Training

Cursuri practice de Copywriting și Content Writing

Următoarele sesiuni:

25-26 mai, Cluj-Napoca: Curs de inițiere în Copywriting și Content Writing (nivel: începător)
Înscrie-te aici

8-9 iunie, București: Curs de inițiere în Copywriting și Content Writing (nivel: începător)
Înscrie-te aici

Vrei să scrii mai bine?

Ai nevoie de îndrumarea unui specialist? Vino la cursurile open de Copywriting și Content Writing susținute de Cătălin Ionașcu!

Aici vei avea ocazia, alături de alți pasionați de marketing și comunicare la fel ca și tine, să experimentezi scrisul educativ și comercial chiar pentru compania sau organizația din care faci parte. Fie că ești angajat, antreprenor, student sau freelancer, fie că lucrezi în marketing sau în alt domeniu care implică scrisul, ia-ți laptop-ul și vino la aceste cursuri intensive!

Ce vei învăța

Alături de Cătălin Ionașcu, specialist în Content Writing și Copywriting cu experiență de peste 7 ani, vei căpăta toate cunoștințele teoretice dar și baza pentru practica de care ai nevoie ca să excelezi în scrierea de conținut. Iată ce vei învăța la aceste cursuri:
 • Ce înseamnă Content Marketing, Content Writing și Copywriting
 • Ce rol ți se potrivește mai bine: Content Writer sau Copywriter
 • Cum creezi o strategie de conținut și un plan editorial de blog
 • Cum faci research de calitate și creezi profilul Buyer Persona
 • Cum să transformi scrisul într-o activitate plăcută și eficientă
 • Regulile de SEO pe care trebuie să le știe orice content writer
 • Să scrii conținut de calitate pentru website sau magazin online
 • Să scrii articole pentru blog, pe baza unui plan editorial
 • Cum să scrii sloganuri, headline-uri și titluri care captivează
 • Să scrii conținut pentru Facebook, Google Ads și newslettere
 • Cum găsești conceptul care stă la baza unei campanii publicitare
Vrei să îți rezervi un loc la aceste cursuri? În funcție de nivelul la care te afli, alege cursul care ți se potrivește și înscrie-te pe pagina evenimentului.

25-26 mai, Cluj-Napoca: Curs de inițiere în Copywriting și Content Writing (nivel: începător)
Înscrie-te aici

8-9 iunie, București: Curs de inițiere în Copywriting și Content Writing (nivel: începător)
Înscrie-te aici

Dacă ai anumite întrebări pentru organizatorii cursului, înainte de a te înscrie, trimite un email la adresa cursuri@cbmanagement.ro sau sună la: 0743.183.353 (Liliana Carmen, coordonator training).

Folosește codul promoțional #RomanianCopywriter10 și beneficiezi de 10% reducere la cursul ales de tine!

De ce să te înscrii?

Încă din 2014, cursul de Inițiere în Online Copywriting și Content Writing a ajutat reprezentanți din peste 200 de companii să își îmbunătățească textele și materialele publicitare realizate. Structura cursului este bazată pe înțelegerea și aprofundarea metodelor de scriere de conținut atât educativ cât și de vânzare. Iată de ce să participi.
 • Îți pui ordine în idei. Cu siguranță ești plin de idei creative pentru reclame, însă probabil nu ai o metodă de lucru clară când vine vorba să le transpui în cuvinte.
 • Afli cum să gândești strategic. Orice copy și content writer trebuie să gândească strategii de conținut, pentru ca textele să îndeplinească obiective de business.
 • Înveți să îți cunoști audiența Vei realiza un research și o segmentare de public țintă pentru compania din care faci parte sau pe un studiu de caz la alegere.
 • Afli cum să scrii persuasiv. Fie că scrii un articol de blog sau un banner de Google AdWords, acestea trebuie să convingă audiența să recurgă la acțiune imediat.
 • Înveți să îți adaptezi mesajul. Pornind de la concept, vei învăța să adaptezi mesajul publicitar pentru mai multe mijloace de promovare folosite într-o campanie.
 • Vei scăpa de "writer’s block". Știm cum e să îți fie greu să începi un text și să-ți găsești inspirația. Vei scăpa de presiunea pe care o ai în fața unei foi albe.
 • Vei învăța noțiuni de bază de SEO și Marketing Online. Un content writer sau copywriter trebuie să fie un bun cunoscător al metodelor de promovare online.
 • Vei cunoaște oameni noi. Mereu la cursurile noastre se nasc noi prietenii și relații între cursanții cu interese comune. De aceea, ținem legătura și după curs.
 • Primești suport gratuit prin email și Facebook chat. Vom ține legătura chiar și după curs și te vom ajuta dacă ai nevoie de un sfat sau feedback pe ceea ce scrii.
 • Primești suportul cursului și alte materiale bonus. În afară de prezentările folosite la curs, vei primi și o serie de ebook-uri, template-uri și recomandări utile.
 • Primești diplomă din partea Creative Business Management care atestă formarea ta profesională în urma acestui curs. Programul e în curs de acreditare.

Despre organizatori

Creative Business Management este o agenție de PR și organizare de evenimente care își pune experiența în practică prin realizarea unor training-uri actuale. În cadrul acestora, vei evolua profesional și vei experimenta noi domenii de activitate, punându-te la curent cu trend-urile actuale care te vor ajuta să aduci valoare muncii tale. Printre cursurile organizate se numără: Inițiere în Online Copywriting și Content Writing, Marketing Digital, SEO, Social Media, PR și Organizare de Evenimente, Vânzări, Comunicare Internă și altele. Vezi toate cursurile pe: www.cbmanagement.ro
Maria Stănciuc

Am realizat in aceste doua zile de workshop cat n-as fi reusit singura din doua luni. Mi-a oferit informatii de valoare si, mai mult decat atat, mi-a oferit un boost fantastic pentru a fi si mai productiva dar, mai ales, pentru a continua in mod organizat cu proiectele la care lucrez - lucru pe care nici nu stiam ca NU il fac :). Multumesc!

Cristina Ivan

Cursul lui Catalin nu a fost un curs oarecare ci o structura ce mi s-a asezat foarte bine in minte. De fapt, mi-a facut ordine in toate informatiile pe care le invatasem pana atunci. Catalin nu vorbeste doar despre scris ci vorbeste si despre instrumente si impartaseste multe din experienta lui. Asta e minunat! Asta spune multe despre un om. Iar omul Catalin este… stiti ce? Mai bine mergeti sa il cunoasteti personal! Merita!

Liliana Ștefan

Un curs bine structurat, cu informatie bogata si foarte utila. Catalin are solutie pentru orice intrebare, este omul potrivit de la care sa afli cele mai noi lucruri in domeniu. A stiut ca ne mentina interesul la cote maxime pe parcursul intregului curs. Multumim!

Bogdan Anghelache

Catalin Ionascu este in primul rand un trainer care pune suflet, iar in cele doua zile am avut timp sa inteleg ca ii pasa de cei pe care ii invata si ii pasa de ce ii invata. A incercat permanent sa vina cu cat mai multe cunostinte si exemple pentru cursantii sai si noi am fost bucurosi. Nu va mai spun ca in permanenta ne-a verificat si impins de la spate astfel incat copy-urile noastre sa fie “the top knotch”, la fel s-a intamplat si cu analiza audientei si ad-urile pentru Google si Facebook. Multumesc, Catalin!

Sorana Racu

A fost un training foarte util in urma caruia am invatat multe lucruri noi din domeniul copywriting-ului. Sunt convinsa ca imi va fi mult mai usor de acum sa imi indeplinesc task-urile ce tin de Social Media si, implicit, de copywriting. Nu in ultimul rand, as vrea sa il felicit pe Catalin – un trainer foarte bun si foarte bine informat!

Georgiana Manea

Au fost două zile pline, cu multe informații utile, exerciții, sugestii și recomandări de bună practică. Experiența trainerului este evidentă și a fost foarte deschis să ne ofere sfaturile sale. Mă bucur că a existat inițiativa acestui curs.

Mădălina Gheorghiță

Un curs condensat, dar usor de urmarit. Ideile si notiunile sunt practice si pot fi aplicate chiar de a doua zi. In plus, interactiunea cu echipa formata si raspunsul trainerului la intrebarile punctuale au ajutat la fixarea informatiilor. Am invatat cum sa scriem pentru oameni sustinad in acelasi timp business-ul pe care il avem

Mariana Nuță

Personal, am ramas placut impresionata si abia astept sa pun in practica lucrurile noi pe care le.am invatat in aceste 2 zile de curs. Esti un trainer dedicat, ne transmiti pasiunea pentru scris si te recomand cu mare drag altor persoane interesate de copywriting

Anda Bălan

A fost un curs reusit, foarte interactiv si cu multe exemple practice, inclusiv cu raspunsuri la toate intrebarile noastre venite pe parcurs. Suportul este foarte cuprinzator, iti multumim pentru toate informatiile pe care ni le-ai impartasit si pastram legatura pe viitor! De asemenea, iti multumim pentru pasiunea cu care ai sustinut cursul si pentru rabdarea acordata fiecarui subiect.

Vrei să fii la curent cu următoarele ediții ale cursului? Înscrie-te!