele cheie, backlink-urile și competiția, respectiv poziționarea actuală în motoarele de căutare.
 • Repetiții, repetiții

  Planuri editoriale

  Ca să pornim la drum cu dreptul, stabilim obiectivele campaniei tale SEO și punem la punct planurile editoriale. Ne asigurăm că site-ul tău e în cea mai bună formă la nivel tehnic înainte să intrăm în acțiune.
 • Concerte live

  SEO on-page și off-page

  Viața unui artist e un concert neîntrerupt. La fel sunt și campaniile SEO pe care le desfășurăm. De ani de zile, menținem site-uri pe primele pagini Google, prin conținut de calitate și îmbunătățiri constante.
 • Albume de studio

  Monitorizare rezultate

  Fie că afacerea ta e un artist în devenire sau la maturitate, trebuie să se promoveze continuu. Agenția noastră SEO măsoară constant impactul campaniilor desfășurate, ca să venim cu recomandări și bune practici.
Flaviu Matei, General Manager, Faunus Plant

Colaboram cu echipa RoCopy de aproape 2 ani, timp in care am apreciat profesionalismul, creativitatea, proactivitatea si punctualitatea in tot ceea ce fac. Ne-au ajutat in numeroase proiecte punctuale dar si activitati recurente din zona de copywriting, optimizare SEO, strategie de marketing dar si in alte domenii conexe. Ne bucuram sa ii avem alaturi de noi in aceasta calatorie si speram sa putem colabora in continuare multi ani de aici incolo!

Ce facem pentru tine

Oferim servicii complete de SEO și Content Marketing pentru a îți crește traficul organic și, odată cu el, conversiile. Soluțiile noastre au impact pe termen lung. Ne-am propus să îți creștem audiența în mod organic, să te aducem acolo unde potențialii clienți caută produse sau servicii ca ale tale.

 • Strategie SEO

  Folosim instrumente de analiză pentru a identifica situația actuală a site-ului tău, pozițiile SERP ale competitorilor. Analizăm în detaliu arhitectura site-ului, structura de link-uri, cuvintele cheie și oportunitățile de ranking. Nu pornim la drum fără un plan aliniat cu obiectivele tale.
 • Planuri editoriale lunare

  Indiferent cine scrie pe site-ul tău, are nevoie de un plan și un brief. De la modificări asupra structurii și conținutului, până la pagini noi, ancore și articole noi, includem toate ideile într-un plan editorial on-page. Pentru un plus de autoritate, desfășurăm campanii de link building adaptate bugetului tău.
 • Actualizare conținut și mentenanță

  Ca să scapi de o grijă, lasă-ne pe noi să implementăm conținutul pe site. Actualizăm textul, imaginile, link-urile interne sau ne ocupăm de crearea de pagini noi, direct în panoul de admin. Monitorizăm constant traficul și evoluția acestuia, și lucrăm eficient cu echipa ta de dezvoltare web, la nevoie.
 • Servicii Content Writing

  Scriem conținut unic, optimizat și valoros pentru potențialii tăi clienți. De la site-uri de prezentare, magazine online, articole de blog, advertoriale, comunicate, descrieri de produse, ebook-uri și texte bine optimizate, nimic nu ne e străin. Livrăm materialele SEO cu profesionalism și la timp, gata de implementare.
 • Campanii link building & influenceri

  Website-ul tău are nevoie de mai multă autoritate? Avem acces la sute de publicații dintr-o gamă largă de domenii, pentru postarea de advertoriale și obținerea de link-uri relevante. Colaborăm cu influenceri pentru materiale și campanii care cresc notorietatea. La cerere, facem și outreach clasic, pentru a stabili noi parteneriate.
 • Mentenanță SEO

  Algoritmii motoarelor de căutare se schimbă mereu. Echipa noastră se asigură că site-ul sau magazinul tău atrage constant trafic organic și apare pe poziții fruntașe, pe cuvintele cheie dorite. Monitorizăm, întocmim rapoarte și propunem soluții de îmbunătățire, atât în campaniile on-page cât și off-page. Suntem dedicați succesului tău.
Ninel Decu, fondator ServHost

Colaborarea cu Romanian Copywriter a început în 2017. După câteva sute de articole, idei scrise și discuții productive, lucrăm tot împreună și mereu reușim să reinventăm strategia noastră de content marketing cu scop de generare de lead-uri. Am lucrat cu Cătălin & echipa nu doar pentru brandul nostru, ServHost, ci și pentru clienții noștri. De fiecare dată, echipa RoCopy s-a implicat cu mare interes, ca și cum ar fi lucrat pentru ei înșiși. Ne face plăcere de fiecare dată când purtăm o discuție și mereu rămânem cu idei faine, pe care abia așteptăm să le implementăm. Recomandăm cu căldură această echipă pe care, în timp, am ajuns să o denumim gașcă de prieteni.

Ești gata să urci pe scenă?

Completează formularul și solicită o întâlnire online.

Un parteneriat de succes se bazează în primul rând pe o relație stabilă și pe o comunicare constantă. Solicită un call gratuit să vedem dacă putem lucra împreună.

Dacă ai anumite întrebări pentru noi, înainte de a solicita oferta, scrie-ne la: contact[at]romaniancopywriter.ro
  De ce să lucrezi cu noi

  Dacă vrei să fii un star sau ești deja unul care își caută vocea, ai nevoie de o echipă dedicată de SEO și content marketing. Ca să avem o relație bună de la bun început, iată care sunt principiile și așteptările noastre.

  • filter_1Sinceritate și transparență.
   Nu lucrăm pe întuneric. Vei ști mereu ce facem și câte persoane lucrează pe proiectul tău. De la începutul colaborării, primești detalii despre modul nostru de lucru. În calitate de agenție SEO, nu putem să ne asumăm în mod direct rezultate de creștere organică; lucrăm doar cu metode aprobate de motoarele de căutare pentru a reduce riscul de penalizare. Îți aducem o creștere sigură și sustenabilă pe termen lung.
  • filter_2Timp de lucru realist.
   Ne place să lucrăm organizat, urmând un plan de acțiuni lunar. Lucrăm cu deadline-uri intermediare și așteptăm feedback într-un timp optim din partea ta. Ne respectăm munca dar, mai mult, respectăm oamenii din echipa noastră.
  • filter_3Calitate, nu cantitate.
   Google penalizează conținutul scris superficial, tradus sau copiat. Utilizatorii preferă conținutul scris de oameni, nu inteligență artificială, care să le ofere informații de calitate. Folosim instrumente AI pentru research, dar am copilărit în anii ‘90, așa că scriem în primul rând pentru oameni, nu motoare de căutare.
  • filter_4Lucrăm cu abonament lunar.
   Ne adaptăm mereu în funcție de buget. Lucrăm pe termen lung și numai în bază de abonament lunar. În SEO și Content Marketing, rezultatele se văd într-un interval de 3-6 luni. Ne adaptăm strategia în funcție de obiective și preferăm să lucrăm cu număr limitat de clienți, dar pentru care suntem implicați 100%.
  • filter_5Colaborăm cu echipa ta internă sau externă
   Colaborăm eficient cu agenții partenere, când suntem implicați în același proiect. Dacă lucrezi deja cu o agenție SEO și vrei să ne angajezi pentru creare de conținut, ne implicăm doar dacă putem avea control asupra rezultatelor aduse. Venim cu idei și strategii noi, pentru a ne asigura că așteptările tale sunt îndeplinite. Lucrăm eficient cu echipe de programatori, designeri, specialiști PR și marketing externi.
  • filter_5Expertiza noastră
   Am lucrat de-a lungul timpului cu platforme de analiză și monitorizare precum Senuto, Semrush, SEO Monitor, Ahrefs, CognitiveSEO, Answer The Public. Am folosit tool-uri precum Keywords Everywhere, SEOquake, Screaming Frog, Google Search Console, Ubersuggest, Google Keyword Planner și altele. Din anul 2023, am integrat inteligența artificială în activitatea noastră SEO, pentru analize și mai precise ale unui volum mare de date. Platforme pentru care am adus rezultate prin servicii SEO: WordPress, Shopify, Magento, OpenCart, Extended, AvantiCart, cât și site-uri custom.

  Scena te așteaptă.

  Completează formularul și ia microfonul în mână.

  Let's rock!