Atunci când latura umană a banking-ului iese la iveală ...

Scopul proiectului:
rebranding și creare conținut fresh, optimizat

Entuziaști și plini de energie, am pornit la drum spre București, cu gândul că vom face lucruri mărețe. Și așa a fost! Am reușit să punem bazele unei prietenii frumoase cu departamentul de marketing de la OTP Bank. O viziune comună și mult entuziasm: e uneori tot ce ai nevoie ca să pleci la drum. Ce am reușit? Să dăm glas noii imagini online pentru OTP Bank.

Ca orice artist desăvârșit, ne-am făcut minuțios temele când am pornit. Vocalizele noastre? Keyword research, creare conținut optimizat și un copywriting pe înțelesul tuturor. Am lucrat cot la cot cu colegii de la OTP și agenția de web design. Și am reușit, spunem noi, să dăm o formă umană tuturor produselor băncii. Mai întâi în română și apoi în engleză. Orele s-au măsurat în sute de pagini scrise dar și în respectarea feedback-ului cu strictețe.

Alături de o echipă minunată, am pus bazele a ceea ce se vede astăzi, pe site-ul OTP Bank. Și suntem bucuroși că am cântat, din nou, cu sala plină!

Realizări: - crearea unei imagini noi online printr-o descriere simplificată și optimizată a produselor băncii; - crearea unei relații de prietenie de durată cu reprezentanții OTP Bank; - optimizarea pentru motoarele de căutare a paginilor site-ului băncii, în română și engleză.

Linkuri: Intră pe site (RO) - Intră pe site (EN)

Grațiela Palan, Brand Manager, OTP Bank

Dacă sunteți în căutarea unor creatori versatili și artiști ai cuvintelor, ați ajuns unde trebuie. Romanian Copywriter a înțeles perfect cerințele și a dat dovadă de interes maxim pe tot parcursul colaborării. A studiat cu atenție toate produsele noastre și astfel a redat în cuvinte plăcute prezentările informative și comerciale ale acestora. Am simțit că lucrăm nu doar cu specialiști, ci și cu prieteni care dau tot ce au mai bun ca să aducă rezultate. Astfel, alături de Romanian Copywriter, am pus bazele unui stil de comunicare pe care îl folosim și astăzi în relația cu clienții noștri și suntem siguri că vom apela și în viitor la această echipă de oameni faini.

Mulțimea e în delir.

Ești pregătit să urci pe scenă? Ia-ne de mână

Rock on!

Îi auzi? Publicul te aplaudă deja.

Ești pregătit să urcăm împreună pe scenă?

Dacă ai anumite întrebări pentru noi, înainte de a solicita oferta, scrie-ne la: contact[at]romaniancopywriter.ro