O experienta minunata la The Hub Bucharest!

Unde mergem când avem o idee antreprenorială care poate schimba lumea? Cum ne găsim colegii potriviți alături de care să ne putem implementa ideile? Răspunsul este unul singur: The HUB Bucharest!

În contextul crizelor economice și sociale de la nivel global, oamenii simt nevoia de adaptare a afacerilor și a activităților la realitatea societății în care trăim. Astfel, timpul este din ce în ce mai scurt iar relațiile de lungă durată cu posibili parteneri de business sunt principala noastră nevoie pentru a face față schimbării.

Săptămâna trecută am avut ocazia să particip la o zi de activități din cadrul The HUB Bucharest și pot spune că am rămas cu o impresie foarte plăcută: toate lucrurile bune pe care le auzisem și toate recomandările despre The HUB mi-au fost confirmate.

Am avut ocazia să cunosc persoane prietenoase și deschise la a discuta despre orice subiect, precum afaceri, marketing și diferite posibilități de colaborare și proiecte pe care le putem realiza împreună.

The HUB este locul ideal pentru coworking, crearea de noi relații și desfășurarea activității profesionale într-un ambient plăcut, creativ și relaxant. În The HUB, timpul trece foarte repede, încât nici nu îți dai seama că lucrezi. Nu simți că te afli într-un birou, nu simți că ești presat de deadline-uri, nu simți că te afli la muncă.

În The HUB, mergi cu plăcere și lucrezi cu plăcere.

Despre The HUB Bucharest

The HUB este un brand cunoscut la nivel internațional, fiind fondat în anul 2005 la Londra. Acum, The HUB a devenit o rețea de peste 4000 de membri aflați în peste 25 de spații în 5 continente.

În anul 2009, un grup de tineri români care au fost membri în diferite organizații studențești și au simțit că lumea era în pragul unei crize economice, au luat inițiativă. Astfel, au creat la București un spațiu de co-working unde antreprenorii, freelancerii, persoanele care vor să-și deschidă o afacere sau care desfășoară un proiect personal să poată lucra și socializa împreună. În 2009 s-au adunat 20 de persoane, în 2010, 100 de persoane și comunitatea a continuat să crească. Din 2012, acest spațiu a devenit ceea ce cunoaștem astăzi sub numele The HUB Bucharest.

The HUB Bucharest este situat în Piața Unirii din centrul Bucureștiului și are o suprafață de 580 metri pătrați, fiind situat pe 2 nivele. Membrii The HUB beneficiază de: participarea la evenimentele organizate, discount-uri la evenimentele speciale organizate de The HUB şi  includerea în una dintre cele mai interactive platforme online în care ai posibilitatea să intri în contact cu cei peste 4000 de colegi The HUB din întreaga lume.

Mai multe informații despre The Hub Bucharest puteți citi pe website-ul: bucharest.the-hub.net

Dacă şi tu ai fost la The HUB Bucharest, aştept părerile tale despre acest loc printr-un comentariu mai jos.

Cătălin Ionașcu

Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.