Îți place să scrii? Aplică pe postul de Junior Content Writer la Brașov

UPDATE: Aplicările la acest job s-au închis în data de 11 octombrie 2021. Vom anunța pe această pagină când redeschidem poziția. Momentan nu recrutăm colegi noi.

Ai stofă de content writer & copywriter? Ai mai scris pentru un website, un blog sau o pagină de Facebook? 

Hai la noi! Avem un loc cald pentru un Junior Writer care are cuvintele la el, știe să „gâdile” algoritmii unui motor de căutare și să încânte un potențial cumpărător.

Aplică până la data de 11 octombrie 2021 pe postul de… 

Junior Content Writer la Brașov

Da, știm. Nu locuiești în Brașov și preferi să lucrezi remote. Însă, ai pierde multe dintre avantajele pe care ți le oferă un job care este parțial remote: discuțiile amuzante cu colegii, teambuilding-urile spontane, ședințele de brainstorming productive, feedback-ul primit în timp real și toate încurajările colegilor din departamentul tău. 

Ce vei face concret

 • În primele 3 luni de probă, vei fi implicat atât în activitățile departamentului de SEO & Content Marketing, cât și în cele ale departamentului de Creație. Ulterior, îți vei alege calea în funcție de ceea ce ți se potrivește.
 • Încă de la început, vei fi implicat în (cel puțin) 5 proiecte pentru clienți din industrii diferite, și vei primi task-uri punctuale de la fiecare manager de proiect.
 • Vei lua parte constant la ședințe în cadrul cărora vom realiza împreună planuri și strategii de conținut pentru proiectele din care faci parte.
 • Exemple de task-uri pe care le poți primi: realizare descrieri de produse pentru magazine online din zona home & deco, grădinărit, accesorii telefoane; scriere articole blog conform unui plan editorial dat; creare postări social media conform unui plan editorial dat; scriere și trimitere newslettere de educare și vânzare folosind tool-uri precum Sendmachine, Mailchimp etc.
 • Cu timpul, responsabilitățile tale se vor diversifica, în funcție de departamentul ales. Oportunități de dezvoltare: manager de proiect (în domeniile: content marketing, SEO, copywriting), specialist e-mail marketing, social media manager.

Ce ne dorim de la tine

Sună bine ce am scris mai sus? Ca să putem începe și să facem lucruri faine împreună, iată minimul ce ni-l dorim de la tine:

 • (Obligatoriu) Să treci de proba practică (3 task-uri) pe care o vei primi pe e-mail, după aplicarea ta. O să îți trimitem în scris toate detaliile. 
 • (Recomandat) Un an de experiență în domeniul nostru, fie ca freelance writer, fie pe o poziție similară sau care să aibă legătură cu scrisul (Content Writer, Copywriter, Specialist PR și Comunicare).
 • Să stăpânești atât de bine scrisul încât pentru tine 1000 de cuvinte pe zi să fie un fleac.
 • Să ai spirit critic, gramatica să-ți fie prietenă iar DEX să-ți fie poreclă.
 • Să fii o persoană proactivă, să vii cu idei, indiferent de natura lor, pentru dezvoltarea clienților și inclusiv a agenției.
 • Să ai cuvintele la tine, să ai vocabular și să nu suferi de metaforită acută.
 • Să locuiești în Brașov și să vrei să rămâi aici și în viitor.
 • Să stăpânești foarte bine limbile română și engleză, vorbit și scris.
 • Să nu te uiți ciudat la noi când vorbim despre indicatori SEO, KPI în Content Marketing și tehnici de copywriting.
 • Să știi să folosești, măcar la nivel basic, Microsoft Office, Google Drive și tool-urile Google (Analytics, Search Console, Keyword Planner).
 • Să-ți transformi deadline-urile în prieteni, fie că lucrezi de acasă sau de la birou.

Responsabilitățile noastre

Nu avem pretenții numai de la tine, ci și de la noi! Încă de la început, vei fi tratat cu respect, ca de la egal la egal, și ne vom asigura că te integrezi în echipa noastră ca într-o familie. Ce responsabilități avem noi:

 • Ne asigurăm că primești, la timp, un salariu care variază în funcție de experiența ta și ritmul de scriere.
 • Îți îmbogățim cunoștințele de: Content Writing, Content Marketing, SEO On-Page și Off-Page, Copywriting.
 • Îți oferim acces la resurse de învățare, cursuri și alte evenimente de interes, pentru perfecționarea ta continuă.
 • Ne asigurăm că primești la timp feedback pentru ceea ce faci, că evoluezi și nu te plafonezi, că ai răspunsuri la orice întrebare. 
 • Suntem acei colegi faini care nu țin la un program de lucru strict, te înțeleg când ai ceva de rezolvat în timpul zilei sau când ai nevoie de zile de lucru de acasă.
 • Îți punem la dispoziție birou, laptop, apă, cafea, ceai, dulciuri și voie bună în fiecare zi.
 • Îți oferim o priveliște de sus asupra Brașovului (nu e mereu zăpadă, să știi)!
poza panorama Brasov

Alte detalii pe care trebuie să le știi

Poziția de Junior Content Writer în cadrul Romanian Copywriter este full time.

Acesta este un job parțial remote. Vinerea lucrăm de acasă, iar dacă ai nevoie de zile în care să lucrezi de oriunde vrei tu, se poate oricând. Lucrul remote pe o perioadă mai lungă de timp se face în contextul restricțiilor impuse de pandemie. 

Locul de desfășurare este sediul agenției din Brașov, situat în str. Mihail Kogălniceanu nr. 17, bl. C4, et. 9, ap. 27. 

Dacă ești student, nu trebuie să îți faci griji că nu vei ajunge la cursuri sau examene. Îți poți adapta programul, pentru că noi avem încredere în tine privind gestionarea timpului. 

Vrei acest rol în echipa noastră?

Ai citit până aici? Bun, atunci completează formularul până la 11 octombrie 2021!

CV-ul atașat să fie, preferabil, în format PDF și să aibă dimensiunea mai mică de 2 MB.

După completarea formularului vei primi un e-mail de confirmare cu un task (proba practică).

Abia așteptăm să te cunoaștem! 


  Încarcă CV

  *Datele tale vor rămâne confidențiale. Dacă ai orice întrebări pentru noi înainte de a aplica pentru această poziție sau dacă nu funcționează formularul, scrie-ne la: catalin.ionascu [at] romaniancopywriter.ro

  Cătălin Ionașcu

  Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.