10 printuri din dragoste creativă

Fie că sărbătoreşti Valentine’s Day în curând, fie că mai aştepţi puţin până la tradiţionalul Dragobete, în luna februarie ai toate motivele să spui că love is in the air. Acelaşi lucru îl fac şi creativii, care pregătesc felurite printuri romantice cu aceste ocazii.

Tocmai de aceea ţi-am pregătit o listă de 10 printuri creative cu şi despre dragoste, pe care să le admiri în luna februarie. Mai în glumă sau mai în serios, acestea sunt reclamele care te ademenesc să te îndrăgosteşti de… un brand! 🙂

1. Rothammer

Din dragoste pentru bere, Rothammer se dedică bărbaţilor adevăraţi şi transmite un mesaj uşor haios, dar şi „înţepat” în acelaşi timp: When love is born a friend dies.

Morala: nu uita să mai ieşi din când în când cu băieţii la o bere. 

Rothammer

2. Capitaine Plouf

Din dragoste pentru sunet, Capitaine Plouf se laudă cu serviciile de creaţie a sunetului şi a muzicii, atât de bine realizate încât rivalizează perfect cu realitatea. Printurile din campanie sunt inspirate de sunete pe care ai spune că nu le poţi imita.

Capitaine Plouf

3. BMW

Din dragoste pentru maşini, de Valentine’s Day, brandul BMW trimite cea mai simplă şi la obiect felicitare: I Love (B M double) You. Un joc de cuvinte numai bun să-ţi rămână în minte!

BMW

4. Turkish Airlines

Din dragoste pentru călătorii, Turkish Airlines învăluie în dragoste ofertele de Valetine’s Day spre diversele destinaţii de zbor ale companiei, pentru a te aduce mai aproape de jumătatea ta… oriunde s-ar afla.

Turkish Airlines

5. SWU

Din dragoste pentru mediu, SWU te invită, printr-un print cât se poate de reuşit şi de haios, să cânţi mai puţin la duş. O melodie de dragoste în minus te ajută să economiseşti până la 26 litri de apă, aşa că du cântăreţul din tine afară. 

SWU

6. Zoo Bucureşti

Din dragoste pentru animale, Zoo Bucureşti vine cu un print simplu, dar surprinzător. Urme de buze, forme de animale şi un mesaj drăguţ (If you love the Zoo, the Zoo loves you.) compun printul cu „dragoste românească” din lista noastră.

Zoo Bucuresti

7. Skoda Fabia

Din dragoste pentru maşini, Skoda Fabia aduce în prim plan un print în care reinventează un moment emoţionant – acela al reîntâlnirii dintre cei doi iubiţi la gară, după o lungă separare… doar că maşina este cea care aşteaptă pe peron. 🙂

Skoda Fabia

8. Pizza & Love

Din dragoste pentru mâncare şi mediu, Pizza & Love îţi propune să lupţi mai bine pentru ultima felie din cutie. Întreaga lor campanie de print are la bază ideea We make pizza, not…, în acest caz not global warming cu referire la cutiile lor din carton reciclabil.

Pizza&Love

9. Puma

Din dragoste pentru sport, Puma i-a invitat în 2011 pe alergătorii pasionaţi să-şi găsească jumătatea fit într-un maraton special de Ziua Îndrăgostiţilor. Printurile haioase şi uşor obraznice ale campaniei cu siguranţă au atras atenţia alergătorilor.

Puma

10. Match.com

Din dragoste pentru… ei bine dragoste, Match.com, una dintre cele mai mari platforme de online dating din lume, se laudă că îţi poate găsi jumătatea, oriunde s-ar afla aceasta! Să înţelegem că „Prinţul din poveşti” se poate ascunde acolo unde te aştepţi mai puţin? 🙂

Match

Indiferent ce sărbătoare alegi, nu ai cum să nu iubeşti brandurile şi metodele lor unice de a te atrage spre produsele lor în fiecare zi.

Care dintre printurile de mai sus ai spune că este cel mai reuşit?

Sursa: adsoftheworld.com