Justin Popovici: Calitatile unui fotograf de evenimente

„Nu există reguli pentru fotografii bune, există doar fotografi buni.” Ansel Adams

Fotografia dă viață momentelor unice din viața noastră. Fie că vorbim de fotografia profesionistă, realizată de un fotograf de evenimente, fie de cea realizată de amatori, ea are rolul să ne încânte de fiecare dată când revenim asupra ei.

De-a lungul anilor, în publicitate, consumatorii au demonstrat că reclamele care afișează persoane sau produse reale sunt mai eficiente decât cele care au doar un design frumos. Un fotograf profesionist, un designer și un bun copywriter ar alcătui o echipă foarte bună în crearea unui print de mare succes. Indiferent ce produse sau servicii dorești să vinzi, fotograful profesionist te poate ajuta.

Chiar dacă vorbim de fotografii pentru companii, chiar dacă vorbim de un eveniment business, apelând la un fotograf ai doar de câștigat.

Totuși, nu doar companiile beneficiază dacă apelează la un fotograf profesionist, ci și persoanele fizice.

O imagine cât o mie de cuvinte

Mai ții minte momentele frumoase petrecute la nuntă? Dar la aniversarea prietenului tău cel mai bun? Cât de mult ți-a plăcut banchetul de la terminarea facultății? Ce frumoase sunt pozele de la botezul copilului tău…

Niciun copywriter nu poate prezenta emoția și povestea din spatele fiecărei fotografii mai bine decât cel care a trăit momentul respectiv. Totuși, pentru ca fiecare fotografie să transmită emoția cât mai bine, e nevoie ca fotograful să aibă anumite calități și aptitudini.

Justin Popovici este în prezent un fotograf de evenimente care a reușit să își transforme pasiunea în profesie. Ambițios, s-a apucat de fotografie din 2007 pentru a-și alimenta pasiunea de a face ceva creativ și demn de apreciat.

În fiecare fotografie dă dovadă de o bogată imaginație, surprinde plăcut realitatea momentului și încearcă, pe cât posibil, să nu intervină în acțiunea personajelor. Pentru a reda autenticitate, el devine invizibil pentru persoanele pe care le fotografiază, lăsându-i să trăiască momentul și să se lase surprinși de rezultatul final. Astfel, Justin Popovici surprinde cât mai bine realitatea fiecărui moment.

Fotografiile lui Justin Popovici promovează emoții care vor reînvia indiferent de vechimea acestora. El fotografiază în orice tip de lumină, atât din umbră cât și cu lumini artificiale. Surprinde momentele reale, așa cum s-au întâmplat, fără ca imaginile să necesite o prea mare prelucrare ulterioară.

Discutând cu Justin Popovici, am aflat că serviciile lui sunt dedicate pentru orice organizație, companie sau persoană fizică:

  • fotografie de nuntă;
  • fotografie la minut;
  • fotografie de evenimente (botez, majorat, banchet, petreceri private);
  • fotografie de produs;
  • fotografie artistică.

În continuare vă prezint o galerie cu fotografii realizate de Justin – tip portret, fotografie de produs și fotografie de nuntă:

 

 

Justin Popovici locuiește în prezent în Iași. Serviciile sale pot fi oferite în județul Iași, zona Piatra Neamț și împrejurimi.

Pentru mai multe informații și fotografii realizate de Justin Popovici urmăriți-l pe pagina de Facebook Justin Popovici – Photography.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-ne un like pe Facebook:

Cătălin Ionașcu

Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.