Scutim de TVA cursurile de Online Copywriting

În prezent conținutul este indispensabil pentru succesul oricărei afaceri, fie că ne referim la pagini de vânzare, bloguri, cataloage de produse, aplicații mobile sau bannere de orice fel. Cel mai potrivit moment ca să începi să îți dezvolți prezența online prin conținut este acum.

De aceea, alături de partenerii noștri de la Creative Business Management, am decis să reducem costul celor două cursuri, Inițiere în Copywriting și Content Writing și Workshop intensiv de Copywriting și Content Writing cu 19% față de achiziția lor separată. Astfel, cursurile vor beneficia de o scutire de TVA și de la costul actual de 1314 lei, participanții vor achita 1104 lei.

Pe parcursul celor patru zile de curs, îți voi arăta cum să îți creezi o strategie eficientă de content marketing și să redactezi conținut calitativ pentru blog, website, magazin online și Facebook. În opinia mea, un copywriter bun este cel mai eficient om de vânzări pe care îl poate avea o companie. Textele publicitare bine scrise au generat de-a lungul timpului cele mai multe vânzări pentru companii, fie că vorbim de broșuri, articole, reviste, bannere, cataloage de produs, prezentări de produse sau servicii sau chiar script-uri pentru spoturi video. Practic, orice ai face în online, are la bază un text.

Curs copywriting si content writing Bucuresti

În ultimii ani, Cursul de Inițiere în Copywriting și Content Writing a devenit un training de referință pe piața din România, având peste 40 de ediții susținute pentru aproximativ 400 de participanți.

Workshop-ul intensiv de Copywriting se bazează pe feedback-ul obținut în urma cursului de inițiere și răspunde practic nevoilor și provocărilor specialiștilor în conținut și marketing online în munca de zi cu zi. Vei afla în mod practic cum să îți creezi propria metodă de cercetare și realizare a unui text atât educativ cât și publicitar. Vei primi un feedback specializat pentru exercițiile practice și vom lucra împreună. Îți pun la dispoziție întreaga mea experiență în scris din ultimii 6 ani.

Workshop copywriting si content writing

”Suntem preocupați de pregătirea profesională continuă a cursanților noștri și ne dorim să le oferim cele mai bune condiții și cursuri pentru ca ei să devină cea mai bună versiune a lor. De aceea, vrem să încurajăm participarea la cursurile de pregătire în domeniu copywriting-ului prin oferirea unui bonus fiscal: toți cei care se înscriu la cursurile de ”Inițiere în Copywriting” și urmează workshop-ul de copywriting beneficiază de scutire de TVA!”, spune Bianca Preda, business manager la Creativ Business Management.

Profită de prețul preferențial și reducerea TVA-ului de 19% și învață cum să îți valorifici potențialul creativ și să scrii texte convingătoare care să genereze conversii și implicare.

Următorul curs de Inițiere în Copywriting și Content writing de la București are loc în perioada 16 – 17 iunie și Workshopul intensiv are loc pe 23 – 24 iunie. Înscrierile se pot face fie urmând link-urile de mai sus, fie la adresa de email cursuri@cbmanagement.ro sau la numărul de telefon: 0743.183.353.

Cătălin Ionașcu

Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.

Ai un proiect în minte?

Pune-ți ideile în mișcare. Dacă te gândești la un proiect, programează o întâlnire acum.

Let's rock