Facebook a cumparat WhatsAPP

Gigantul Facebook a cumpărat platforma WhatsApp pentru 19 miliarde de dolari. Pentru că Facebook dorește să își mențină popularitatea la un nivel crescut, achiziția platformei de message-sending s-a arătat ca o oportunitate foarte bună, deși potrivit declarației lui Marc Zuckerberg, cele două platforme vor exista independent una de cealaltă. În plus, proprietarul Facebook a precizat că pe viitor nu are de gând să extindă serviciile Facebook în WhatsApp. 

Nu știm care sunt cu adevărat planurile lui Zuckerberg, dar în presa internațională se speculează posibile oportunități pentru utilizatorii WhatsApp de a trece ușor de pe o platformă pe alta în viitorul apropiat. Ca parte a înțelegerii contractuale co-fondatorul  Jan Koum se va alătura directivului de asociați de la  Facebook, cu acțiuni de aproximativ 3 miliarde de dolari. 

Voi ce schimbări credeți că va aduce Facebook pentru WhatsApp?

Mădălina Balaban

Lucrez în marketing și în online din 2011 și sunt posesoarea unei meserii care îmi place foarte mult. Scriu despre gânduri mari în cuvinte simple și asta mă reprezintă. Aflați mai multe despre mine pe blogul madalinabalaban.ro

Ai un proiect în minte?

Pune-ți ideile în mișcare. Dacă te gândești la un proiect, programează o întâlnire acum.

Let's rock