Mai sunt cateva zile pana la Webstock 2015!

Și anul acesta, comunitatea online din România își dă întâlnire la Webstock, evenimentul-tradiție care a ajuns la a VIII-a ediție și a crescut foarte frumos în fiecare an.

Organizată de Evensys, în parteneriat cu Vodafone, conferința Webstock de anul acesta va cuprinde întâlniri interactive cu bloggeri, specialiști în digital marketing care vor vorbi despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu.

Cu toate acestea, Webstock este, în primul rând, despre oameni. E vorba de oamenii care au format și crescut această frumoasă comunitate de bloggeri și online marketeri români și de singura ocazie din an în care cea mai mare parte dintre ei se reîntâlnesc.

Webstock este momentul în care relațiile menținute online de-a lungul anului se transpun în offline, aducând sub același acoperiș de la Hotel JW Marriott București oameni cu interese și scopuri comune.

De ce îmi place mie să merg la Webstock?

În primul rând, pentru faptul că am ocazia să reîntâlnesc bloggerii, partenerii și prietenii din blogosferă pe care mi i-am de-a lungul timpului, dar și prieteni vechi pe care cu alte ocazii nu am ocazia să îi văd.

online webstock 2014

Anul acesta, am observat că lista de speakeri este foarte variată și mă bucur că am ocazia să cunosc oameni din domenii atât de diferite dar care, în munca lor, implică online-ul și tehnologia, lucru pe care astăzi îl avem cu toții în comun. În afară de online marketeri, bloggeri, antreprenori și vedete TV, anul acesta vom avea ocazia să cunoaștem și sportivi, artiști muzicali, fotografi și chiar videobloggeri.

Așadar, cred că am toate motivele să aștept cu nerăbdare evenimentul și să mă bucur că mai sunt doar câteva zile până la data de 2 octombrie, când voi avea ocazia să fiu din nou parte a celui mai important eveniment de social media din România!

La finalul evenimentului, vom asista la gala Webstock Awards, care oferă recunoaștere celor mai creative proiecte și campanii din online realizate în România, în ultimul an. De data aceasta, se va alege și personalitatea anului în online, premiu care se va acorda unei persoane implicate în activități online cu impact în rândul unor grupuri sau comunități.

premii webstock 2014

Dacă și tu faci parte din această comunitate de social media din România, abia aștept să ne revedem anul acesta, pe 2 octombrie la ediția a VIII-a Webstock!

Dacă anul acesta nu poți să participi, urmărește-ne activitatea din timpul evenimentului în social media folosind hashtag-ul #webstockro

Cătălin Ionașcu

Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.

Ai un proiect în minte?

Pune-ți ideile în mișcare. Dacă te gândești la un proiect, programează o întâlnire acum.

Let's rock