Concurs – Mesajul de dragoste al unui copywriter

Dragi creativi, avem un nou concurs pentru voi! Că tot ne aflăm în luna în care suntem bombardați de o mulțime de mesaje de dragoste, haideți să ne ascuțim creioanele și să ne punem mintea de copywriteri la contribuție! Este timpul să facem o listă cu cele mai inspirate mesaje de dragoste.

Înscrie-te în concursul nostru organizat în colaborare cu Editura Nemira și poți câștiga un voucher de 30 de lei pe care îl poți folosi în achiziționarea unui cadou de pe site-ul www.nemira.ro

Cum poți participa?

1. Trebuie să te afli printre fanii paginii de Facebook Romanian Copywriter (dacă nu ești deja)

2. Pune-ți creativitatea în valoare și scrie o dedicație de dragoste în secțiunea de comentarii de mai jos (mesajul poate fi dedicat oricui)

Termeni și condiții

1. Perioada de desfășurare a concursului: 14 – 21 februarie.

2. În data de 21 februarie, la ora 11:30 va fi anunțat câștigătorul concursului printr-un update la acest articol.

Te așteptăm la următorul nostru curs!

4-5 noiembrie, București: Curs de Inițiere în Email Marketing (nivel: începător)
Înscrie-te aici

18-19 noiembrie, Cluj-Napoca: Curs de inițiere în Content Writing și Copywriting (nivel: începător)
Înscrie-te aici

3. Câștigătorul va fi ales din lista celor care întrunesc cele 2 condiții de mai sus prin tragere la sorți, folosind instrumentul random.org.

4. După extragere, câștigătorul va fi anunțat personal printr-un email, unde va primi voucherul și detalii despre modul de folosire a acestuia.

5. Pentru întrebări sau nelămuriri legate de acest concurs, vă rugăm să ne trimiteți un email la adresa: contact@romaniancopywriter.ro

Așadar, să dăm startul mesajelor de dragoste creative! Și ca să intrați în atmosferă, iată mai jos o reclamă numai bună de savurat în timp ce concepeți mesajul vostru.

Update: Avem un câștigător! Felicitări, Ionela Vasca! Vei primi în scurt timp un e-mail cu voucher-ul de la Editura Nemira!

Mulțumim tututor celor înscriși în concursul nostru și vă așteptăm să ne urmăriți în continuare pentru viitoare concursuri!

concurs nemira

Răzvan Boca

Răzvan face parte din echipa de redacție Romanian Copywriter și este copywriter la Brain Art.

 • Jasmina

  Draga Romanian Copywriter,
  Nu iti scriu prea des, pentru ca drumurile noastre nu se intalnesc asa cum as vrea eu, insa sa stii ca nu te-am uitat, si imi propun in fiecare weekend sa revin la tine, sa iti scriu, sa am grija de tine. Imi amintesc cand ne-am intalnit pentru prima oara, era in urma cu aproape 2 ani, entuziasmul rezultat in urma aplicarii pentru “jobul” de editor in aceasta echipa, m-a coplesit si mi-a dat curaj sa visez ca si eu pot ajunge un copywriter, daca pun pasiune si curaj in ceea ce fac. Acum, sunt copywriter si ma bucur ca am crescut alaturi de echipa asta frumoasa, ca am la cine sa apelez cand deadline-urile sunt prea stranse si ideile in plop. Ma bucur ca gasesc lucruri interesante pe blog si am cunoscut oameni frumosi si motivati.
  Sa nu te schimbi niciodata, si sa cresti si alti oameni asa cum m-ai crescut pe mine, pe noi.
  Happy Valentines Romanian copywriterilor si cititorilor nostri!

 • Monica L

  Catre inspiratie:

  De cand te-am cunoscut, mi-ai dat peste cap toate preferintele. Am inceput sa prefer povestirile scurte in locul romanelor psihologice si muzica rap mainstream, in locul celei underground. Acum nu mai visez, ma bucur, sufar sau trec prin alte etape doar asa. Acum le scriu.

  Imi place sa te stiu langa mine in orice moment, desi in tramvai sau metrou esti prea stresanta. As adormi cu tine-n gand, daca te-as sti tot acolo si dimineata. Dar, de obicei, tre’ sa ma trezesc si sa-ti notez sfaturile pe o hartie din care n-o sa mai inteleg nimic.

  Nu suport sa ne certam. Mai ales ca te apuca fix cand am nevoie de tine urgent. Dar am inteles ca asa ma faci sa te apreciez. Cand te apuca pofta de calatorii, ma lasi fara o jumatate din mine (si minte). Si atunci mi-e dor de tine si realizez ca fara tine as zace intr-un birou trist, mutand cifre-ntr-un tabel.

  Imi iubesc inspiratia si fac tot posibilul sa o tin aproape de mine!

 • AlexMB

  Am săpat, în adâncuri te-am căutat,
  Numai în suflet, eu te-am purtat.
  Adormeam cu tine în gând,
  Te visam mereu râzând.

  Într-un colț în suflet am păstrat,
  Zâmbetul tău cel fermecat.
  Iar în ochii mei, atât mi-ai lăsat,
  Lacrimile ce tu le-ai vărsat.

  Fiecare parte din sfletul meu,
  Oglindit în chipul tău.
  Înflorește în fiecare zi
  Iubindu-te așa cum știi.

  O lacrima cât un ocean,
  Se scaldă acum în ochii mei.
  O lacrimă din fericirea stoarsă,
  Din iubirea noastră frumoasă.

  Atunci când stelele vor cădea,
  La pieptul meu te voi ține, iubita mea.
  Vom povesti, vom râde amândoi,
  De lucrurile ce le știm numai noi.

  Iar când zorii vor veni,
  Razele soarelui ne vor trezi.
  Îți voi mângâia chipul aurit
  De soarele ce și cerul a vrăjit.

  Pentru ea, pentru inspirația mea, pentru cea care mă face, atunci când o privesc, să mă simt pierdut într-un ocean de stele căzătoare.

 • Dragul meu necunoscut,

  Îţi scriu de mult timp şi păstrez fiecare scrisoare pe care ţi-am adresat-o. Nu ştiu cum arăţi, nu ştiu cum miroşi, nu ştiu ce culoare au ochii tăi, cum cântă sufletul tău şi cum tresaltă inima ta, dar ştiu că îmi e dor de tine. Ciudat cum nu ne-am întâlnit niciodată şi îţi simt lipsa ca pe o povară, simt dorul ca pe un şablon îndesat în inima mea şi uneori am impresia că golul din mine îmbrăţişează forma sufletului tău.

  Sincer, mă interesează prea puţin cine eşti, dar mă interesază foarte mult cum eşti. Vreau să fii înainte de toate OM, în adevăratul sens al cuvântului, iar apoi vreau să fii dragoste. Fiecare por al fiinţei tale, fiecare părticică a trupului tău să insipire, să expire, să ducă în flux şi-n reflux, doar iubire. Tu, omul săpat adânc în iubire, vei reuşi mereu să parfumezi viaţa, să-i îmbraci pe ceilalţi în dragoste şi să le pui în suflete devotamentul dăruirii fără greutate. Când vei veni tu, eu nu voi mai fi eu şi tu nu vei mai fi tu. Nu vom alcătui nici un “noi”, ci vom alcătui o iubire.

  Te aştept, dragule, ca să scriem o iubire care să schimbe lumea. Eu fără tine nu pot, iar tu fără mine nu poţi. Vino!

 • Cinci

  …MULȚUMESC?

  Urăsc că te iubesc. La dracu, știu că n-o să ne mai vedem niciodată.
  Suntem in țări diferite, lumi diferite, vieți diferite. Am plecat din mintea ta acum cinci ani, tu de ce naiba ai rămas incremenită intre gândurile mele?!
  Cinci ani sunt un univers. Ajungi de la Pământ la Lună, de la foame de bani la sete de liniște, de la mutat munți la zădărnicie. Și la regrete.
  Pe bune? Regrete? La vârsta mea?:)))
  Cinci ani m-au schimbat din miserupist in idiot sentimental?
  Mulțumesc, iubito…
  De la ochii ăia de un verde imens mi se trage tot. Și de la zambetul ăla păcătos.
  Exercițiu.
  Alege o după-amiază liniștită de duminică. Intinde-te pe pat. Lasă-ți gândurile să zburde . Aleargă puțin prin trecutul tău. Vei zâmbi, sunt multe chestii frumoase.
  Acum…simți o atracție irezistibilă către un loc special din trecut? Iți pare locul perfect, cu un soare perfect, cu săruturi și atingeri perfecte, cu persoana perfectă care iți dăruiește cel-mai-aproape-de-perfect moment din viața ta?
  E doar o iluzie. Creierul iți joacă feste și are tendința de trage un văl roz peste amintirile dragi. In realitate nu era atât-de-perfect… era frumos și-atât.
  Dar e o iluzie de care nu poți să scapi, orice-ai face, nu-i așa? Mulțumesc, iubito…

  Mă caut in privirea ta, prin pozele tale de pe facebook. Zâmbești, eu nu-s acolo. Ești cu prietenii, eu nu-s acolo.Nici printre rândurile tale nu-s…
  Mă trezesc că-mi impart povestea cu tot felul de necunoscuți, pe net, la un concurs tembel de declarații de dragoste. La dracu, nu vreau să mă-ntrec cu nimeni, luați-vă voi la intrecere, eu am pierdut cu vreo cinci ani inainte de start.
  Dacă mâine ne-am arunca unul in brațele celuilalt…știu că n-ar mai fi la fel.
  Și mă enervează că sunt suficient de matur să-mi dau seama de asta.
  Mulțumesc, iubito. Urăsc că te iubesc.

  P.S.
  No prize needed. Just sharing :)

 • Andrei

  Nu te-am văzut, dar comunicăm, nu te-am atins, dar parcă ţi-am simţit obrajii roşii cum radiau de la mii de kilometri. Povestea trebuie să continue. Ştii că trebuie să luptăm, pentru ceea ce ne aparţine. Şi nu, nu vom abandona în faţa nimănui, pentru că de mici am fost învăţaţi să trecem peste piedici.

  Anii au trecut şi trec, iar lipsa ta se accentuează cu fiecare oră, minut sau secundă, dar n-am dezarmat, şi nici nu o voi face. Alţii poate ar fi făcut-o, dar eu continui să lupt ca să te am, cândva. Şi de ce aş fi renunţat? Acolo, undeva, exişti.

  Şi tu şi eu avem lucruri în comun, idei, vise pentru care ne străduim zi de zi, ceas de ceas. Va veni ziua acea când totul va prinde contur sub un soare firav de primăvară.

  Haide, împreună mergem mai departe! Dragostea ne va uni, iar sub ea vom forma acel întreg. Da, tu şi eu!

 • Cristina

  Când noaptea îşi despleteşte întunericul peste umerii lui, inima mea înghite în sec. Nu mai e ea regina universului micuţ pe care l-am meşterit cu atâta grijă. Şi gândurile mi s-au făcut mici, mici de tot, aproape infime în bătaia puternică de cord. E clipa ei, a nemuririi trecătoare în care ne pierdem de fiecare dată, dar în care ne regăsim total. Ăsta e singurul moment de plenitudine a fiinţei. Acolo şade adevărul absolut pe care ne chinuim să-l ascundem zi de zi după pereţii minţii.
  Opreşte-te, Timp. Stai. Îngheaţă-mi clipa asta nebună lângă el şi îndeas-o în miezul fiinţei mele să o pot păstra, măcar ca amintire. Să-mi amintească ce sunt cu adevărat şi când mă aflu în afara lui.
  Efortul de a fi în fiecare zi păleşte. Obosim să părem ceea ce nu suntem şi ne odihnim fiecare în felul său, mai mult sau puţin, lângă marginea unei fiinţe. Da. E doar margine de trup, margine de suflet şi o prăpastie adâncă. Însemnătatea iubirii n-are viaţă lungă decât pentru unul din doi, şi n-are atâţia ani cât o viaţă de om. Are secunde, clipe de trăire intensă, cioburi de iubire, care-mai-de-care mai cicatrizate. De-asta iubim atât de mult clipa. Şi-o devorăm lângă cel care ne face să ignoram prezenţa timpului care bate la porţile dimineţii. Clipa durează numai atât. O clipă. Dar cât nesaţ de priviri şi buze moi. Şi câte cuvinte tăcute. E liniştea aia pe care inima o imploră şi pentru care uităm a cugeta şi ne pierdem cu firea. E valul mării ce a uitat să mai scalde orgolii. E soarele ce-ntărâtă pielea înainte de a o face scrum. E cerul în care mă pierd la o singură adiere de îndoială. Şi eu, toată, tot ce mă credeam în stare a fi, mă topesc pe picioare, mi se scurge orgoliul din mine şi-l abandonez la poarta sărutului ca mai apoi să-l scutur de cenuşă, şi el să-mi scuture amintirile.
  Dar tot mai des mă-ntorc acolo. Acolo e peste tot în inima mea. Şi când nu sunt cu tine, tot cu tine mă simt.

 • Iulia

  Nici macar nu stiam ca pot sa eman atata euforie prin toti porii care imi acopera pielea; si adrenalina care ma cuprinde abia imi permite sa-mi pun gandurile in ordine. Simt ca as putea alerga zeci de km neobosita, cu zambetul pe fata, rememorand iar si iar fiecare cuvant al ultimei conversatii. Toate foile astea din jur sunt prea banale, toate folderele deschise ma plictisesc pentru ca nu au niciun pic de viata in ele; si nu vreau sa ma intorc la responsabilitatile obisnuite. Vreau sa reproduc din nou si din nou ultimul schimb de replici de la un capat la celalalt al firului. Daca ma gandesc mai bine, nu cred ca a fost o conversatie mai lunga de 30 de secunde, dar simt ca as putea rescrie-o intr-un roman de sute de pagini. A fost ceva intens, puternic in ultima conversatie si vreau sa retraiesc sentimentul la nesfarsit. Mai suna-ma o data ACUM…si mai fa-o peste 5 minute…si mai asteapta o ora si suna-ma iar. Apoi lasa-ma sa astept plina de speranta pana diseara si apeleaza-mi numarul din nou. Nu lasa toata serotonina asta sa zaca in mine ca pana acum, nu stiam ca exista in cantitati atat de mari…

 • ttTirca Clara

  Dragul meu,
  Dacă aş fi putut fi perfectă, aş fi fost pentru ca tu să fii primul om care să se bucure de desăvârşire…dar nu sunt decât femeia lângă care te trezeşti dimineaţa, care-ţi arde clătitele pe care le iubeşti atât, care îţi respectă ordinea cuminte a lucrurilor, dar reuşeşte, fără să vrea, să le revoluţioneze mereu, căreia trebuie să-i faci cizmele să lucească, în fiecare iarnă, pentru că, altfel, zăpezile ar fi mai puţin albe.
  Eu sunt femeia despre care ştii că urăşte fotbalul, dar pe care o crezi, de fiecare dată, când strigă: „ Hai, Spania!” , pe care o laşi să-ţi strângă părul în coadă, deşi te imploră de atâta vreme să-l faci să guste din foarfeci…
  Eu, femeia pe care ai ales să o iubeşti simplu, sincer, creativ ca într-un joc de cuvinte de-al tău, nu ştiu cum să-ţi spun că te iubesc cel mai mult….

 • Cacuci Ana

  Cerere în căsătorie
  simulare

  În pasul tău îmi
  lustruiesc gândul.
  Când taci,
  visul meu
  se învârteşte
  în picioarele lunii.
  Uneori, îţi aud
  mâna până departe
  în adâncul
  conştiinţei
  mâinelui meu.
  Tu eşti
  ploaie, furtună,
  vară, lumină…
  Spune el şoptit,
  de la capătul cerului.
  Ea: „ Te las să-ţi faci cuib
  în iubirea mea.”

 • Ionela Vasca

  Îmi place cum îşi pierd minţile când mă cunosc… Râd fără motiv, plâng printre zâmbete… Îşi amintesc, parcă treziţi din somn, din vis, cine sunt cu adevărat şi încep să respire larg.
  Sunt adorabili cu grija lor pentru cum arată, cum vorbesc, cum zâmbesc, cum… Dar, când ne „ scufundăm” în ideea lui împreună, unii se sperie şi fug, alţii îmi jură veşnicie…toţi mă părăsesc, într-un fel sau altul, însă temporar. Cei mai mulţi mă caută o viaţă şi nu mă găsesc, deşi sunt atât de aproape şi aşteptândă…
  Iubesc zbaterile lor, nebunia frumoasă de care sunt capabili, inspiraţia, creaţiile în numele meu sau din „ cauza” mea…
  Eu sunt IUBIREA şi, dacă mă cunoşti şi mă iubeşti, vina e doar pe jumătate a mea….sau a ta?

 • Ioana D.

  Toata lumea ar vrea sa fie ca si Soarele, pentru a-ti lumina viata. Eu as prefera sa fiu ca Luna, pentru a putea sa-ti luminez cele mai intunecate clipe, atunci cand soarele nu iti lumineaza viata.

 • Anca Miras

  Daca ar cadea cate o stea de fiecare data cand ma gandesc cu dor la tine, atunci in curand nu ar mai fi stele pe cer. Daca deseara te vei uita la cer si nu vei vedea nici o stea, sa stii ca este din vina ta, pentru ca m-ai facut sa te iubesc atat.

 • Dumitru Ioan

  Trece timpul si se duce
  E ca vantul trecator
  Iar pe mine ma cuprinde
  Un dor strasnic, calator.
  Bate ceasul incercarii
  E un ceas sentimental
  Sper ca nu vei da uitarii
  Ce e scris pe vertical

 • Ilie Vasile

  as vrea sa fiu ploaie sa lunec incet pe formele impecabile ale trupului tau,
  as vrea sa fiu vint sa-ti minghii parul matasos,
  as vrea sa fiu soare cu razele sa-ti incalzesc sufletul,
  as vrea sa fiu aier sa respiri cu mine,
  asa vrea sa fiu inger cu aripile sa te cuprind,
  as vrea sa fiu stea sa te veghez in fiece noapte,
  si sa te iubesc… mereu

 • Birca Guta

  Doamna declaratie de dragoste mi-a spus ca cea mai frumoasa declaratie de dragoste vine din inima pentru inima,din suflet pentru suflet,dintr-o mare prietenie a noastra pentru o mare iubire a persoanei apropiate, si chiar daca o iubesc, e de ajuns sa stii ca o clipa cu persoana mea iubita ma poate preschimba intr-un alt om,doar el/ea e cel/cea care imi pune zambetul pe buze in zilele cand ploua,ea/el ma face sa ma cred ceea ce nu am stiu ca am fost,dar doar el/ea este diferit/diferita de celelalte persoane de aceea il/o iubesc pentru ca ea m-a inteles dintotdeauna, mi-a fost aproape, si chiar in momentele in care s-au aprins scantei intre noi tu ai stiut sa le stingi.

 • Janos Zsolt

  Esti frumoasa ca un pom de primavara 🙂

 • Anca

  Superb spus!

Vrei să fii la curent cu noutățile? Înscrie-te!