Schwarzkopf: dragostea creeaza frumusete

Cu ocazia zilei de Valentine’s Day, Schwarzkopf a lansat campania „Dragostea Creează Frumusețe”.

Spotul publicitar este foarte drăguț și surprinde foarte bine viața de cuplu, transformând fiecare aparentă nemulțumire, în ceva frumos și pozitiv. Cei de la Schwarzkopf au ales să comunice despre  frumusețe, ca fiind o stare naturală a femeii și a dragostei, cu ajutorul regizorului Sandro Suppnig. De chestiunile legate de frumusețe se ocupă Schwarzkopf, de celelalte se ocupă sentimentele frumoase. 

Campania însăși este o declarație de dragoste privită prin ochii unui bărbat, dar care poate fi citită în sufletul unei femei. Pentru momentele când zâmbești la glumele lui, când ai principii culinare stricte legate de dieta, pentru diminețile când părul tău este rebel și esți nervoasă,  pentru momentele când încă îl surprinzi cu ceva chiar și după câțiva ani de relație… pentru toate astea cineva te iubește. Cât despre Valentine’s Day, această sărbătoare este doar un pretext în plus să îți declare acest lucru. 

Ce alte campanii de Valentine’s Day v-au mai atras atenția? 

Mădălina Balaban

Lucrez în marketing și în online din 2011 și sunt posesoarea unei meserii care îmi place foarte mult. Scriu despre gânduri mari în cuvinte simple și asta mă reprezintă. Aflați mai multe despre mine pe blogul madalinabalaban.ro