ecomTEAM 2015 vine cu speakeri internationali de top

Suntem entuziasmati sa va anuntam ca se apropie cu pasi rapizi cea de-a V-a editie ecomTEAM, evenimentul care va fi, fara indoiala, cel mai important eveniment regional de eCommerce din Romania, anul acesta accentul punandu-se pe workshop-uri de nivel avansat si pe conferinte dinamice.

Ca si anul trecut, ecomTEAM, eveniment organizat de WALL-STREET.ro si fondat de 2Parale.ro, va avea loc la Brasov, Hotel Kronwell, intr-un cadru de cinci stele care permite, pe parcursul celor doua zile de conferinta, o interactivitate fara precedent intre participanti si speakeri. In zilele de 1 si 2 aprilie participantii, veniti din toate sferele de activitate ale comertului online, vor putea interactiona atat in cadrul conferintei si workshop-urilor, cat si informal, in Business Lounge-ul pus la dispozitie de echipa ecomTEAM.

Mai mult, petrecerea din seara de 1 aprilie ofera ocazii excelente de consolidare a legaturilor intre proprietarii de magazine si intreg ecosistemul aferent, crescand astfel sansele unor contracte promitatoare pentru toate partile implicate. Totul, la un pahar de vin.  

Conferinta si workshop-uri 

Conferinta ecomTEAM, din prima zi a evenimentului, reuneste speakeri de top din Romania si din Marea Britanie; care vor analiza, interactiv, evolutia si provocarile actuale ale magazinelor online, tendintele din piata si cum poate business-ul tau sa profite de avantaje competitionale. Se va pune accent pe date concrete, usor de implementat in afacerea ta, permitand totodata interactivitate intre speakeri si participanti.

Workshop-urile sunt gandite astfel incat sa satisfaca atat nevoia participantului mediu, cat si al celui deja avansat, familiarizat cu industria. Astfel, pentru a se asigura o calitate superioara si mai ales utila a workshop-urilor, organizatorii ecomTeam au ales ca mare parte dintre acestea sa fie sustinute de speakeri din Marea Britanie, cel mai dezvoltat stat din UE in materie de eCommerce:

  • Judith Lewis lucreaza in eCommerce din 1996, fiind una dintre cele mai “vechi” din industrie, avand o experienta greu de egalat in Social Media Optimization, SEO si PPC Management. Puteti interactiona cu ea in cadrul workshop-ului “Integrarea comunicarii online in multiplatforme”.
  • Kai Motta, un alt expert adus in premiera in Romania pentru ecomTEAM, are peste 10 ani de experienta pe segmentul UI/UX, lucrand pentru companii precum eBay, Air Canada, Nokia, Metro sau Orange. El va oferi un workshop bazat pe cele cinci planuri UX ale lui Jesse James Garrett, “tatal” elementelor User Experience.
  • Tamsin Fox-Davies a consiliat mii de IMM-uri in promovarea eficienta si eMail marketing, considerand ca aceste business-uri mici si mijlocii reprezinta “motorul de crestere al economiilor”. Peste 10 ani de experienta in online si eCommerce dar si faptul ca este membra a board-ului Association of UK Business Mentors o recomanda ca o gazda perfecta a workshop-ului Promotii Eficiente/eMail Marketing.
  • Lukasz Zelezny a fost prezent in cadrul a zeci de conferinte internationale, umpland sali de energie dar si de informatii foarte utile in zona de Analytics si SEO. Pe langa un workshop pe Google Analytics, extrem de interesant si la obiect, acesta va sustine in cadrul conferintei din prima zi si un Key Speech pe SEO.  
  • Jack Norell are expertiza in SEO dar si SEM, venind la ecomTEAM cu “un bagaj” de peste 10 ani de experienta in domeniu pe probabil cea mai concurentiala piata din Europa – Marea Britanie. El va sustine un workshop pe SEO in care isi propune sa ofere sfaturi concrete despre cum sa implementezi instrumente pentru a-ti mari traficul si a converti mai eficient, subliniind de asemenea si care sunt greselile de evitat in SEO.

Pe langa speakerii internationali, ecomTEAM reuneste si reprezentanti ai unor business-uri de renume de pe piata locala, lista de speakeri urmand a fi actualizata in curand.

Preturi exceptionale pentru magazine online si nu numai

Pana la data de 20 februarie veti putea beneficia de reducere de 30% pentru bilete si, mai mult, un pret exceptional pentru magazinele online! Tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de reducere este sa transmiteti organizatorilor, prin platforma de inscriere, ce magazin online reprezentati – vezi aici amanunte.

Preturile pentru conferinta pornesc de la numai 40,49 euro si de la 17,75 euro/workshop. Mai mult, organizatorii ofera si reduceri atractive pentru grupuri.

EcomTEAM este un eveniment dedicat industriei eCommerce realizat de publicatia de business WALL-STREET.ro si fondat de reteaua de afiliere 2Parale.ro.

Pentru mai multe detalii si inscrieri, viziteaza site-ul evenimentului.

Cătălin Ionașcu

Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.