Cursuri personalizate in-house de Copywriting, Content Marketing

Venim la tine sau ne vedem online. Lucrăm împreună pentru afacerea ta.

„Exemplul este cel mai bun percept.” Aesop

Vrei să împărțim scena cu tine?

Orice artist are nevoie de un antrenor. Au ocazia să lucreze împreună și să pregătească spectacole reușite. Vrei ca echipa ta de marketing să stăpânească scrisul și planificarea de conținut? Vrei ca ideile învingătoare să vină direct de la colegii tăi? Lasă-ne să fim antrenorii tăi de copywriting, content marketing, SEO sau email marketing.

 • Să facem cunoștință

  Agenda cursului

  Spune-ne care e nivelul actual al echipei tale interne și unde dorești să ajungă. Ce abilități să își dezvolte. Fie că vrei să creeze conținut optimizat pe site sau să pună la cale campanii memorabile, pregătim agenda cursului special pentru nevoile tale.
 • Vocalizele

  Pregătire suport de curs

  Niciunul dintre cursurile noastre in-house nu este la fel. De fiecare dată, pregătim cu atenție materialele și exemplele special pentru nevoile fiecărei companii și domeniu de activitate. Trimitem suportul de curs către tine la feedback, înainte de susținere.
 • Repetiții, repetiții

  Susținere training

  Am ajuns în sala de curs, la data stabilită. Indiferent în ce oraș este sediul tău, venim noi la tine. Sau desfășurăm cursul live online. Fie că este vorba de un training de o zi, două zile sau mai mult, în acel interval de timp suntem 100% dedicați pregătirii personalului tău.
 • Gata de concert

  Follow up

  După încheierea cursului, trimitem suportul în format electronic. Păstrăm în continuare legătura cu tine și echipa ta, oferim feedback pe materialele create de colegi și organizăm noi sesiuni de follow up, dacă este cazul.
Cătălin Ionașcu, Trainer Acreditat

Am susținut cursuri în corporații dar și în cadrul unor firme mici. Mereu ne-am înțeles de minune, pentru că atunci când am fost împreună, am fost 100% acolo. Indiferent de nivelul de pregătire al participanților, mereu ne asigurăm că toată lumea va avea același nivel de înțelegere la finalul cursului. Ne adaptăm în funcție de oameni și nevoile lor imediate. Fiecare curs al nostru e practic pentru că oferim consultanță pe loc. Lucrăm cot la cot, având același obiectiv: să aducem rezultate în cadrul companiei tale cu ajutorul noțiunilor de copywriting, content marketing, SEO, email marketing sau social media.

Ce facem pentru tine

De peste 12 ani, susținem cursuri personalizate în cadrul companiilor sau ONG-urilor care vor să-și extindă cunoștințele. Ceea ce aplicăm, zi de zi, la birou, transmitem mai departe, colegilor tăi. Toate exemplele folosite, exercițiile și studiile de caz prezentate sunt culese exclusiv din experiența noastră.

 • Cursuri Copywriting

  La trainingul de copywriting, discutăm și punem în practică tehnici de scriere persuasivă, funnel copywriting, email marketing și campanii de performanță. Identificăm tonul vocii, nevoile audienței, stabilim etapele unui funnel de vânzare și pornim la drum. Totul are loc într-un cadru dinamic, cu exemple și exerciții.
 • Cursuri Content Marketing

  La acest curs, echipa ta își va dezvolta abilitățile de planificare dar și de keyword research, scriere și adaptare a conținutului pentru diferite mijloace precum bloguri, rețele sociale, articole de presă și altele. Suntem la curent cu noile tehnologii și buni prieteni inclusiv cu instrumentele AI de creare și optimizare a conținutului.
 • Cursuri SEO

  Pornind de la instrumente de keyword research și realizare audit, discutăm despre SEO la nivel macro, apoi intrăm în detalii. Vorbim despre scrierea de conținut optimizat și tehnici SEO on-page și off-page, cu exemple practice. Identificăm oportunitățile de optimizare pentru site-ul afacerii tale și stabilim un checklist care i-ar putea aduce paginile în primele poziții din motoarele de căutare.
 • Social media copywriting

  Rețelele de socializare sunt portavocea brandului tău. Ai nevoie mereu de ele, ca să te faci auzit și să vinzi mai bine. La cursul de social media copywriting, echipa ta va afla cum să scrie postări care să crească interacțiunea în mod organic și ce să schimbe la postările actuale. Vorbim și despre comunități, aducerea aproape a audienței și trucuri de creștere a interacțiunii pe canalele tale.

Scena e destul de mare pentru amândoi

Completează formularul și spune-ne care sunt nevoile echipei tale. Fie că dorești un curs personalizat in-house pe una din tematicile de mai sus sau un curs care acoperă mai multe domenii, noi îl pregătim pentru tine.

Dacă ai anumite întrebări pentru noi, înainte de a solicita oferta, scrie-ne la: contact[at]romaniancopywriter.ro
  De ce să ne alegi pe noi

  Investiția în pregătirea personalului este una din cele mai eficiente moduri de a-ți dezvolta afacerea. Suntem pregătiți să dezvoltăm și să susținem un curs personalizat în baza nevoilor companiei tale. Iată principiile noastre și valorile în care credem.

  • filter_1Punem ordine în idei.
   Nu avem secrete. Suntem dispuși să „dăm din casă” cât de mult posibil. Transmitem cât mai multe detalii despre modul de lucru al unui specialist în copywriting și SEO, precum și pașii pe care îi urmărim în procesele de creație. Metodele noastre de lucru pot adaptate pentru a eficientiza munca echipei tale.
  • filter_2Dezvoltăm gândiri.
   Știm că sună sofisticat. Dar e adevărat. Fie că ai în echipă începători care încă își caută muza, seniori care au blocaje creative după atâția ani de lucru în domeniu, cursul nostru poate fi un punct de cotitură pentru aceștia.
  • filter_3Scriem altfel.
   Simți nevoia să rafinezi mesajele de marketing scrise de echipa ta? Vrei să ieși din același tipar de a scrie articole pe blog și postări în social media? Lasă-ne pe noi să îți cunoaștem echipa, iar modul lor de a scrie se va schimba vizibil.
  • filter_4Accent pe rezultate.
   Simți că materialele create de echipa ta nu aduc rezultatele dorite? Oferă-ne ocazia să intervenim. Vom afla care sunt cauzele, după un training practic cu echipa ta. Nu avem nimic de ascuns - transmitem, negru pe alb, ce nu funcționează și ce se poate face mai bine.
  • filter_5Învățarea este continuă.
   Credem că niciodată nu trebuie să te oprești din învățat. De aceea, după fiecare curs, suntem disponibili pentru follow up. S-a schimbat ceva în modul de lucru al echipei tale? Colegii au nevoie în continuare de feedback? Îți stăm la dispoziție. Putem organiza un curs de follow-up, un workshop sau pur și simplu să fim alături în continuare, pentru consultanță și suport.
  Andreea Ionescu, Project manager Comunicare digitală CCIFER

  Livrat cu pasiune și expertiză, cursul de copywriting a fost o experiență de învățare extrem de valoroasă, care mi-a permis să înțeleg mai bine teoria, dar și să-mi dezvolt abilități concrete ce pot fi aplicate în proiectele de zi cu zi. Recomand cu căldură acest curs tuturor celor care doresc să dobândească noțiuni de copywriting într-un mediu prietenos și colaborativ!

  Au încredere în noi

  Întrebări frecvente

  • filter_1Unde se desfășoară cursul?
   De preferat, cursurile in-house se desfășoară la sediul companiei tale. Fie în sala de ședințe, fie în biroul echipei de marketing, este nevoie de un spațiu unde participanții să aibă acces la internet și să lucreze pe propriile laptopuri. Dacă nu există posibilitatea la sediu, putem închiria o sală de curs din orașul tău sau să organizăm cursul online, pe Zoom.
  • filter_2Care e numărul minim de participanți?
   Pentru cursurile desfășurate la sediul companiei sau o sală de curs închiriată, numărul minim de participanți este de 5 persoane. Oferim și posibilitatea susținerii unui curs cu un număr mai mic de participanți. Însă, în astfel de situații, este mai eficient din punct de vedere al costurilor să se desfășoare online.
  • filter_3Cât durează un curs?
   Durata cursului se stabilește în funcție de tematica aleasă, nivelul de cunoștințe al participanților și perioada de desfășurare. În general, cursurile noastre au o durată minimă de 6 ore, cu pauze incluse, și se desfășoară pe parcursul a minim o zi lucrătoare, cu deplasare la sediul companiei beneficiare.
  • filter_4Cum stabilim obiectivele și agenda cursului?
   Aceste detalii le stabilim împreună, de la început. Cel mai eficient este să organizăm un video call în care să ne cunoaștem mai bine. Dacă nu pot participa colegii care vor beneficia de curs la acest video call, putem să trimitem un formular cu așteptări. Colectăm toate informațiile și pregătim agenda și suportul de curs, pe care ți le trimitem înaintea evenimentului.
  • filter_5Puteți susține și cursuri 1:1 sau 1:2?
   Costurile pentru susținerea unui curs fizic cu 1 sau 2 persoane, cu deplasare în afara Brașovului, de cele mai multe ori nu se justifică. De aceea, alegem varianta online, în astfel de cazuri. La cerere, susținem astfel de cursuri, însă sub formă de sesiuni de mentoring. Acest lucru înseamnă că ele se vor baza mai mult pe practică decât pe teorie. Cursurile 1:1 sau 1:2 de regulă sunt organizate pe mai multe zile, câte 2-3 ore pe sesiune, pentru a eficientiza procesul de învățare.
  • filter_4Cum se stabilesc tarifele și ce includ ele?
   Tarifele pentru cursurile noastre se stabilesc în funcție de:
   • Numărul de participanți,
   • Distanța de deplasare până la locul de desfășurare,
   • Tematica / tematicile alese (astfel stabilim dacă este necesară implicarea unuia sau mai multor traineri, inclusiv externi),
   • Durată (pentru cursurile cu durata mai mare de o zi, tariful va include și costurile de transport, cazare și masă),
   • Complexitatea așteptărilor din partea colegilor (în baza cărora pregătim suportul de curs și materialele necesare),
   • Existența unui follow up în urma cursului și tipul acestuia (online sau offline).
   De aceea, nu există un cost standard pentru astfel de cursuri. Așadar, pentru a stabili o ofertă personalizată, contactează-ne.

  Vrei un curs in-house pentru echipa ta?

  Scrie-ne și hai să facem un call. De aici pornește totul.

  Programează întâlnire