17 speakeri internationali la SEMdays 2015

Pe 24 şi 25 septembrie va avea loc cea de-a patra ediţie SEMdays, cea mai mare conferinţă de SEO şi PPC din Europa de Est.

Evenimentul este organizat de SEOmonitor şi 2parale şi va aduce la Bucureşti 17 speakeri internaţionali, o parte dintre cele mai importante figuri ale segmentului de Search Engine Marketing care au participat în ultimul an la conferinţe precum MozCon, SMX, SES și BrightsonSEO.

Ce poți afla la eveniment?

La SEMdays, participanţii au ocazia să afle, timp de două zile, informații valoroase în Search Engine Marketing de la speakeri de top. De asemenea, conferinţa este un prilej bun de networking cu budget owners, manageri de marketing și de brand, online marketing manageri, coordonatori de business-uri și antreprenori online din România și țările din regiune.

Dintre speakeri se vor număra și un fost angajat Google, specialişti în Content Marketing sau fondatori ai unor agenţii importante de online, precum:

Kaspar Szymanski 1Kaspar Szymanski

Fost angajat Google în echipa de Search Quality

Înainte de a fonda SearchBrothers.com, Kaspar a fost parte din echipa Google Search Quality. Acum a trecut de cealaltă parte a baricadei şi oferă consultanţă SEO. Experienţa sa de la Google îl face un expert greu de egalat, în special pe probleme de penalizare, pe care le-a desluşit în detaliu ca membru în echipa Google Search Quality.

Matt BeswickMatt Beswick

Cum va evolua conţinutul?

Matt este co-fondator la Aira – o agenție de digital marketing cu rezultate internaţionale. Înainte de asta, a fost fondatorul Hidden Pixel, care și-a început activitatea ca fiind unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri pentru social media și care a început rapid să ofere şi servicii de onlime marketing.

Hannah SmithHannah Smith

„The Queen of Content”

Hannah lucrează de mai mulţi ani la Distilled, una dintre cele mai bune agenţii de digital din UK şi are un background solid în Content Marketing. A mai fost prezentă la conferinţe precum MozCon, BrightonSEO sau SearchLove.

„În ultimul an, am participat la cele mai mari evenimente de Search Engine Marketing. Dintre speakerii cunoscuţi acolo, am selectat 17 persoane ce vor prezenta şi la SEMdays noutăţi semnificative din domeniu. Doi dintre speakeri au fost chiar membri în juriul European Search Awards, pe care i-am cunoscut odată cu nominalizarea aplicaţiei SEOmonitor.com. Informaţiile şi networking-ul de la astfel de evenimente sunt extrem de valoroase, în special pentru că vorbim despre o industrie extrem de dinamică, la care trebuie să ne adaptăm în permanenţă”, spune Cosmin Negrescu, CEO şi fondator SEOmonitor.

SEMdays va avea loc pe 24 şi 25 septembrie, la Grand Cinema Digiplex, Băneasa Shopping City. Mai multe informaţii despre agendă, teme sau organizare se pot afla şi de pe site-ul evenimentului.

Cătălin Ionașcu

Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.

Ai un proiect în minte?

Pune-ți ideile în mișcare. Dacă te gândești la un proiect, programează o întâlnire acum.

Let's rock