Ebook gratuit: Inca un ghid despre social media

Ești pasionat de social media? Ți-ar plăcea să îți găsești un job în acest domeniu?

Dacă răspunsul tău la întrebările de mai sus este da, atunci ai găsit articolul potrivit! Patru tineri participanți la proiectul Onlined 2013 au avut de rezolvat un brief. Acesta nu cerea nicidecum realizarea unui ghid despre social media, însă cei patru s-au gândit cât de importantă ar fi o resursă de acest gen pentru tinerii români aflați în situația lor.

Scopul brief-ului a fost clar: să-i ajute pe cei care doresc să lucreze în social media să își găsească mai ușor un job.

Rezultatul?

„Încă un ghid despre social media” este realizat de echipa „CatchUP” care este compusă din: Guiu Ana-Maria, Lazăr Raluca, Cătălin Cîrstea, Lascu Grațian. Ghidul explică în mod foarte clar ce este și ce nu este social media, care sunt componentele sale, exemple de cariere pe care le poți urma în social media și o serie de sfaturi care te vor ajuta să capeți experiență în domeniu și să te promovezi într-un mod eficient către potențialii angajatori.

Începem?

Te invit să citești acest ghid în speranța că te va ajuta să obții viitoarea carieră în social media. Dacă ai completări sau sugestii pentru echipa care a realizat acest ghid, te rugăm să folosești secțiunea de comentarii de mai jos.

Oferim ghidul gratuit tuturor cititorilor noștri. Singurul „cost” pe care îl percepem este un simplu like sau tweet din partea ta și apoi vei putea descărca ebook-ul:

 

Materialul este disponibil online și pe ISSU.

Notă: „Încă un ghid despre social media” este gratuit și este destinat tinerilor care doresc să își găsească un job în domeniu. Ghidul este conceput de patru tineri care nu sunt seniori în social media.

Cătălin Ionașcu

Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.

Ai un proiect în minte?

Pune-ți ideile în mișcare. Dacă te gândești la un proiect, programează o întâlnire acum.

Let's rock