Cea mai creativa scoala din Romania isi deschide portile!

Ai idei bune, ești plin de imaginație și te consideri o persoană creativă? Noi te sfătuim să îți încerci puterile în cadrul celei mai creative școli de concept din România- Scoala ADC*RO. S-a dat startul înscrierilor pentru cea de-a șaptea ediție a școlii! Înscrierile au loc până pe 12 octombrie 2014.

Cei care sunt interesaţi să se înscrie la cursurile școlii o pot face online, pe www.scoalaadc.ro, rezolvând brief-ul de concurs propus de tutori. 

Cum se va desfășura?

Cursurile vor începe în luna ianuarie 2015 și vor dura patru luni, iar pe parcursul acestora, studenții vor dobândi aptitudini creative și vor putea pătrunde în universul întortochiat al publicității.

Școala cuprinde atât cursuri și tutorate, dar și vizite și întâlniri în unele dintre cele mai relevante agenții de publicitate de la noi. La finalul școlii, absolvenții își vor putea alcătui un portofoliu de lucrări, care va fi evaluat de către tutorii școlii pentru stabilirea clasamentului final, iar cei mai buni studenți vor beneficia de internshipuri în agențiile partenere.

Tutorii Școlii ADC sunt unii dintre cei mai cunoscuți și apreciați directori de creație de la noi: Andrei Tripșa (Founder & Creative Partner Three), Adrian Preda (Creative Director Friends TBWA/Bucharest), Cătălin Dobre (Group Creative Director McCann Erickson România), Claudiu Dobriță (Creative Director Draftfcb București), Dorian Pascuci (Creative Director Havas Worldwide ADDV), Mihai Gongu (Creative Director GMP Advertising), Mihnea Gheorghiu (Group Creative Director Publicis Bucharest), Sorin Trânca (Managing Partner Friends TBWA/Bucharest), Ștefan Vasilachi (Head of Art Geometry Global) și Valentin Suciu (Partner & Creative Director Jazz Communication).

De ce să te înscrii?

O mare parte dintre absolvenții Școlii ADC de la edițiile precedente lucrează acum în publicitate sau în domenii creative, unii având chiar șansa să reprezinte ADC România la evenimente organizate la nivel european de către Art Directors Club of Europe. 

La două ediții Creative Express, am fost reprezentați de Sebastian Olar (McCann Erickson), alături de un tutore al Școlii ADC, Mihnea Gheorghiu (Publicis Bucharest), respectiv Alecsandra Popa (Propaganda), iar la o ediție Summer Creative Camp Munich, a participat Ruxandra Drilea (McCann Erickson România).

Mai multe detalii despre tutori și despre portofoliile studenților din anii trecuți găsiți pe www.scoalaadc.ro. Participarea la concursul de admitere este gratuită, iar pentru a urma cursurile Şcolii ADC*RO, studenţii admişi vor avea de achitat o taxă de 500 de euro.

poster Scoala ADC

Ce este Școala ADC*RO?

Scoala ADC*RO este o școală de concept, dedicată tuturor tinerilor interesați de domeniul publicității, un proiect Art Directors Club România (ADC*RO), organizat de The Institute.

Art Directors Club România (ADC*RO) este o asociație non-profit, al cărei obiectiv este acela de a promova și de a recunoaște excelența în creativitate, punând în legătură profesioniștii din industria de comunicare vizuală din România.

The Institute este fondator al Romanian Design Week, AdPrint, Internetics, Institute, The Magazine, Noaptea Agenţiilor și organizator al Effie Awards România, Şcoala ADC*RO şi ADC*RO Awards.

Anul acesta, Romanian Copywriter face parte din grupul de parteneri ai Școlii ADC*RO.

Cătălin Ionașcu

Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.

Ai un proiect în minte?

Pune-ți ideile în mișcare. Dacă te gândești la un proiect, programează o întâlnire acum.

Let's rock