Inscrie-te la cea mai creativa scoala din Romania!

Ai idei bune? Ai imaginație? Te consideri o persoană creativă? Înseamnă că îți poți încerca puterile în cadrul celei mai inedite școli de concept creativ din România – Scoala ADC*RO. Înscrierile pentru cea de-a opta ediție au loc în perioada 7 octombrie – 6 decembrie 2015.

Ca în fiecare an, cei care sunt interesaţi să se înscrie la cursurile școlii o pot face online, pe www.scoalaadc.ro, rezolvând brief-ul de concurs propus de tutori. Participarea la concursul de admitere este gratuită, iar pentru a urma cursurile Şcolii ADC*RO, studenţii admişi vor avea de achitat o taxă de 500 de euro.

Acoperă-ți costurile cu Bursa Grolsch!

Pentru a veni ȋn sprijinul tinerilor creativi, Grolsch oferă și ȋn acest an o bursă care acoperă integral costul școlii. Candidații interesați de bursa oferită de Grolsch pentru cea de-a opta ediție a Școlii ADC*RO trebuie să realizeze un material video de maxim 2 minute, care să răspundă provocării: „How to – Make an online tutorial!”.

Ȋnscrierea se face printr-un email trimis pe adresa bursagrolsch@scoalaadc.ro, cu materialul video realizat ȋnsoțit de un titlu și o scurtă descriere ȋn română și date de contact. Ȋnscrierile sunt deschise până pe 6 decembrie. După finalizarea ȋnscrierilor pentru bursa Grolsch, toate materialele video vor fi urcate pe canalul de YouTube ADC România, iar primele cinci cu cel mai mare număr de vizualizări strânse intră ȋn etapa finală, ȋn care tutorii școlii aleg câștigătorul. Toate detaliile legate de bursa Grolsch sunt disponibile pe site-ul școlii, ȋn regulamentul dedicat provocării.

Câștigătorul bursei va fi anunțat in luna decembrie, odată cu lista celor admiși la cea de-a opta ediție a Școlii ADC*RO. Pentru a câștiga bursa Grolsch, candidații trebuie să completeze și testul de admitere de pe siteul școlii și să fie declarați admiși după evaluarea făcută de tutorii școlii.

De ce să participi la cea mai creativa scoala românească?

Cursurile pentru Școala ADC*RO vor începe în luna ianuarie 2016 și vor dura patru luni, iar pe parcursul acestora, studenții vor dobândi aptitudini creative și vor putea pătrunde în universul întortochiat al publicității.

Școala cuprinde atât cursuri și tutorate, dar și vizite și întâlniri în unele dintre cele mai relevante agenții de publicitate de la noi. La finalul școlii, absolvenții își vor putea alcătui un portofoliu de lucrări, care va fi evaluat de către tutori pentru stabilirea clasamentului final, iar cei mai buni studenți vor beneficia de internship-uri în agenții.

Scoala ADC*RO este o școală de concept, dedicată tuturor tinerilor interesați de domeniul publicității, un proiect Art Directors Club România (ADC*RO), organizat de The Institute.

Ca și anul trecut, Romanian Copywriter face parte din lista de susținători ai Școlii ADC*RO. Te invităm să afli mai multe detalii și să te înscrii pe www.scoalaadc.ro

Cătălin Ionașcu

Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.

Ai un proiect în minte?

Pune-ți ideile în mișcare. Dacă te gândești la un proiect, programează o întâlnire acum.

Let's rock