Inspire pregateste cea de-a 11-a editie BuzzCamp

De mai bine de 5 ani de zile, evenimentul BuzzCamp este gazda dezvoltării personale și profesionale! Încurajăm tinerii să interacționeze cu companiile de top, cu speakerii invitați, îi selectăm pentru workshop-uri și îi ținem la curent cu oportunitățile de carieră oferite.

Odată cu ei evoluăm și noi, astfel că am început pregătirile pentru cea de-a 11-a ediție BuzzCamp adăugând 4 orașe noi în circuitul național pe care îl desfășurăm (Constanța, Oradea, Târgu Mureș, Bacău) și avându-l ca ambasador de brand pe binecunoscutul actor George Ivașcu.

Urmează și alte noutăți pe care le vom actualiza pe pagina de Facebook a evenimentuluiÎntre timp, am dat drumul înscrierilor!

Doar cei mai buni 300 de tineri vor beneficia de rezultatele implicării noastre, iar confirmarea locului asigură participarea la toate conferințele din cele 5 zile de desfășurare ale evenimentului.

Selecția pentru participarea la workshop-uri se realizează în baza formularului de înscriere și a CV-ului, în funcție de profilul solicitat de companiile participante.

Revenim în curând cu mai multe detalii!

Despre eveniment

BuzzCamp Event este un proiect marca Inspire Group, iar înscrierea și participarea la eveniment este gratuită.

Inspire Group este o agenție aflată într-o continuă dezvoltare, creativă și inspirațională, care oferă servicii de employer branding, organizare de evenimente, consiliere de imagine și campanii de promovare customizate, dar și proiecte de print. Aflați mai multe detalii pe www.inspiregroup.ro.

Cătălin Ionașcu

Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.

Ai un proiect în minte?

Pune-ți ideile în mișcare. Dacă te gândești la un proiect, programează o întâlnire acum.

Let's rock