Comunitatea locala de bloggeri isi da intalnire la Webstock 2014

Cel mai mare eveniment dedicat blogosferei românești și specialiștilor în social media va avea loc pe 26 septembrie 2014 în București, la JW Marriott Grand Hotel. Totodată, la conferință, are loc Webstock Awards, competiția care aduce în prim plan proiecte inedite din mediul online lansate în ultimul an, în România. 

Anul acesta, împreună cu o mare parte din membrii bloggeri ai comunității Romanian Copywriter, voi participa la Webstock în calitate de blogger acreditat. Pot spune că sunt nerăbdător să revăd o mare parte din colegii din blogosferă, dar și să cunosc noi bloggeri dornici să afle mai multe despre online-ul românesc.

Webstock, festivalul internetului

În fiecare an, Webstock oferă oportunitatea bloggerilor și persoanelor din agenții să întâlnească/reîntâlnească reprezentanți ai companiilor prezente la eveniment. Mai mult, evenimentul oferă și oportunitatea de colaborare a acestora.

Iată care sunt motivele pentru care nu trebuie să ratezi acest eveniment:

NETWORKING. Webstock este un bun prilej de a reîntâlni prieteni din industria comunicării și social media, de a face cunoștiință cu persoane pe care le cunoști doar din online, dar și de a bate palma cu diverse companii pe care vrei să le cunoști mai bine. Webstock este unul dintre acele evenimente la care faci schimb de cel puțin 40 de cărti de vizită de-a lungul zilei.

SUBIECTE. Timp de o zi, conferințele și cele trei micro-evenimente specializate aduc în prim plan cele mai actuale subiecte din indutrie. Pasionații de comunicare, de mobile, de blogging și social media vor asista la o serie de prezentări cu informații utile și se vor lăsa inspirați și motivați de către vorbitorii evenimentului.

TENDINȚELE.INDUSTRIEI. Unii dintre cei mai cunoscuți specialiști din domeniu vor aduce în prim plan tendințele care contează acum în comunicare și social media. Participanții vor afla care sunt oportunitățile momentului și cum să facă față provocărilor mai mult sau mai puțin neașteptate.

Cum participi la Webstock?

La fel ca anii trecuți, modalitățile de participare sunt numeroase. Pentru înscrieri, accesează pagina de solicitare invitație.

Webstock va reuni atât bloggeri interesați de social media, cât și bloggeri specializați pe diverse domenii și, în același timp, va oferi posibilitatea de participare creatorilor de aplicații și proiecte web & mobile. În același timp, Webstock rezervă un numar de locuri pentru oamenii din agenții și companii care doresc să interacționeze cu comunitatea online.

Pentru a fi la curent cu știrile despre Webstock, urmăriti atât site-ul www.webstock.ro, cât și contul dedicat de pe Twitter sau pagina de Facebook.

Dacă nu ai ocazia să ajungi la eveniment, poți urmări online tot ce se întâmplă folosind hashtag-ul #webstockro

Despre organizatori

Cu peste 8 ani de experiență în dezvoltarea de conferințe și seminarii proprii, Evensys organizează în acest moment o paletă largă de evenimente, ce tratează tematici actuale, relevante atât pentru industria de business locală, cât și pentru cea din Europa Centrală și de Est.

Astfel, Evensys dezvoltă conferințe și seminarii proprii, ce acoperă 5 arii de expertiză: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, Real Estate și Retail.

Cătălin Ionașcu

Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.