Invata sa organizezi evenimente memorabile!

Vrei la început de an să faci o schimbare profesională sau să te perfecționezi la actualul loc de muncă? Organizarea de evenimente este un domeniu în creștere continuă iar un event planner profesionist trebuie să intre permanent în contact cu oamenii, să comunice și să aibă capacitatea de a transpune ideile într-o realitate certă.

În acest domeniu se lucrează în funcție de așteptările clientului și nu de puține ori, aceste așteptări sunt foarte mari.

Agenția Creative Business Management te invită să pășești în acest domeniu fascinant, în perioada 16-17 ianuarie, la București, în cadrul cursului de „Planificarea și Organizarea Evenimentelor”.

Ce vei învăța?

În prima zi vei afla ce este event managementul și care sunt etapele pe care trebuie să le urmezi pentru a organiza un eveniment reușit. Vei învăța care sunt resursele de cercetare ante-eveniment și care sunt acțiunile post-eveniment.

A doua zi se va continua cu realizarea bugetului și stabilirea tuturor resurselor necesare, care vor asigură resusita evenimentului.

Cine susține cursul?

Trainerul cursului este Bianca Preda. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Bianca a obținut titlul de Master în Comunicare și Relații Publice iar în anul 2012 a obținut certificarea în management de către Institute of Leadership and Management din Marea Britanie.

Are o experiență de peste 10 ani în planificarea de evenimente iar în momentul de față este implicată în derularea mai multor campanii de relații publice pentru clienți din domeniul corporate, ONG sau politic.

Detalii despre curs

Toți participanții la curs vor beneficia, în urma unui examen, de un certificat de absolvire autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări și recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și de Ministerul Educației Naționale.

Costul unui curs este de 400 lei și acoperă toate costurile aferente susținerii cursului (taxa curs, taxa suport curs, taxa ANC).

Cursul are loc pe 16-17 ianuarie, la București.

Pentru înscrieri și detalii ne puteți contacta pe adresa de email cursuricbmanagement@gmail.com, telefonic la numărul 0743.183.353 sau pe pagina evenimentului.

Cătălin Ionașcu

Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.