Concurs – Mesajul de dragoste al unui copywriter

Dragi creativi, avem un nou concurs pentru voi! Că tot ne aflăm în luna în care suntem bombardați de o mulțime de mesaje de dragoste, haideți să ne ascuțim creioanele și să ne punem mintea de copywriteri la contribuție! Este timpul să facem o listă cu cele mai inspirate mesaje de dragoste.

Înscrie-te în concursul nostru organizat în colaborare cu Editura Nemira și poți câștiga un voucher de 30 de lei pe care îl poți folosi în achiziționarea unui cadou de pe site-ul www.nemira.ro

Cum poți participa?

1. Trebuie să te afli printre fanii paginii de Facebook Romanian Copywriter (dacă nu ești deja)

2. Pune-ți creativitatea în valoare și scrie o dedicație de dragoste în secțiunea de comentarii de mai jos (mesajul poate fi dedicat oricui)

Termeni și condiții

1. Perioada de desfășurare a concursului: 14 – 21 februarie.

2. În data de 21 februarie, la ora 11:30 va fi anunțat câștigătorul concursului printr-un update la acest articol.

Te așteptăm la următorul nostru curs!

25-26 mai, Cluj-Napoca: Curs de inițiere în Content Writing și Copywriting (nivel: începător)
Înscrie-te aici

8-9 iunie, București: Curs de inițiere în Content Writing și Copywriting (nivel: începător)
Înscrie-te aici

3. Câștigătorul va fi ales din lista celor care întrunesc cele 2 condiții de mai sus prin tragere la sorți, folosind instrumentul random.org.

4. După extragere, câștigătorul va fi anunțat personal printr-un email, unde va primi voucherul și detalii despre modul de folosire a acestuia.

5. Pentru întrebări sau nelămuriri legate de acest concurs, vă rugăm să ne trimiteți un email la adresa: contact@romaniancopywriter.ro

Așadar, să dăm startul mesajelor de dragoste creative! Și ca să intrați în atmosferă, iată mai jos o reclamă numai bună de savurat în timp ce concepeți mesajul vostru.

Update: Avem un câștigător! Felicitări, Ionela Vasca! Vei primi în scurt timp un e-mail cu voucher-ul de la Editura Nemira!

Mulțumim tututor celor înscriși în concursul nostru și vă așteptăm să ne urmăriți în continuare pentru viitoare concursuri!

concurs nemira

Răzvan Boca

Răzvan este copywriter la Brain Art.

Vrei să fii la curent cu noutățile? Înscrie-te!