Ne vedem la WeContent Festival 2022

UPDATE: WeContent Festival a fost amânat pentru luna mai 2023. Mai multe detalii în postarea oficială pe pagina organizatorilor.

Zeci de speakeri internaționali și reprezentanți ai agențiilor de top. Povești de succes care depășesc granițele Europei. Strategii care aduc valoare și împing barierele content marketingului așa cum îl știm. Trei scene, opt masterclass-uri, două zile de festival. Toate acestea sumarizează WeContent Festival 2022, primul și singurul festival outdoor de content marketing din Europa.

Când? Mai 2023. Unde? La domeniul Știrbey, Buftea. Detalii și bilete? Pe site-ul oficial WeContent Festival 2023

De ce să vii la eveniment?

Nouă ne era dor de evenimente. Ție nu? Anul acesta, după multă răbdare și muncă în culise, ne bucurăm că WeContent marchează revenirea la normalitate. Și, la fel ca în fiecare an, Romanian Copywriter se află pe lista agențiilor partenere. 

WeContent renaște într-un format care sparge tiparele și îmbină conceptul de festival cu cele de conferință și masterclass, în premieră în Europa.

Dacă ești creator de conținut, pasionat de content marketing, antreprenor sau specialist în comunicare și digital marketing, ai multe motive să ni te alături la eveniment. 

#1 Aduci valoare business-ului tău

Noi am fost la WeContent în fiecare an și, de fiecare dată, am plecat inspirați și motivați să facem o schimbare. Am ascultat cu atenție fiecare prezentare, am socializat cu alți creatori de conținut și reprezentanți ai agențiilor. Am venit acasă cu informații valoroase, pe care le-am adaptat pentru business-urile clienților noștri. Astfel le-am câștigat încrederea, pe termen lung, ceea ce a adus valoare și business-ului nostru.

După două zile de expunere la strategii și viziuni moderne, tactici noi de content marketing și studii de caz de succes, vei fi bine instruit. Hai la eveniment, notează-ți cât mai multe informații și pune în aplicare ce ți se potrivește. Imaginează-ți că ai ocazia să beneficiezi de două zile de consultanță și training în content marketing. WeContent Festival e șansa ta să cunoști experți dornici să îți răspundă la toate întrebările.

#2 Trei scene, multiple oportunități

WeContent Festival se va desfășura pe conceptul unui festival muzical, cu trei scene:

  • Cinema: aici vom urmări o serie de studii de caz video, urmate de dezbateri și sesiuni Q&A.
  • Principală: locul de „joacă” al celor peste 20 de speakeri care vor susține prezentări pe teme precum blogging, SEO, design, storytelling, strategii de content marketing valoroase. După încheierea conferințelor din prima zi, aici va avea loc un afterparty cu un DJ și concert live.
  • Talkfest: pe această scenă vor avea loc o serie de dezbateri și panel-uri, cu insight-uri unice din partea agențiilor, brandurilor, speakerilor.

#3 Peste 20 de speakeri

Deja WeContent ne-a obișnuit din anii trecuți cu un line-up de speakeri de top, experți renumiți la nivel european. Anul acesta, lista de speakeri crește și se poate găsi în întregime pe pagina wecontent.eu.

Vei avea ocazia să vezi „în acțiune” reprezentanți ai agențiilor, freelanceri și experți din Danemarca, UK, Spania, Rusia, Belgia, Olanda, Germania. Nu îi vei vedea doar pe scenă, ci și în public, la afterparty sau la panel-uri de discuție, ceea ce îți oferă de trei ori mai multe ocazii să le adresezi întrebări.

#4 Sesiuni masterclass

Festivalul îți oferă posibilitatea de a lua parte la 8 sesiuni masterclass pe teme precum: comportamentul digital al consumatorilor, strategii de conținut sustenabile, creativitate și calitate în content marketing, storytelling, video marketing pentru domeniul medical și farma.

Înarmează-te cu întrebări și fii pregătit să iei notițe! Căci vei afla metode pe care le poți pune în aplicare imediat ce ajungi înapoi la birou.

#5 Mai multe tipuri de bilete

WeContent Festival înseamnă adaptare la nevoile publicului și în ceea ce privește achiziția biletelor. Astfel, beneficiezi nu doar de reduceri de grup sau early bird, ci și de categorii de preț adaptate în funcție de beneficiile dorite.

Poți alege bilet strict online, să asiști la eveniment din confortul casei tale. Vei avea acces la înregistrări, ca să înveți în ritmul tău. Dacă vrei să iei parte la festival, poți alege biletele de acces la conferințe sau biletele de acces la conferințe și masterclass-uri.

Pentru VIP-uri, organizatorii au pregătit bilete speciale care oferă acces la conferințe, masterclass-uri, locuri în primul rând, acces la secțiunea VIP lounge, loc la masă cu speakerii și partenerii, ocazia de a interacționa 1-to-1 cu fiecare speaker.

Respectăm măsurile de siguranță

Pentru a se asigura de buna desfășurare a evenimentului, organizatorii vor respecta toate măsurile de prevenție împotriva Covid-19. Accesul la festival se face pe bază de certificat verde iar numărul de locuri la eveniment este limitat.

Întreg festivalul are loc într-un spațiu deschis, în aer liber, iar masca de protecție va fi obligatorie în funcție de restricțiile aflate în vigoare în perioada evenimentului.

Vrei să ne cunoaștem la festival? O parte din echipa Romanian Copywriter va fi în public, reprezentând agenția în calitate de partener. 

Cătălin Ionașcu

Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.

Ai un proiect în minte?

Pune-ți ideile în mișcare. Dacă te gândești la un proiect, programează o întâlnire acum.

Let's rock