Cursuri in-house pentru echipa ta de marketing

Venim la tine. Lucrăm împreună pe cazul tău. Rezultatele se măsoară în cunoștințe.

„Exemplul este cel mai bun percept.” Aesop

Vrei să împărțim scena cu tine?

Orice artist are nevoie de un antrenor. Au ocazia să lucreze împreună și să pregătească cele mai reușite spectacole. Vrei ca echipa ta de marketing să stăpânească tainele scrisului și ale planificării de conținut? Vrei ca ideile reușite de campanii să vină direct de la colegii tăi? Lasă-ne să fim antrenorul tău de copywriting și content marketing. Iată cum lucrăm.

 • Să facem cunoștință

  Agenda cursului

  Spune-ne care e nivelul actual al echipei de marketing și unde dorești să ajungă. Ce abilități să își dezvolte. Fie că vrei să creeze conținut optimizat pe site sau să pună la cale campanii memorabile, pregătim agenda cursului special pentru nevoile tale.
 • Vocalizele

  Pregătire suport de curs

  Niciunul dintre cursurile noastre in-house nu este la fel. De fiecare dată, pregătim cu atenție materialele și exemplele special pentru nevoile fiecărei companii și domeniul de activitate. Trimitem suportul de curs către tine la feedback, înainte de susținere.
 • Repetiții, repetiții

  Susținere training

  Am ajuns în sala de curs, la data stabilită. Indiferent în ce oraș este sediul tău, venim noi la tine. Fie că este vorba de un training de o zi, două zile sau mai mult, în acel interval de timp suntem 100% dedicați pregătirii personalului tău.
 • Gata de concert

  Follow up

  După încheierea cursului, ne asigurăm că toți participanții primesc suportul în format electronic. Păstrăm în continuare legătura cu tine și echipa ta, oferim feedback pe materialele create de colegi și organizăm noi sesiuni de curs, dacă este cazul.
Cătălin Ionașcu, Trainer

Indiferent că nivelul de pregătire al participanților este începător sau mediu, ne asigurăm că toată lumea va avea același nivel de înțelegere în urma cursului nostru. Ne adaptăm în funcție de oameni și nevoile lor imediate. Rolul nostru? Să fim ghidul echipei tale în aplicarea noțiunilor de copywriting, content marketing, SEO, social media pentru proiectele voastre interne.

Ce facem pentru tine

De peste 6 ani, susținem traininguri pentru toți cei care au nevoie de cunoștințe din domeniul nostru de activitate. Ceea ce aplicăm, zi de zi, la birou, transmitem mai departe. Toate exemplele folosite, exercițiile și studiile de caz prezentate sunt exclusiv din portofoliul nostru. Iată care sunt tematicile cursurilor noastre in-house.

 • Copywriting

  La trainingul de copywriting, discutăm și punem în practică diverse tehnici de scriere persuasivă, etapele planificării unei campanii publicitare și modalități de a scrie diferite materiale, de la headline-uri la landing page-uri și ad-uri social media.
 • Content marketing

  Orice content marketer trebuie să gândească strategic. La acest curs, echipa ta își va dezvolta abilitățile de planificare dar și de research, scriere și adaptare a conținutului pentru diferite mijloace precum bloguri, rețele sociale, ebookuri și altele.
 • SEO

  Pornind de la tool-uri de keyword research și audit tehnic până la scrierea de conținut optimizat și tehnici SEO on-page și off-page, toate acestea se vor discuta și pune în practică la trainingul nostru de SEO.
 • Conținut în social media

  Rețelele de socializare sunt microfonul brandului tău. Ai nevoie mereu de ele, ca să te faci auzit. La cursul de social media, echipa ta va afla cum să scrie postări care să crească interacțiunea în mod organic și să creeze comunități

Atunci când scena e destul de mare pentru amândoi...

…înseamnă că e mereu loc de mai bine!

Completează formularul și spune-ne care sunt nevoile echipei tale. Fie că dorești un curs in-house pe una din tematicile de mai sus sau un curs care acoperă mai multe arii, noi ne adaptăm și îl concepem pentru tine.

Dacă ai anumite întrebări pentru noi, înainte de a solicita oferta, scrie-ne la: contact[at]romaniancopywriter.ro  De ce să ne alegi pe noi

  Investiția în pregătirea personalului este una din cele mai eficiente modalități de a-ți dezvolta afacerea. Noi suntem pregătiți să dezvoltăm și să susținem un training unic, creat special pe baza nevoilor companiei tale. Iată principiile noastre și valorile pe care le transmitem echipei tale.

  • filter_1Punem ordine în idei.
   Nu avem secrete. Suntem dispuși să transmitem cât mai multe detalii despre modul nostru de lucru și pașii pe care îi urmăm în procesele de creație. Metodele noastre de lucru pot eficientiza munca echipei tale.
  • filter_2Dezvoltăm gândiri.
   Știm că sună sofisticat. Dar e adevărat. Fie că ai în echipă începători care încă își caută muza, fie că ai seniori care sunt fixați pe aceeași gândire pe care o aveau când s-au specializat, cursul nostru poate fi un punct de cotitură pentru ei.
  • filter_3Scriem altfel.
   Simți mereu nevoia să rafinezi mesajele de marketing scrise de echipa ta? Vrei să ieși din același tipar de a scrie articole pe blog și postări în social media? Lasă-ne pe noi să îți cunoaștem echipa și modul lor de a scrie se va schimba vizibil.
  • filter_4Accent pe rezultate.
   Scrisul și designul sunt mijloace de a atrage trafic, leaduri, respectiv vânzări. Materialele create de echipa ta nu aduc rezultatele dorite? Oferă-ne ocazia să intervenim. Vom afla care sunt cauzele, după un training practic cu echipa ta.
  • filter_5Învățarea este continuă.
   Credem că niciodată nu trebuie să te oprești din învățat. De aceea, după fiecare curs, suntem disponibili pentru follow up. S-a schimbat ceva în modul de lucru al echipei tale? Colegii au nevoie în continuare de feedback? Îți stăm la dispoziție.

  Lasă-ne să îți cunoaștem echipa!

  Solicită un curs personalizat pe nevoile afacerii tale.

  Vreau detalii