Noua campanie Altex spune lucrurilor pe nume

Zilele trecute am putut savura o campanie marca Altex așa cum trebuie ea făcută. Anticipând frenezia Black Friday avem în sfârșit ocazia de a ne bucura de o serie de clipuri mai umane, mai aproape de consumator, mai aproape de noi toți.

„Viața este despre… hai mai repede că a început și nu despre televizoare” iar asta tinde să se vadă tot mai clar în abordarea publicitarilor care au regizat acestă serie. Textul e calm, mlădios, spune o poveste: povestea Altex.

Dacă vizual se focusează pe cadre zoomate cu decor perfect, cuvintele sunt puține, foarte bine alese și reflectă valorile unui brand adevărat. Plusul acestei campanii este latura emoțională a celor 4 clipuri și faptul că vizează toate sectoarele de vârstă.

Publicitatea și oamenii au nevoie de așa ceva, de o gură de aer proaspăt în mediatizata industrie a electrocasnicelor și nu numai. Acestea sunt spoturi ce vorbesc despre situații din viața de zi cu zi a românilor. Ele  pot fi savurate și spun lucrurilor pe nume, așa cum numai niște copywriteri de top o puteau face.

Te așteptăm la următorul nostru curs!

4-5 noiembrie, București: Curs de Inițiere în Email Marketing (nivel: începător)
Înscrie-te aici

18-19 noiembrie, Cluj-Napoca: Curs de inițiere în Content Writing și Copywriting (nivel: începător)
Înscrie-te aici

Vocea este a lui Orodel Olaru iar agenția vinovată pentru vorbele pline de sens Agentia este Papaya Advertising. Părțile vinovate au demonstrat încă odată că vorba dulce mult aduce.

Ție îți plac noile spoturi Altex?

Sursa: Papaya Advertising

Valentin Vizuroiu

De peste 2 ani sunt copywriter la agenția ADwiser din Timișoara. Îmi place să cioplesc în cuvinte, iubesc vorbele, impactul lor și ideile cu atitudine.
Am lucrat pe diverse proiecte din publicitatea online autohtonă
și îmi plac provocările vremurilor în care trăim.

  • Silvia

    Mi se pare foarte fortat si expirat copy-ul. Fara substanta sau fir rosu, fara intriga si deznodamant.
    Corect, directia e diferita, cumva speculata si de multe alte branduri, human is the new black.
    1 din 5 pentru Altex, din partea mea.

Vrei să fii la curent cu noutățile? Înscrie-te!