De la audit SEO la rezultate. Cât ai spune „tâmplărie PVC de calitate”.

Scopul proiectului:
notorietate și creștere organică

Totul a început cu un audit SEO și de conținut. Scena noastră? Un public larg, interesat de domeniul tâmplăriei din PVC și aluminiu. După câteva ședințe de vocalize reușite, am pus cap la cap partitura: o strategie de conținut pentru website și blog, ce implica restructurarea întregului site.

În urma actualizării sitemap-ului, rescrierii integrale a conținutului și adaptării acestuia în limba engleză, rezultatele și-au făcut apariția. De aici a început o frumoasă prietenie, care s-a materializat și în alte melodii reușite, precum descrieri de produse, articole pe variații de cuvinte cheie, broșuri pentru produse și alte materiale de comunicare online.

În fiecare lună, reînnoim strategia. Validăm ce s-a întâmplat și punem la cale noi concerte, care să asigure îndeplinirea scopului proiectului.

Realizări: - creșterea traficului organic lunar, în mai puțin de 6 luni, cu 170% față de aceeași perioadă a anului trecut; - îmbunătățirea poziției site-ului pe principalele cuvinte cheie targetate în motoarele de căutare; - realizarea conținutului pentru website-ul windowsbarrier.com în limba engleză, cu scopul prezentării internaționale a brandului și produselor Barrier.

Linkuri: Intră pe site (RO) - Intră pe site (EN)

Radu Garmacea, Marketing Manager, Barrier

„Colaborarea cu „Mica dar inimoasa echipă Romanian Copywriter” a început în luna septembrie 2019, noi fiind în căutarea unei agenții de copywrite pentru a rescrie întreg conținutul website-ului. Am descoperit în Romanian Copywriter un PARTENER proactiv, empatic, entuziast și punctual, care a oferit și oferă constant o colaborare impecabilă. Comunicarea este la cel mai înalt nivel. Au înțeles încă de la bun început obiectivele pe care le avem și au venit cu soluții cu impact pozitiv pe termen lung! Este un sentiment foarte plăcut să poți colabora cu persoane în care ai încredere și sunt gata să te ajute în orice situație. Mulțumesc pentru profesionalism și rezultatele impresionante ce nu încetează să apară după fiecare proiect finalizat!”

Mulțimea e în delir.

Ești pregătit să urci pe scenă? Ia-ne de mână

Rock on!

Îi auzi? Publicul te aplaudă deja.

Ești pregătit să urcăm împreună pe scenă?

Dacă ai anumite întrebări pentru noi, înainte de a solicita oferta, scrie-ne la: contact[at]romaniancopywriter.ro