Servicii Social Media Copywriting

Umplem stadionul. Ne ocupăm de sunet, acustică și formă. Tu doar confirmă prezența.

„Fii tu însuți; toți ceilalți sunt deja luați.” Oscar Wilde

S-a născut o stea și e vorba de afacerea ta

Într-un mediu în care orice artist își poate exprima valoarea, a fi unic și autentic devine un avantaj. Social media este o piață aglomerată. Aici, noi ascultăm, planificăm și acționăm. Scriem postări care opresc oamenii din scroll, scenarii video captivante, administrăm comunități și pagini, punând accent pe autenticitate.

 • Do, Re, Mi

  Strategii și obiective

  Suntem doar ochi și urechi. Pornim de la obiective, diferențiatori, audiență, produse. Începem cu un audit al postărilor și imaginii generale a brandului tău. Analizăm paginile concurente, venim cu propuneri.
 • Fa, Sol, La, Si

  Plan editorial

  Odată ce avem toate informațiile, realizăm calendarul de postări. Propunem frecvența, tipul postărilor, necesarul de materiale. Stabilim ziua și ora pentru fiecare postare, luând în calcul promoții, evenimente importante.
 • Cântăm live

  Administrăm paginile tale

  Odată ce avem planul gata, pornim la drum. Scriem postările, stabilim hashtag-urile, emoji, vizualuri, story sau reels. Publicăm postările și venim constant cu soluții de creștere a interacțiunii.
 • Activăm fanii

  Community management

  Dacă deții un grup privat și dorești să îl administrăm, ne ocupăm de setările necesare pentru buna funcționare a acestuia. Stabilim obiectivele, analizăm audiența și realizăm un plan dedicat.
Sorina Țuru, Digital Marketer

Organic Social Media te ajută să-ți extinzi comunitatea și să interacționezi îndeaproape cu publicul tău țintă. Așa, nu doar îți crești vizibilitatea, ci construiești conexiuni autentice și îți consolidezi prezența online.

Ce facem pentru tine

Oferim servicii de social media copywriting și organic social media pentru branduri care vor să iasă la suprafață. Scriem postări adaptate pentru platforme social media precum Facebook, Instagram, LinkedIn, X, YouTube, Tik Tok și gestionăm campanii cu influenceri de nișă sau micro influenceri pentru a crește notorietatea. Realizăm planuri editoriale cu accent pe autenticitate, adaptate pentru brandul tău.

 • Consultanță social media organic

  Te ocupi direct de conturile tale social media? Ai o echipă care scrie postările, dar vrei mai multe rezultate? Hai să ne auzim! Realizăm auditul conținutului și al prezenței tale social media, planuri editoriale. Vă ajutăm, pe tine sau echipa, ta să le implementați cât mai eficient.
 • Copywriting pentru postări

  Ți-am mai zis că ne place să scriem? Probabil că da. Însă, nu ți-am zis că ne place să adaptăm mesaje pentru diverse vizualuri și platforme. De la scenarii video, postări pentru grupuri private sau pagini publice, mesaje de vânzare, postări educative, mecanism pentru concursuri, scriem cap-coadă tot calendarul tău editorial.
 • Administrare pagini social media

  Dacă ai nevoie de suport în setarea paginii tale de Facebook, Instagram și LinkedIn, în scrierea descrierilor sau realizarea unui plan de postări lunare, te poți baza pe noi. Scriem, aplicăm vizualurile potrivite și publicăm postările conform planului.
 • Community management

  Ai un grup privat de Facebook sau LinkedIn? Fii cât mai prezent acolo. Noi te susținem „din umbră”. Facem setările necesare bunei funcționări a grupului, venim cu ideile și scriem postările pentru acesta. Tu doar trebuie să fii prezent, pentru a răspunde la întrebările punctuale.
 • Campanii cu influenceri

  Aproape fiecare nișă are proprii săi formatori de opinie. Mesajele pe care aceștia le transmit sunt adesea mai relevante pentru public, decât mesajele venite din partea unui brand. Noi te punem în legătură cu ei. Găsim influencerii potriviți și stabilim parteneriate, prin intermediul cărora ei să devină vocea brandului tău.
 • Copywriting campanii PPC

  Vrei mai mult de la reclamele tale? Atunci testează, testează, testează! Lasă-ne să ajutăm echipa de PPC în scrierea conținutului pentru ads. Oferim servicii de copywriting pentru campaniile social media. Scriem, la cerere, landing page-uri, mesaje de notificare, pop-ups, scenarii video, toate pentru a crește performanța campaniilor plătite.

Ei au încredere în noi

Flaviu Matei, General Manager, Faunus Plant

Colaboram cu echipa RoCopy de aproape 2 ani, timp in care am apreciat profesionalismul, creativitatea, proactivitatea si punctualitatea in tot ceea ce fac. Ne-au ajutat in numeroase proiecte punctuale dar si activitati recurente din zona de copywriting, optimizare SEO, strategie de marketing dar si in alte domenii conexe. Ne bucuram sa ii avem alaturi de noi in aceasta calatorie si speram sa putem colabora in continuare multi ani de aici incolo!

Spectacolul merge mai departe

Completează formularul să ne auzim la un discovery call.

Scrie-ne și programează o întâlnire 1:1 ca să vorbim despre obiectivele tale de la paginile social media.

Dacă ai anumite întrebări pentru noi, înainte de a solicita oferta, scrie-ne la: contact[at]romaniancopywriter.ro
  Ce ne face speciali

  Scrisul. Acesta este plus valoarea serviciilor noastre. Echipa noastră e unită de o pasiune comună: să îți înțelegem cât mai bine business-ul și să scriem pentru potențialii tăi clienți. Cu siguranță și ei folosesc social media. Lasă-ne să ne croim drumul către ei.

  • filter_1Sinceritate și transparență.
   Pornim la drum cu o strategie aliniată obiectivelor tale. Cu o audiență bine definită, strategie clară și obiective specifice, cresc șansele să facem casă bună împreună. Odată ce ți-am cunoscut business-ul, nimic nu ne mai oprește din creație. Vei avea legătură directă cu persoana sau echipa care se ocupă de proiectul tău.
  • filter_2Timp de lucru realist.
   Odată ce am început parteneriatul, durează 2 săptămâni ca să „punem țara la cale”. Analizăm conținutul, audiența, produsele sau serviciile, concurența. Pregătim calendarul editorial și îl respectăm, adaptându-ne în funcție de produsele sau promoțiile apărute pe parcurs.
  • filter_3Calitate, nu cantitate.
   Uneori, în social media, suntem tentați să credem că dacă ai mai multe postări, ai un engagement mai mare. Acest lucru nu e întotdeauna valabil. De aceea, nu punem accent pe cantitate, ci pe autenticitate, când vine vorba de conținut în social media.
  • filter_4Lucrăm bine în echipă.
   Serviciile noastre de social media copywriting implică, de multe ori, o muncă de echipă. Putem lucra alături de designeri talentați, strategi social media, oameni de PPC Marketing, fotografi sau videografi, pentru a avea rezultate mai bune. Ne poți integra cu ușurință în echipa ta de proiect, dacă ai angajat o agenție care acoperă o parte din nevoi.

  Trimite-ne o cerere de prietenie.

  Abia așteptăm să o acceptăm. Scrie-ne și hai să avem un discovery call.

  Let's rock!