Concurs: 1 an de Romanian Copywriter!

Era o dimineață însorită de martie, anul 2012. Probabil faptul că primăvara venise mai devreme decât de obicei, sau probabil pasiunea pentru copywriting m-a făcut să iau una din cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodată: să înființez comunitatea Romanian Copywriter!

Așa s-a întâmplat ca, în decursul următorului an, peste 40.000 de români să afle că, în țara lor, există un grup de oameni care vor să aducă un plus de valoare mediului publicitar românesc.

În decursul ultimului an, 70 de membri s-au implicat în comunitatea noastră. Împreună am scris peste 200 de articole, am participat la concursuri, am discutat cu oameni cunoscuți din domeniu, ne-am documentat mult și am încercat să oferim cele mai practice sfaturi cititorilor noștri.

Pentru că pe 28 martie vom aniversa un an de la înființare, dorim să vă răsplătim fidelitatea printr-un concurs:

Lume, lume, poftiți la Salturi Creative!

Împreună cu libraria online Libris îți oferim șansa să intri în posesia unei cărți extrem de creative care nu trebuie să lipsească din biblioteca unui pasionat de domeniu!

 

 

 

 

 

„Salturi Creative” este o introspecție de primă mână în creațiile uneia din cele mai mari agenții de publicitate din lume: Saatchi & Saatchi. Află poveștile din spatele câtorva dintre cele mai de succes campanii de publicitate create vreodată!

Ca să intri în posesia premiului, trebuie să:

  1. Te afli printre fanii paginii de Facebook Romanian Copywriter;
  2. Postezi un comentariu la acest articol în care să îți exprimi părerea cu privire la conținutul pe care l-ai citit de pe site-ul Romanian Copywriter.

Câștigătorul acestei carti online va fi selectat și anunțat în data de 28 martie cu ajutorul random.org. Vom lua în considerare doar comentariile care sunt scrise la subiect. De asemenea, vă rugăm să scrieți comentarii mai elaborate.

Vă anunțăm că s-a încheiat concursul iar extragerea a fost făcută…

random.org

Felicitări Irina Andreea Vereș pentru câștigarea concursului nostru!

Vă mulțumim că ne sunteți alături! Vom reveni cu noi surprize în următorul an!

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-ne un like pe Facebook:

Cătălin Ionașcu

Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.

Ai un proiect în minte?

Pune-ți ideile în mișcare. Dacă te gândești la un proiect, programează o întâlnire acum.

Let's rock