Cum sa ai un site care-ti aduce clienti pe pilot automat [webinar gratuit]

Simți că site-ul tău nu îți aduce atâtea vânzări pe cât ți-ai dori?

Toată lumea știe că ai nevoie de un site în ziua de azi, dar regulile se schimbă atât de des și de repede încât pare imposibil să ții pasul cu ele, mai ales dacă ai și alte lucruri pe cap. E ca și cum încerci să ajungi la destinație, dar pilotul avionului tău tot schimbă ruta de zbor, fără să îți spună, încât simți că dacă sari din avion ai ajunge mult mai repede…

De aceea, astăzi vreau să-ți fac o invitație. Este vorba de un webinar gratuit, LIVE, care va fi susținut de Ovidiu Bălcăcian, co-fondator The Pharmacy și Ciprian Șoleriu, fondator Conversion Academy, miercuri, pe 26 august, de la ora 19:00.

JV The phmarmacy webinar - imagine email si SM

Ciprian este expert în creșterea vânzărilor online și un foarte bun prezentator, iar Ovidiu este expert în marketing online, specializat în optimizarea conversiilor. În cadrul acestui webinar, ei îți vor arăta cum să construiești un site care să îți convingă vizitatorii să-ți devină clienți.

Chiar mai mult, vei descoperi o metodă testată prin care vei avea rezultate chiar de a doua zi!

Este vorba de o metodă pe care Ciprian o folosește el pentru site-urile proprii și ale clienților cu care lucrează. E o metodă pas-cu-pas, cu studii de caz interesante și exemple incredibil de utile. Secretul acestei metode stă în anticiparea gândurilor vizitatorilor de pe un site. 

Pentru că și tu ai nevoie să știi cum gândesc vizitatorii tăi și să le influențezi etic gândurile, ca să devină clienții tăi, Ciprian îți va arăta la acest webinar metoda lui, exact cum face el și cum gândește, astfel încât tu să o poți prelua punct cu punct și să o aplici pentru site-ul tău.

Ce Vei Învăța la Webinar:

⁃ Cum să-i faci pe vizitatori să te cunoască

⁃ Cum să-i convingi să te placă

⁃ Cum să le vinzi, fără să simtă că îi agresezi cu oferte

Surprizător este că sistemul lui Ciprian funcționează și pentru bugete foarte mici. Nu trebuie să ai buget mare de promovare ca să poți să-l aplici.

Dacă ești antreprenor, speaker profesionist, blogger, om de marketing, proprietar de afacere, brand manager, manager de vânzări sau pur și simplu interesat de comunicarea mesajului tău cât mai eficient, acest webinar este pentru tine.

Trebuie să îți rezervi locul pentru că maxim 500 de persoane pot participa la webinar. Așa că înscrie-te acum, ca să participi. Locurile se vor umple rapid.

Imaginează-ți ce ar însemna pentru tine să ai planul de marketing online care să-ți aducă constant, non-stop, prospecți și clienți noi…

Fă acum primul pas. Haide la webinar, e live și gratuit.

Cătălin Ionașcu

Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.

Ai un proiect în minte?

Pune-ți ideile în mișcare. Dacă te gândești la un proiect, programează o întâlnire acum.

Let's rock