Participa la concursul de idei Lente

Romanian Copywriter susține concursurile care pun la încercare creativitatea! De aceea îți oferim ocazia să te înscrii în concursul de idei Lente!

Despre ce este vorba?

În fiecare sezon, Lente & cafea își schimbă meniul încercând să folosească un concept ieșit din comun, diferit de meniurile cotidiene care prezintă o simplă listă de preparate. Astfel, Lente propune o serie de idei creative precum o poveste concretizată într-un album de amintiri, o carte, un ziar, o reprezentare geografică a lumii, etc. Poți găsi diferite exemple în arhiva tuturor meniurilor realizate până acum pe issuu.com/lentecafea.

Acum a venit momentul în care tu ai șansa să alegi cum va arăta următorul meniu Lente & cafea!

Cum te înscrii la concursul de idei Lente? 

Trimite până pe 15 septembrie ideea ta de meniu Lente & cafea, însoțită de o schiță, pe email la adresa cristiana@lente.ro. Ideea câștigătoare va primi 100 EUR plus un card de reducere pentru consumație. Proiectul câștigător va fi anunțat pe 18 septembrie. 

Știm că poți scoate orice gest din banal, investind energie și creativitate. Conform Lente & cafea, „mâncarea e doar 40% din experiența pe care o ai când ieși în oraș, așa că încercăm să oferim premisele unei insule interesante în jungla urbană, insulă în care restul de 60% este atmosferă, pe care te rugăm să ne ajuți să o împrospătăm”. 

Lente & cafea nu cred în viteză; de aceea ești invitat să trimiți ideile tale pe „îndelente”. Poți găsi mai multe detalii și o listă cu participanții în cadrul evenimentului de pe Facebook.

Cerințe practice

(elemente obligatorii pentru evaluarea proiectelor)

☁ Meniul trebuie să conțină un loc vizibil și practic în care se pot atașa meniul săptămânii și flyere ale evenimentelor Lente (format A6);
☁ Deși preparatele din Lente Praporgescu si Lente Arcului sunt diferite, conceptul va fi același. Fiecare meniu va include o pagină cu sugestii de preparate din locația cealaltă;
☁ Proiectul câștigător va fi, pentru un întreg sezon, meniul Lente. Așa că trebuie să fie realist, realizabil și însoțit de un buget estimativ per exemplar;
☁ Termenul limită de înscriere în concurs este 15 septembrie.

Despre Lente & cafea

LENTE & cafea nu e un bistro obișnuit.

Lente e locul unde mâncarea bună se intersectează cu intimul, așa cum o face un cămin. Lente își întâmpină oaspeții într-un mod relaxat pentru că atmosfera e mai importantă decât mâncarea. Lente nu crede în plasme, ospătari aroganți sau meniuri plictisitoare. 

Îți dorim mult succes! Pentru orice întrebări despre această competiție sau pentru înscrieri, trimite un email la adresa cristiana@lente.ro

Cătălin Ionașcu

Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.

Ai un proiect în minte?

Pune-ți ideile în mișcare. Dacă te gândești la un proiect, programează o întâlnire acum.

Let's rock