Concurs – Mesajul de dragoste al unui copywriter

Dragi creativi, avem un nou concurs pentru voi! Că tot ne aflăm în luna în care suntem bombardați de o mulțime de mesaje de dragoste, haideți să ne ascuțim creioanele și să ne punem mintea de copywriteri la contribuție! Este timpul să facem o listă cu cele mai inspirate mesaje de dragoste.

Înscrie-te în concursul nostru organizat în colaborare cu Editura Nemira și poți câștiga un voucher de 30 de lei pe care îl poți folosi în achiziționarea unui cadou de pe site-ul www.nemira.ro

Cum poți participa?

1. Trebuie să te afli printre fanii paginii de Facebook Romanian Copywriter (dacă nu ești deja)

2. Pune-ți creativitatea în valoare și scrie o dedicație de dragoste în secțiunea de comentarii de mai jos (mesajul poate fi dedicat oricui)

Termeni și condiții

1. Perioada de desfășurare a concursului: 14 – 21 februarie.

2. În data de 21 februarie, la ora 11:30 va fi anunțat câștigătorul concursului printr-un update la acest articol.

3. Câștigătorul va fi ales din lista celor care întrunesc cele 2 condiții de mai sus prin tragere la sorți, folosind instrumentul random.org.

4. După extragere, câștigătorul va fi anunțat personal printr-un email, unde va primi voucherul și detalii despre modul de folosire a acestuia.

5. Pentru întrebări sau nelămuriri legate de acest concurs, vă rugăm să ne trimiteți un email la adresa: contact@romaniancopywriter.ro

Așadar, să dăm startul mesajelor de dragoste creative! Și ca să intrați în atmosferă, iată mai jos o reclamă numai bună de savurat în timp ce concepeți mesajul vostru.

Update: Avem un câștigător! Felicitări, Ionela Vasca! Vei primi în scurt timp un e-mail cu voucher-ul de la Editura Nemira!

Mulțumim tututor celor înscriși în concursul nostru și vă așteptăm să ne urmăriți în continuare pentru viitoare concursuri!

concurs nemira

Ai un proiect în minte?

Pune-ți ideile în mișcare. Dacă te gândești la un proiect, programează o întâlnire acum.

Let's rock